Ben acibadem maslak da cektirdim arkadasim da oyle.. tam tamina 2 dk surdu, bir gozum dewamli saatteydi cunku. Hatta ben kan verirken bile bayilirim, lazerli goz ameliyatinda da bayildim., bayilirim kesin anestezi verin dedim ve agrikesici hap bile almadan gittim. Cok cok iyiydi, ben bayilmadiysam kimseye bisey olmaz
oncelikle bunu bil ve erteleme,saglik bu. Tıp da utanma sıkılma da olmaz, bi kere git omurboyu rahat et..
Bende pko var, adetlerim cok duzensiz. Tiroitim de var. Dr yumurta tembelligi var sende dedi. 2Bucuk yildir ewliyim, 2 yildir olmuyor. 3Aydir tedawi goruyorum. Klomen ve catlatma ignesi kullandim 20mm lik yumurtam oldu ve catladi da,bu ay kendiligimden adet de oldum. Hsg de cektirdim temiz cikti hersey,hormon tahlilleri yaptirdim hersey sınırlar icerisinde.. esime spermiogram yaptirmistik sayi ,hareketlilik,sivilasma suresi cok cok iyi ama morfoloji %1 cikti. 14 olmasi gerekiomus. Iste buyuzden dr um normal yolla zor gorunuyor,
tup bebek yapalim size dedi. Mart gibi baslayacagiz insallah. Bu arada esimin gittigi urolog , %1 bile olsa okadar sperm arasindan 1 tanesi bile is gorur,hamilelige engel bir durumun yok demis. Kime inansam bilemedim
durum bundan ibaret