- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
Canım allah Yardımcınız olsun bizde 17 alımına girdik ama biz baştan beri istiyoz 17 aydır olmadı bende hsg cekildim hormon testi vs hersey NORMAL eşimin Sperm testide normal sen prolaktin yazınca merak ettim erkeklerdedemi prolaktin var ve benim eşimden hiç kan alınmadı bu yüzden hangi bölüme gidiliyor ne deniliyor doktora kan alınması için prolaktin den başka neye bakılıyor erkeklerde kan testindeGeçen aynısını yasasık 7 aydr bebek istiyorz biz de 17 aylık evliyiz.bir iki ay olmadı doktora gittm yumurtalıklarıma hormonlarma baktrdm bir sorun cıkmadı sonra calısmaya devam ettk 6.aya kadar olmaynca eşime baktrdk şok üstüne şok yaşadk.Önce sperm testnde morfoljisinin düşük oldugunu okudk.buna üzülerken eşimde beynde salgılanan prolaktn hormonunun cok yuksek oldgnu öğrendk hepten moralmz bozuldu.çünkü spermi olumsz etkilyormuş.insan hiç kendi basına gelmck sanıyor yani ben özekkle eşimde bi sey cıkacagnını hiç düşünmezdm hep kendimde bi seyler arardm.geçen hafta hsg bile cekndm artık zaten bayanda en son ona bakıloyor.o da temz cok sükür tüplerm acık.eşim ilk ögrendgnde yıkıldı erkekler dha da kötü etkilenyr birkac haftada kendine geldi cok agladm ben de.doktor surekli bebegnz olur sizin en kötü aşılama yapılır diyor ama korkuyorm.varikosel en basit sorun amelyat ediliyor bildgm kadaryla ve spermler normale dönüyor korkma hiç çaresi var en azından..