- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim amin canım benim:)Bende kız çocukları ni çok seviyorum :) Allah sizinde gönlünüze göre versin Rabbim sizede nasip etsin
teşekkürleradet düzensizliği için de iyi diyor saraçoğlu zarar vermez demek ki
hayırlı olsun canım tedavin güzel haberlerini bekliyoruzmerhaba kızlar eylül ayındaki olumsuz aşılamadan sonra tüp bebek kararı ile iğnelerime başladım pazartesi kontrol dedi umarım hepimiz için hayırlısı olur. hayırlı cumalar Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallahhh
Iyi oldugmu nerden bilion canim..bn morfolijoye baktrtamiom bile ikna edip... puff cok onemliymis o bizimki belli degilKizzz ilacla sayi ve hareketlilik artiomus die duydum,canini sıkma hic. Bizde sayi 119 milyon, hareketlilik 72, lifek,suresi 15 dakika.. da morfoloji 1 olduktan sonra hic bir onemi yok doktorlar direkt tup bebek diyor ;( sen yine iyisin, morfolojiye pek care yok...
merhaba ; canım hoşgeldin bende şu an adetliyim bitince hemen başlıcam ginde iki kere aç karnına içilecekmiş 15 gün süreylearkadaşlar soğan kürü ne zaman başlanır kaç gün sürer?
saraçoğlunun videoları nette var ama tam olarak ne zaman başlanıyor belli değil?
yardımcı olursanız sevinirim.
Bn bi kere gittim damla verdi..bebeklerin kulndigi devit.. bana nie igne vermediler ya..Canim ben 25 yazmisim pardon benimde 15 ti bende devlet hastanesinde dahiliyede baktirmistim evet 10 gun sonra cikiyor sonuclar. Ve ben kadin dogumcuda hic bundan bahsetmedim yani d vitaminim eksik demedim. Benim bu 2. Kez igne kullanisim bundan once olctirdugumde yine 2 tane kullandim zaten ayda 1 tane vuruluyor sonra gittim kontrole yine dusuk dedi bu sefer 3 tane verdi vuruldum en son gecen ay vuruldum daha da gitmedim kontrole oyle iste
Iyi oldugmu nerden bilion canim..bn morfolijoye baktrtamiom bile ikna edip... puff cok onemliymis o bizimki belli degil
selam kızlar cumamız mübarek olsun... rabbım dualarımızı kabul etsin inşallah
Canim benim nasılsın ? Benim minigim in cinsiyeti belli oldu kızım olacakmış inşaallah
a.selam canım hoşgeldin seninde cuman mübarek olsun
Sagol canim keciboynuzu ozu aldik ve toplam sayimiz ilk asilamada 120 milyona yukseldi 41 milyondu ama hzreketlilikte artis olmadi ayni kalmis.. bide morfolojiyi ogrensek..canim eşin icin keçiboynuzu pekmezini oneririm cok faydasi var
Bn bi kere gittim damla verdi..bebeklerin kulndigi devit.. bana nie igne vermediler ya..
iiyim canım sağol sen nasılsınsağol ablam nasılsın
Sagol canim keciboynuzu ozu aldik ve toplam sayimiz ilk asilamada 120 milyona yukseldi 41 milyondu ama hzreketlilikte artis olmadi ayni kalmis.. bide morfolojiyi ogrensek..
Benim dr uma bn dedim o tahlili tekrarlayin dedi..canim morjoliji sayi degil... spermin boyu kuyrugu iste cift baslimi kamcili mi kamcisiz mi daha ayrintili bir tahlilCanim morfoloji ne demek. Bizim sonuc kagidindada yazmiyordu. Bende doktora gittim kagidi verdim bunda morfoloji yazmiyor tekrar mj yaptircaz dedim. Doktor bakti hayir sizin ki yaziyor dedi morfoloji sperm yapisi demek dedi turkceye cevrilmis yaziyor burda dedi. Herkes morfoloji adi altinda yazmiyor dedi. Sizinkide oyle olmasin.
inşallah canımm benimhayırlı olsun canım tedavin güzel haberlerini bekliyoruz