Kizzz vur dedik öldürdün sen de hemen
)) yalniz ben ondan ust sewiyede olursam onu begenmem(eşim olacak kisi icin gecerli) dolayisiyla onun maasinin,isinin,egitim duzeyinin benden iyi olmasi gerek. Esim mufettis,ben bankaciyim. Sadece cocuk konusunda ezdi beni, tedavi falan olmuyosun,dr a gitmiyosun nereye kadar erteleyeceksin dedi, onun zoruyla kostum doktora
esim tek cocuk,abisi yeni vefat etti.yasimiz 27. Ustunde baski vardi sanirim yapsaniza vs diye. Kayinwalideme bende sorun var dr a gidiyorum dedim,birdaha hic sormadi kimseye de dememisler. anlayislilar allahtan. Esimin beni ezmesi gibi bi durumu olamaz cunku ailece beni sewiyorlar,basta annesi bogar onu
gecen annesiyle tartismis, nie dedim kiziyosunki baska kimin var hayatta,öldüklerinde cok uzulursun demistim. Sonra bana sarilip iyiki varsin ve eşimsin dedi. Normalde tartismayiz biz,cok nadirdir. Ben kuserim trip atarim sonra bisekilde gelir beni gidiklar,bogusur,simarir barisiriz.. küs bile olsak asla ayri yatmayiz. Simdi 2 ay sehirdisina egitime gidecek, dondukten sonra yine 3ayligina turneye gidecek,haftada 3 gun spor, aksaminda 2_3 saat ders calisir.. saniyorum beklemekten de bunaldim. Kpss yi kazanmasini,askerligini bekledim,kurum sinawlarini kazanmasi icin dugunu erteledim,ewlendim 6 ay egitime gitti,simdi yine dersi sporu.. telefon olayi da tuz biber oldu. Simdi birde benden kaynakli olmadigini ogrenip bosuna gunahimi alip kirdigi icin de ayrica uzgunum. Sanirim bunaldim buara. Ailesi de dio ,kiza da yazik oglum seni beklio hep die.. aileler de cok iyi anlasiyor.sewiyorum şapşalı
ama cok kirdi beni o zamanlar,en buyuk kawgamiz oydu diyebilirim. Ama bosunaymis hersey. Onun yaptigini ben ona yapamamki, Hayir ve ser allahtan ben kimimki.. yuzune kakmak bana yakismaz,icim acır. Olmuosa bosanayim da demem. Oncelikli derdim sigarayi biraktirmak ona. ben kendimi ezdirmem,en son konusurum ama o verecek cevap bulamaz. Genel olarak kimse kirilmasin,uzulmesin,ara bulayim,hatam varsa hemen duzelteyim mantigindayim. Ailemden de uzaktayim,o da bunlara dalinca yalniz hissediyorum kendimi. O da dioki lahn ben aptalmiyim cokmu sewiyorum ders calismayi,ben bilmezmiyim gezip tozmayi diyo. Hersey ikimuz icin,rahat gelecek icin diyor. O da hakli
neyse egitimi bitsin de, tup bebege baslayalim, zamana ihtiyacim var sanirim