- 27 Haziran 2014
- 1.226
- 895
Cannnnııııım hosbulduk napiysn ♥hoşgeldinnizzzzzzzzz esessssssssss beyazzambkkkkkkkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cannnnııııım hosbulduk napiysn ♥hoşgeldinnizzzzzzzzz esessssssssss beyazzambkkkkkkkkkk
afiye t olsun canım benim oğlum iyileşmeye çalışıyo sağolasın inş. en kısa zamanda ayağa kalkarŞu an bile yiyorum :) canim oglun nasil oldu
Cannnnııııım hosbulduk napiysn ♥
Allah kabul etsin cnmoruçluyum ttlım iftarıma az kaldı beklıorum sen nsılsın yarınmı gıdıcektın doktora
Allah kabul etsin canimmm evet yarin gitcez Allah izin verirse, nasil acaba bebişimiz ♥♥oruçluyum ttlım iftarıma az kaldı beklıorum sen nsılsın yarınmı gıdıcektın doktora
inşallah canim gecmis olsun tekrardan....:)afiye t olsun canım benim oğlum iyileşmeye çalışıyo sağolasın inş. en kısa zamanda ayağa kalkar
Anladım canım benim de bikaç kez öyle olmuştu klomenle yumurtam büyümedi bende hemenpuregon başladılar ancak öyle büyümüştü.
canım doktorun niye illada klomende ısrar ediyo daha etkili iğneler var onları denese yacanım bugün yine kontrol vardı büyümemiş yum. duphston yazdı adetin 3. günü gel dedi. klomen günde 4e çıkaracaz dedi. benim dr görevlendrme gtimişti bi yere o yüzden başkasını devam ediyordum ay sonuna geliyor. bakalım o ne diyecek
canım doktorun niye illada klomende ısrar ediyo daha etkili iğneler var onları denese ya
bencede öyle iste bu doktorların işi anca bizleri oyalamak hem ilaç firmalarına hemde hastanelerine para kazandırmak dertlericanım ben de anlamadım ki zaten 3 kere klomen denemiş ooldum artık. bu benim dr değildi ama söyledim 3. olduğunu benimki ay sonunda dönüyor hastaneye adet olayım 3. günü kendi dr ma gidecem. hatta direk aşılma istediğimi söyleyecem.
bencede öyle iste bu doktorların işi anca bizleri oyalamak hem ilaç firmalarına hemde hastanelerine para kazandırmak dertleri
benmde düşük alıcam pazartesi günü d vitamini bak oku bu yazıyıAaaaaaaaaaaaaaa..... benim D vitaminim cok dusukkkkk
inşallah canım benimİnşallah canım ınsallah sende ıhmal etme kafan rahat etsın ınsallah halledebılırsın teyz zamanda aminnn
canım sonuclar cıkmıs sorun var buyuk ıhtımal ama karsıdayım ve 10 gun daha burdayım doktora gosteremıycaz lınkı verım sende bak canım cok sıtkın...http://www.kadinlarkulubu.com/forum...larim-cikti-lutfen-yorum-yaparmisiniz.780213/inşallah canım benim
canım saraçoğluna maille sorsaydın bel ağrısı yapar mı diyeSlm kızlar bugun 3. Gün sogan kürü yapıyorum belimin agrısından yatamadım gece ne oluyor bilmiyorum ama belimin agrısı beni mahvediyor
canım anlamam ben pek ama bakayım yinede hemen olumsuz düşünme doktor görmeden üzme kendinicanım sonuclar cıkmıs sorun var buyuk ıhtımal ama karsıdayım ve 10 gun daha burdayım doktora gosteremıycaz lınkı verım sende bak canım cok sıtkın...http://www.kadinlarkulubu.com/forum...larim-cikti-lutfen-yorum-yaparmisiniz.780213/
Allah kabul etsin cnm
Allah kabul etsin canimmm evet yarin gitcez Allah izin verirse, nasil acaba bebişimiz ♥♥
Cok Sağol canim darısı başına insaallahcanım hayırlı olsun çok şanslısın kız evlat çok büyük niğmet..rabbım sağlıkl kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Amin canim sende sağlıkla kucağına al insaallahAbbbuuu :) prensesin mi olcak hadi hayirli olsun Caniiiıimmmmm♥ saglikla kucagina al pembiş pembiş ciciler giydir insallahhh .♥ RAbbim hayirli ömür versin ...Bizde hamdolsun iyiyz bulanti ve herseyin kokmasiyla yasayip gidiyoruz .♥:) yarin gidyrz bebisimizi görmeye ck heyecanliyiz .♥:)