- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın cnm hoşgeldin temizlenelim gelsin soğan kürübende hasta oldum çok şükür
İyiyim hamdolsun canim sen nasılsın Birazcik bulantilarla uğraşıyoruz bol bol mandalina yiyorum O içim i aciyorcanımmm güzell anniş napıyosun nasılsın :)
günaydın cnm hoşgeldin temizlenelim gelsin soğan kürü
günaydın canım mandalina iyidir c vitamini ye bol bolİyiyim hamdolsun canim sen nasılsın Birazcik bulantilarla uğraşıyoruz bol bol mandalina yiyorum O içim i aciyor
öyle canım sağlıklı olsunda cinsiyeti önemlideğil bizimde cumartesi kontrolümüz var inşallah, bn o pıt pıtı hissettim sanırım
Sen hic canını sıkma canım Rabbim boylelerinin işini yarina bırakır ama yanina birakmaz Allah o kadini ve onun gibilerini ıslah etsin ne diyim boylelerine yazıklar olsun!!ne biçim insanlar var ya öyle şey söylenir mi hiç
hadi gözünaydın canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin prensesiniCanim benim nasılsın ? Benim minigim in cinsiyeti belli oldu kızım olacakmış inşaallah
Sen canını sıkma canım Rabbim boylelerinin işini yarina bırakır yanına birakmaz Allah boylelerini ıslah etsin boylelerine de yazıklar olsun!!meyvesiz ağacın dibinde oturulmaz dedi ,
bugün gelen bi misafir kadın , bayağaaa ağladım ..
çok yoruldum , çok üzülüyorum ..
Allahım gözyaslarımı gör ve duamı kabul eyle ..
hayırlısı ile evlat nasip eyle rabbim ..
ele güne rezil etme
Allahım evlat hasreyitle bizi basbasa bırakma
Amin allah razı olsun rabbim isteyen herkese size nasip etsinhadi gözünaydın canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin prensesini
ohh mis gibi sırtın yere gelmez..Kız çocuğu en hayırlısı bu devirde :))) inşallah benim de kızım olur dua et ne olurrr...hamişlerin duası kabul olurAmin allah razı olsun rabbim isteyen herkese size nasip etsin
ohh mis gibi sırtın yere gelmez..Kız çocuğu en hayırlısı bu devirde :))) inşallah benim de kızım olur dua et ne olurrr...hamişlerin duası kabul olur
hayırlı olsun canım aşılaman inş. bu defa tutarkızlarrr dun 2.aşılamam yapıldııııı...
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsınkızlarrr dun 2.aşılamam yapıldııııı...
Canim bilemiyorum kiii burda twty dedi sanrim sonra bende arastirdim... sana yine iyi igne vermis.. bana seninkinin yani sinirin o kdr altinda damla ile gecistirdi...ve bende.. kontrole cagirdi gitmedim.. yaaa bi baglanti var mi dersin..
canım bildiğim kadarıyla regl bitince başlayıp 15 gün yapıyorsunarkadaşlar soğan kürü ne zaman başlanır kaç gün sürer?
saraçoğlunun videoları nette var ama tam olarak ne zaman başlanıyor belli değil?
yardımcı olursanız sevinirim.
bir de bu kür kistleri falan atıyormuş ya yumurtalara zarar vermiyo mu?canım bildiğim kadarıyla regl bitince başlayıp 15 gün yapıyorsun