- 6 Temmuz 2014
- 1.431
- 2.241
Inşallah bacım ya bu ay çok umutluydum ama ilk gün test yaptım evde negatif çıkınca umudum kırıldıçarparım bak umutsuzluk yok !!!!!!!!!!!!!!! güzel düşün güzel olsunn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah bacım ya bu ay çok umutluydum ama ilk gün test yaptım evde negatif çıkınca umudum kırıldıçarparım bak umutsuzluk yok !!!!!!!!!!!!!!! güzel düşün güzel olsunn
Peki özel mi devlet mi cnmalsancak atatürk stadının oradaymış hamile arkadaşım var gidiyor herkes memnun umur yenenler olması lazım adı
5 gun canımnihalcim kac gunun gecti cnm umutsuz olma ama kendinide kaptirma ins hayirli sonuc alirsin allah sevindirsin bitanem
hadi hayırlsıyla hamişsindir inşallah kuzum5 gun canım
baya geçmiş günün cnm normalde geçermiydi5 gun canım
benim adet başlıyor sanırım peçeteyle silince akıntıyla karışık kırmızılık var bat 12 ocak bitince adetim prof dr buldum izmirde ona gideceğim bakalım ne diyecek
ALLAH yardimcin olsun cnm hic korkulacak bi islem degil ben yaptirdim dktr agri kesici ilac yazmisti ic gel demisti ben icmeden gittim muayene gibi kisa suruyor uzaniyorsun bir kablo vardi doktor onu yerlestirince icim biraz sizladi gozum karardi ilac enjekte edince adet agrisi gibiydi birde bayan asistan vardi yardimci oluyordu saga sola cevirip film cekti 5 DKK surdu sonra iyi dedi dktrum acik tuplerde agri oluyor dedi bi de 3 gun agrim oldu ilac ictim boyle yani kolay cnm insallah seninde aciktir hayirlisi olsunSlm kizlar yarin hsg cekilcek. Cok korkuyorum. Sizlerden dua istiyorum. Ins. Kötü bir sonuc çıkmaz sonuclarimin temiz cikmasi icin. Rabbim ins. Bu ay hsg yi vesile kilarda hamile olurum. Psikolojim cok bozuk. Rabbim kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin. Dua eder dua beklerim. Ismim yasemin
MERHABA CANIM YAŞIM 25 2.5 YILLIK EVLİYİM 1.5 SENEDİR İSTİYORUZ OLMADI EŞİMDE BENDE NORMAL GÖRÜNÜYORUZ BEN 2 AY KLOMEN 1 AY ÇATLAMA İĞNESİ KULLANDIM OLMADI İZMİR ALSANCAKTA UMUR BEY VARMIŞ ARKADAŞIM GİDİYOR HAMİLE O HERKES GİTMİŞ CEVRESİNDEKİ ÇOK İYİMİŞ ADET BİTTİKTEN SONRA GELSİN DEMİŞ BAKALIM SİZDE SORUN NE CANIMben de izmirdeyim.kime gideceksiniz acaba? bizdebi kaç ay daha bekleyip araştırma işine gireceğiz.sizin sorununuz ne ve kaç aydır bekliyorsunuz?
bende iiyim cnm çok şükür aynı işte işteyim akşama eve hergün aynı şeyler
Inşallah bacım ya bu ay çok umutluydum ama ilk gün test yaptım evde negatif çıkınca umudum kırıldı
MERHABA CANIM YAŞIM 25 2.5 YILLIK EVLİYİM 1.5 SENEDİR İSTİYORUZ OLMADI EŞİMDE BENDE NORMAL GÖRÜNÜYORUZ BEN 2 AY KLOMEN 1 AY ÇATLAMA İĞNESİ KULLANDIM OLMADI İZMİR ALSANCAKTA UMUR BEY VARMIŞ ARKADAŞIM GİDİYOR HAMİLE O HERKES GİTMİŞ CEVRESİNDEKİ ÇOK İYİMİŞ ADET BİTTİKTEN SONRA GELSİN DEMİŞ BAKALIM SİZDE SORUN NE CANIM
amin canım sonuc alırız hep beraber inşalllah ben bi gideyim muhtemelen bu ayın 27 de giderim bilgi veririm sizlerede inş şifa olurBİZ DE 7 AYDIR İSTİYORUZ,29 YAŞINDAYIM.BİR SORUN GÖRÜNMÜYOR AMA 1 SENEDEN ÖNCE AYRINTILI BAKMIYOLAR BİLİYOSUN.BEN DE BİKAÇ AY DAHA BEKLEYİP ÖZELE GİDEYİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM ARTIK.UMUR BEYİ DUYMADIM..UMARIM SONUÇ ALIRSINIZ.HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZ İÇİN.
Inşallah kıscem ya bu gece bana dua edin çok çok biraz umutsuzuz ama Rabbim inslh bebeğim ordaki bat malar var göğüslerim çok fena şişti özellik le sağ ince ince sizi oluyo bazen ilk defa bu kadar çok hissediyorum ama çok istediğim içinmi bilmiyorum biz ne zaman anne olcazselam kızlar haftasonu pek bi sessizmiş sitemiz.
eses gozukmez oldu pek fazla.. nihalcim kan testı yaptırtmışşsın inşallh pozitiftirr
Napiim cnm işten geldim yemek olayına giricem gezenti seniiiiiiiiAyyyy aynen kıscem mm bende arkadaşta kahve içiyorum canim sen ne yapıyorsun
Kuzuum daha belli değil belkide griptendir inşaallah rabbim bizlerede nasip edecekvay yasy vayyy hayırlı olsun tatlımmmmmmmmmmmm
Ayy testten korkar oldummm yarinda gelmezse çarşamba günü doktora gitmeyi düşünüyorum kuzucuumAyyyy hadi bakalım inşallah bitanem mm test yapsanaaaaa
Inşaallah kuzum hamissindirrr dualarim sizlerle inşaallah cnm beniiimInşallah kıscem ya bu gece bana dua edin çok çok biraz umutsuzuz ama Rabbim inslh bebeğim ordaki bat malar var göğüslerim çok fena şişti özellik le sağ ince ince sizi oluyo bazen ilk defa bu kadar çok hissediyorum ama çok istediğim içinmi bilmiyorum biz ne zaman anne olcaz
Evettttt bugün dedikodu yaptık iyi geldi valla kafam dağıldı afiyet olsun kıscem bende kocişi bekliyom sofra hazırNapiim cnm işten geldim yemek olayına giricem gezenti seniiiiiiii