- 25 Ekim 2013
- 7.938
- 18.792
- 50
hee bu arada benim patronlarımda bolu lubide dün böyle çok hafif damla bile değil. nokta minicik turuncu desen değil kırmızı hiç değil.. 1-2 kez lekelendim hepsi o.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee bu arada benim patronlarımda bolu lubide dün böyle çok hafif damla bile değil. nokta minicik turuncu desen değil kırmızı hiç değil.. 1-2 kez lekelendim hepsi o.
ahahahaha aynen abla.. yumurtlamam 17.günde oldu ayın 1.inde pazartesi ve en son cuma görüşmüştük eşimle malum sebeplerdenayy inş. canım valla seninki mucize bebek olur
aaaa hadi yaa neresindenlermiş ben istanbulluyum ama 3,5 yıldır burda olduğumdan artık Bolulusun diyorlar :)hee bu arada benim patronlarımda bolu lu
gecikmez diolar ama geciktiriyor ben gecen ayın 18 de endoskopi ve kolonoskopi oldum narkozlu mide koruyucular ve bağırak çalıştırıcı ilaçlar içtim hala da içiyorum mecburen o yüzden geciktri sanırımcnm merhaba.. ne ilaç içmiştin? ben bu ay soğuk algınlığımdan antibiyotik ve burun damlası kullandım benmde gecikti test yaptırmaya korkuyorum ctesi evde yaptım negatifti.. gribal ilaçlardan gecikirmi ki
kıbrıscık cnmaaaa hadi yaa neresindenlermiş ben istanbulluyum ama 3,5 yıldır burda olduğumdan artık Bolulusun diyorlar :)
bilirim kıbrıscıklıklar çalışkan olurlar tereyağları güzeldir bi de cevizli soğanlı börekleri var açma bayılırımkıbrıscık cnm
belki geç döllenmedir yerleşme kanamasımı yoksa kuzum :))) ay hadi inşallahselam kızçeleerim... birşey soracağım...
Sat: 15 Kasım...
ve hala gelen giden yok
dün böyle nokta kadar hatta daha da minik 1-2 leke geldi 1 damla bile yok. kırmızı desem değiil turuncu desem hiç değil..
Bu ay ovulasyon kiti kullanmıştım laboquick.. Yanında gebelik testi de hediye ediyordu. Ctesi yaptım negatifti..
Ama göğüslerim hala acıyor ve ilk defa ben bu kadar geciktim..
Ayrıca geçen hafta grip olmuştum antibiyotik burun damlası fln kullandım.
Bu gecikmem neden.. Aklıma hamiş olduğumu getirmiyorum evdeki test dediğim gibi negatifti..
Sizce??? Acele cevaaapp
aa ablaa senin memleketlede yakınmışız çok oturan var burda kıbrıscıklı :))kıbrıscık cnm
yok cnm ben kıbrıscıklı değilim patronlarım ben trakyalıyımaa ablaa senin memleketlede yakınmışız çok oturan var burda kıbrıscıklı :))
bilemedim ki kuzumm hem şaşkınım hem mutluyum hem umutsuzum bilemedim :/belki geç döllenmedir yerleşme kanamasımı yoksa kuzum :))) ay hadi inşallah
bende senden sayılırım selanik göçmeniyimmyok cnm ben kıbrıscıklı değilim patronlarım ben trakyalıyım
hm ben yanlış anlamışım abla :dyok cnm ben kıbrıscıklı değilim patronlarım ben trakyalıyım
bence biraz daha bekle eğer yerleşmeyse çıkmaz zaten hadi hayırlısı :)bilemedim ki kuzumm hem şaşkınım hem mutluyum hem umutsuzum bilemedim :/
hemşeriyiz desene bende anne tarafım selanik baba tarafım bulgaristanbende senden sayılırım selanik göçmeniyimm
bilmiyorumki kuzumm şişkinlik hissediyorum sadece kasıklarımda.. heyecan ve panik var :)bence biraz daha bekle eğer yerleşmeyse çıkmaz zaten hadi hayırlısı :)
hahahah aynennn.. bendeeeeeeeeeeeee :) büyük dedemler bulgaristan göçmeniiihemşeriyiz desene bende anne tarafım selanik baba tarafım bulgaristan
biraz daha karıştırırsak akraba çıkcaz beyaaahahahah aynennn.. bendeeeeeeeeeeeee :) büyük dedemler bulgaristan göçmeniii
çıkarız bea :) dobre li sii :) az sım dobreeeeeeee :) haydeeeeeeeeeeeeeeeeebiraz daha karıştırırsak akraba çıkcaz beyaaa
Ayyyy aynen kıscem mm bende arkadaşta kahve içiyorum canim sen ne yapıyorsunahahaha köşe kapmaca oynamışda durmuşuz nihaliiim.. napıyosun kızzzzzzzzçem özlediiimm