Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah kuzucum bat da beklenen adet tarihi bende yeni öğrendim bu işlere girisince yarın da gelmezse çarşamba günü doktora gitmeyi düşünüyorum cnm biraz daha bekleyeyimumarım hamilesindir,bence test yaptır...bu arada bat ı biliyorum ama sat nedir? açılımı yani,cahilliğime verin :)
Amin canım benim rabbim bizlerede nasip edecek az kaldi inanmaya ve sabırla beklemeye devammeyvesiz ağacın dibinde oturulmaz dedi ,
bugün gelen bi misafir kadın , bayağaaa ağladım ..
çok yoruldum , çok üzülüyorum ..
Allahım gözyaslarımı gör ve duamı kabul eyle ..
hayırlısı ile evlat nasip eyle rabbim ..
ele güne rezil etme
Allahım evlat hasreyitle bizi basbasa bırakma
Ben yinede kirmizilara hazirlikliyim hayırlısı olsun üzülmek istemiyorum ikk defa böyle bir şey oldu hastalık falan olmasın daHayirlisi canim sonuc olarak imkansiz degil Rabbim yazdiysa nasibindeyse onemli gunine bakmio bu is.. arkadas korunuolardi evliligi boyunca regl bitip temizlenince bi gun yapmislar zaten olmaz diye .. o geceden cocugu var :)
Son adet tarihi canim. Benim sat 15 Kasım batda 13 aralık ama geleen giden yoksat ne peki?
Amin canım benim rabbim bizlerede nasip edecek az kaldi inanmaya ve sabırla beklemeye devam
Yooook yapmamm beklemye aldım ben kuzuuuuutest yapsanaaaaaa :))))))
Sakın yapma allahın gücüne gider bizim için hayırlı olanı bilir ve o hayirliysa verir kuzuuminsallah cnm artık cok üzülüyorum ve bugun dayanamadım yarım saat agladım
Inşaallah canim yarinda gelmezse gidicem doktora ertesi gün:) anladım.bi kan ver bence ya merak ettim bende..inşallah hamilesindir
Sakın yapma allahın gücüne gider bizim için hayırlı olanı bilir ve o hayirliysa verir kuzuum
Aminnn inşallah işte böyle canooooomAllahım hayırlı olanı bilir ..
dayanma gücü ve sabır versin ..
insallah tez zamanda saglıklı ve hayırlı evlatlarda nasip etsin ..
Inşaallah canim yarinda gelmezse gidicem doktora ertesi gün
Yok kizcem pko değilim ilkmkez geliyo başıma saskinimcnm pko isen geçebiliyo ya ..
ben 35 günde bir oluyorum ondan geçmesi normal ..
olcam ama belirtiler gelio bikacc gündür ..
Sende bebegimmmm sabırla bekleyeceğiz hep birlikte üstesinden gelicez can kuşumsaol cnm iyiki varsınki
Inşallah kıscem ya bu gece bana dua edin çok çok biraz umutsuzuz ama Rabbim inslh bebeğim ordaki bat malar var göğüslerim çok fena şişti özellik le sağ ince ince sizi oluyo bazen ilk defa bu kadar çok hissediyorum ama çok istediğim içinmi bilmiyorum biz ne zaman anne olcaz
merhaba birsenim ..
pazar günü ailecek mangala gittik ..
bugünde gündüz,aksam misafirim vardı ..
bat geldi cnm belirtilerde var off geldi gelcek ..
sen naptın kıscem :)