Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyyy gencler dun hsg cektirdim acibadem de. Bi korktum,stres oldum gerildim,karnima agrilar girdi hastaneye girince.Agri kesici de almadim. Neyse iceri aldilar beni. Anestezi,agri kesici var mi dedim. Nie anestezi aliosun yazik degilmi bosuna kimyasal madde alcan, gunboyu sersem gibi olcaksin dediler esim de ewet gerek yok dedi. Dedim ben goz icin lazer oldum bayildim,kan aldirirken bayilirim,koloniskopi olmustum bayildim ben fenalasirim dedim. Dr dedi ki zaten 2 dk surcek ,suphe ettigimiz bisey varsa 5 dk surer dedi. Cihaz girisinde acıdi cok az,balon sisisio suan dediginde hafif gozum karardi ve tam 2 dk surdu. Kanama vs de olmadi,agri baski da olmadi. Cok rahatti. Ben bayilmadiysam,agri kesici anestezi almadiysam herkes yaptirabilir diye dusunuyorum. Korkan hanimlarin dikkatinee..
merhaba canım hangi acıbadem de çektirdin ve fiyatı ne kadar ? benim de çektirmem lazım ama korkuyorum bir de kaç personel oluyor ortam nasıl ?beni öyle şeyler çok geriyor kalabalıksa ve personel çoksa hele hele de erkekse çok gerilim yaşarım fazla soru sordum ama biraz ayrıntılı bilgi verir misin ? inşallah sonucun güzel çıkmıştır senin deHeyyy gencler dun hsg cektirdim acibadem de. Bi korktum,stres oldum gerildim,karnima agrilar girdi hastaneye girince.Agri kesici de almadim. Neyse iceri aldilar beni. Anestezi,agri kesici var mi dedim. Nie anestezi aliosun yazik degilmi bosuna kimyasal madde alcan, gunboyu sersem gibi olcaksin dediler esim de ewet gerek yok dedi. Dedim ben goz icin lazer oldum bayildim,kan aldirirken bayilirim,koloniskopi olmustum bayildim ben fenalasirim dedim. Dr dedi ki zaten 2 dk surcek ,suphe ettigimiz bisey varsa 5 dk surer dedi. Cihaz girisinde acıdi cok az,balon sisisio suan dediginde hafif gozum karardi ve tam 2 dk surdu. Kanama vs de olmadi,agri baski da olmadi. Cok rahatti. Ben bayilmadiysam,agri kesici anestezi almadiysam herkes yaptirabilir diye dusunuyorum. Korkan hanimlarin dikkatinee..
Inşallah canım benim ben artık umidimi kesmistim hsg ye gitcektim o 11 mm yum hamiş kalmışım meğer ve adet söktürücü bile içtim sen gönlünü ferah tut ki oda sağlıkla tutunsun sanahadi yaaa beni acayip rahatlattın canım inşallah yaacuma günü tekrar gidecem
iyim hamdolsun canım senin nasıl gidiyor ,halsizlik var sürekl yatmak istiyorum uykum çok geliyor birazda bulantı işte ,çubuk krakere dayanıyorum kuzenimin bebeğine patik ördüm onu dikicem çook zevkli minicik ayakların gireceği bişey yapmak yaaa normalde hiç örgü sevmem ama senn karnın belli olmaya başladımı canım
çok saol yazdığın için canım bende adetten sonra çektircem içim rahatladı biraz :)Heyyy gencler dun hsg cektirdim acibadem de. Bi korktum,stres oldum gerildim,karnima agrilar girdi hastaneye girince.Agri kesici de almadim. Neyse iceri aldilar beni. Anestezi,agri kesici var mi dedim. Nie anestezi aliosun yazik degilmi bosuna kimyasal madde alcan, gunboyu sersem gibi olcaksin dediler esim de ewet gerek yok dedi. Dedim ben goz icin lazer oldum bayildim,kan aldirirken bayilirim,koloniskopi olmustum bayildim ben fenalasirim dedim. Dr dedi ki zaten 2 dk surcek ,suphe ettigimiz bisey varsa 5 dk surer dedi. Cihaz girisinde acıdi cok az,balon sisisio suan dediginde hafif gozum karardi ve tam 2 dk surdu. Kanama vs de olmadi,agri baski da olmadi. Cok rahatti. Ben bayilmadiysam,agri kesici anestezi almadiysam herkes yaptirabilir diye dusunuyorum. Korkan hanimlarin dikkatinee..
ben varımmmmmmKimse Yok bugün anlaşılan
canım nerden biliyosun sonucu yapsana bi test 6 gün baya geçikmiş amagünaydın benim adet 6 gün gecikti gelemiyor bir türlü test de yapmıyorum sonuucu biliyorum çünkü
çok ilaç içtiğim için gecikticanım nerden biliyosun sonucu yapsana bi test 6 gün baya geçikmiş ama
kendimi gördüm bi an ... ne güzel yazdın.. nasıl kurtulabiliriz bu insanlardan ömrüm bitti ya..ay yine sinirlerim zıpladı kaynana lafını duyunca sinsi yapmacık insanlar.. OĞLUM BEN BİRŞEY DEMEDİM Kİ....Bizde bi yerimizden uyduruyoruz..
ahahaha köşe kapmaca oynamışda durmuşuz nihaliiim.. napıyosun kızzzzzzzzçem özlediiimmben varımmmmmm
cnm merhaba.. ne ilaç içmiştin? ben bu ay soğuk algınlığımdan antibiyotik ve burun damlası kullandım benmde gecikti test yaptırmaya korkuyorum ctesi evde yaptım negatifti.. gribal ilaçlardan gecikirmi kiçok ilaç içtiğim için gecikti
merhaba canım hoşgeldin antibiyotik etkilemiş olabilir adetini yinede yarına kadar olmazsan doktora git istersenselam kızçeleerim... birşey soracağım...
Sat: 15 Kasım...
ve hala gelen giden yok
dün böyle nokta kadar hatta daha da minik 1-2 leke geldi 1 damla bile yok. kırmızı desem değiil turuncu desem hiç değil..
Bu ay ovulasyon kiti kullanmıştım laboquick.. Yanında gebelik testi de hediye ediyordu. Ctesi yaptım negatifti..
Ama göğüslerim hala acıyor ve ilk defa ben bu kadar geciktim..
Ayrıca geçen hafta grip olmuştum antibiyotik burun damlası fln kullandım.
Bu gecikmem neden.. Aklıma hamiş olduğumu getirmiyorum evdeki test dediğim gibi negatifti..
Sizce??? Acele cevaaapp
antibiyotiği sali günü geçen hafta bırakmıştım ben abla ilk defa başıma geliyor. daha önceleri de kullandım etkilemedi.. acaba diyorum..merhaba canım hoşgeldin antibiyotik etkilemiş olabilir adetini yinede yarına kadar olmazsan doktora git istersen
bide dün böyle çok hafif damla bile değil. nokta minicik turuncu desen değil kırmızı hiç değil.. 1-2 kez lekelendim hepsi o.merhaba canım hoşgeldin antibiyotik etkilemiş olabilir adetini yinede yarına kadar olmazsan doktora git istersen
ayy inş. canım valla seninki mucize bebek olurantibiyotiği sali günü geçen hafta bırakmıştım ben abla ilk defa başıma geliyor. daha önceleri de kullandım etkilemedi.. acaba diyorum..