- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 40
Hazirmisinizzzzzzzzzzzzzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazirmisinizzzzzzzzzzzzzzzz
allahım hayırlısını nasip etsin inşallah tez zamanda canım benim bende çarşamba günü yaptırıcam 2. aşılamayı sana üzme kendini diyecem ama biliyorum ki kim ne söylerse söylesin hissettikleri değişmiyor insanın ama 3 .aşılamayı düşünüyorsanhemen yaptırın doktorum üstüaste yapılınca daha etliki olabiliyor demişti.Geldii. 30. Ay 2. Asilamada yine husran yine negatif tahlil yapmama yine gerek kalmadi .. kendimi tuaf hissediyorum..dondum kaldim
Erkek milleti işte canım doktoruydu iğnesiydi sık sık muayenesiydi hepisini biz çekiyoz onlar sıkıntıya giriyoBende oyle istiyorum ama esim 2 husrandan sonra hemen istemiyor canim maleseff ona gore ara vermek gerek cok bilio yaa.. uff uyuz bide onla urasiyorum
Nihahahah ahaha aynenBeni kide hasta fenerli sen git gol yiyoz diyo sanki top bende hahhahah bide maç sonunda 2 saat yorum dinler diyorum siz kıtsınız anlamiyosunuzda ondan tekraar izliyosunuz tamaaam fln deli ediyorummm
Bi tek benimki arıza diyodum ama varmış benzerleri allahım ne anlıyorlar bu maçlardan hiç anlamıyom sanki biz oynuyoz arkadaş bana niye kızıyon :)Beni kide hasta fenerli sen git gol yiyoz diyo sanki top bende hahhahah bide maç sonunda 2 saat yorum dinler diyorum siz kıtsınız anlamiyosunuzda ondan tekraar izliyosunuz tamaaam fln deli ediyorummm
Naapsin onlarda top yuvarlak kafa anca o kadarini alıyor zorlamamak laziimNihahahah ahaha aynen
evet taşınınca komşu olduk annişle :))ohhh senin daha daa iyiymiş semacım .. :)
158 boyum canım 20 kilo vermem gerekKilo vercem dedinya ondan canım boy kaç 85 o kadar çok deil aslinda
Hiç aynenn napalım bizmi maçı yonetiyoruz top peşinde biz kosuyoruz sankiiBi tek benimki arıza diyodum ama varmış benzerleri allahım ne anlıyorlar bu maçlardan hiç anlamıyom sanki biz oynuyoz arkadaş bana niye kızıyon :)
Eki Görüntüle 1330746 çalışmaya devam bacilaaaaarrrr nihahahahaha
Eskisi gibi görünmüyorsun Eses kışçem !!aynen öyle ..
evlenen herkes 2 aya hamile ..
offf offffffffffff ..
Yok kız bu ay eminim nerdeyse allahın işine karismak gibi olmasın da devam cileye bacilaaaarrrumarım test yanlıstır da hamissindirrr
Kırıklar bunlar kıscem ay benimki çok heycanlaniyo şu an onlar gol kacirdikca o kadar komik ki cok yaşasın lar emibenimkide beni kırıyor ..
sanki mac degil,savas mübarek ..
mac dısında sorunmuz olmaz ..
asırı gs hastası,kırık mı ne koca ..
iyyim kıscem,sen gözükmüosun asıl ..Eskisi gibi görünmüyorsun Eses kışçem !!
Nasılsın iyi misin ?? Durumlar nasıl???
Valla sorma suandada odada bıraktım mutfaga geçtim gece gece tartışmak istemiyom gsnin macımı varmış nee bide benimki güya bjk li top olsun yeter hepsini izlerHiç aynenn napalım bizmi maçı yonetiyoruz top peşinde biz kosuyoruz sankii
Kırıklar bunlar kıscem ay benimki çok heycanlaniyo şu an onlar gol kacirdikca o kadar komik ki cok yaşasın lar emi
ooo tam gaz çalışmayaaaaaYok kız bu ay eminim nerdeyse allahın işine karismak gibi olmasın da devam cileye bacilaaaarrr
ayy kız sen çok yaşa emi dalga geçiyo bide ben olsam karadenizde gemiler batışa geçmiş ti :))) inşallah test bozuktur :)Eki Görüntüle 1330746 çalışmaya devam bacilaaaaarrrr nihahahahaha
Kız bu ovulasyon testi mi gebelik yazıyo anlamadımEki Görüntüle 1330746 çalışmaya devam bacilaaaaarrrr nihahahahaha