- 5 Mart 2014
- 1.463
- 1.146
- 32
benimde hemen alt katımda :))cnm annen uzaktamı demek ..
benim 5 dk arabayla yürüyerek yarım saat ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde hemen alt katımda :))cnm annen uzaktamı demek ..
Niye küstün çok bağırıyor ya sanki gollerini suçlusu bizizaynısından yanımda var , küstüm ona
O zaman sormazlaaaarr alemin derdi onları geriyor kuzucuum hiç sallamiyorum onlari işlerine baksınlar keyif benim şey benim nihahahahaha stabi olmuyo da neyyyseeAynen ya çok sinir bozucu ya acaba kendi çocuklarının başına gelse öyle pişkin pişkin sorarlarmi millete bide o zman görmek istiyorum o surat ifadelerini sanki başını onlar tutuyo
Yap yap yapHahahah ziyan olcak kizzz
Beni kide hasta fenerli sen git gol yiyoz diyo sanki top bende hahhahah bide maç sonunda 2 saat yorum dinler diyorum siz kıtsınız anlamiyosunuzda ondan tekraar izliyosunuz tamaaam fln deli ediyorummmNiye küstün çok bağırıyor ya sanki gollerini suçlusu biziz
Boşa gidecekk eminmisiniz kızlar yapayım mıYap yap yap
ay ne guzel yabenimde hemen alt katımda :))
benimde hemen alt katımda :))
Aynen ya insan o lafları ağzına tikiyasi geliyo ama ondan sonra da saygısız oluyorsunO zaman sormazlaaaarr alemin derdi onları geriyor kuzucuum hiç sallamiyorum onlari işlerine baksınlar keyif benim şey benim nihahahahaha stabi olmuyo da neyyysee
Tmm bacilar aliyom tableti gidiyom wc ye sizlerle gazamiz mubarek çişimiz bebisli olsun nihahahahaneden kız degerrrrrr
Niye küstün çok bağırıyor ya sanki gollerini suçlusu biziz
Benim de uzakdaaaa taa ardahandaay ne guzel ya
Tmm bacilar aliyom tableti gidiyom wc ye sizlerle gazamiz mubarek çişimiz bebisli olsun nihahahaha
her ay eşimize hamileyiiiiz diyeceğimiz o anı hayal ediyoruz sonu hep hüsraaaaaaaaaaaaan oluyo insana çok koyuyo ya sanki hiç olmayacak gibi geliyo bu sfer devlet hastahanesine gidicem bakalım hep özele gittim yarında devleti deniycemaynen öyle ..
evlenen herkes 2 aya hamile ..
offf offffffffffff ..
ewet ailem bana cok uzak bende dert bir degil iki degil gulum kadersizim ben ah bu yasta nelerle ugrasiyom ufffffffcnm annen uzaktamı demek ..
Ben daha çok gülüyorum ona benimki çok komik izler sanki toplara kendi vuruyor o derece kaptiriyokırıldım ..
mac yüzünden hep tartısırız ..
ewet ailem bana cok uzak bende dert bir degil iki degil gulum kadersizim ben ah bu yasta nelerle ugrasiyom ufffffff
her ay eşimize hamileyiiiiz diyeceğimiz o anı hayal ediyoruz sonu hep hüsraaaaaaaaaaaaan oluyo insana çok koyuyo ya sanki hiç olmayacak gibi geliyo bu sfer devlet hastahanesine gidicem bakalım hep özele gittim yarında devleti deniycem
Ben daha çok gülüyorum ona benimki çok komik izler sanki toplara kendi vuruyor o derece kaptiriyo