- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
bende hep onu soruyorum esesim kendimeee herkez hamile ben hariççç
aynen öyle ..
evlenen herkes 2 aya hamile ..
offf offffffffffff ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende hep onu soruyorum esesim kendimeee herkez hamile ben hariççç
hayırlısı balımmBu ay umutsuzuuuuum vede birazcık mmutsuzumm
ayyyyyy annen yaninda ne guzel bendeeeeeee ozledim annemin yemeklerini yaaaaaaaa anammmm cnm anam kokusunu ozledim ben hangi birine yanam cocuk hasreti memleket hasreti ana baba hasreti vallah siz sukredin halinize kizlar ben fransadayim gelemiyorum izmir burnumda tutuyor ahhh ahhhh esra cok sanslisin
Bende cok seviyorrum gerçekten kardeşim gibisiniz hepinizz hayat sizle başka güzel hahahahhyytt canimm kizceleriimmm esesimm vigorosocumm aysecimm ve digerlerinizzsHakkaden güldüm hahaha sen çok yaşa emin kız ben seni çok sevdim seninle muhabbet güzel
Eeeevvveett deniyip gorcees o bebisler bu gobuslere girecekk işte o kadarrrrr namazlarimda hepiniz dualarimsasiniz rabbim bizlerede nasip etcekk ben inaniyorum baliiimm bizde umut varrrDeniycezzzz can kuşum pes etmek yok yola devam
Nihahahaha hahaha işte bu kızlar gülün eglenin kafa dagitalim bakin sizi eglendiriyorum kendimlee illa olacak sabretcez umutsuzluğa kapilmayip isyan etmeden basaricaz göreceksiniz
He ya dokunuyor valla ceketi gören gebiiiişaynen öyle ..
evlenen herkes 2 aya hamile ..
offf offffffffffff ..
Hoş Geldin kıscemburdayımmm
Bu ovulasyonla gelenn testlere gözüm ilisiyo hahaha uymycam şeytanahayırlısı balımm
Kalmışsa kalmış napalım bende deli oluyodum ahh kiziiiim doktora gittinmi diyenlere susuyordum en sonkini fena hasladim canimiz istemiyo korunuyoruz dedim al al kaldi allahım yani belki olmuyo üzülüyorum dimi size ne yahu benim seyimin keyfindennAyy bide örnek olarak verirler ya onun gelini hemen hamile kalmisssss
Bu ovulasyonla gelenn testlere gözüm ilisiyo hahaha uymycam şeytana
şeyimin kahyası mısın diyesim gelioAyy bide örnek olarak verirler ya onun gelini hemen hamile kalmisssss
Iyim tatlım sen nasılsın çay iciyoz kocisle gs maçı var sıkılıyorum bende kk ya takılıyorum bizim ki fanatik gs bide yeniliyolar sinir küp oldu gulemiyorum dahosbuuldum balım nasılsın nihalim
Iyim tatlım sen nasılsın çay iciyoz kocisle gs maçı var sıkılıyorum bende kk ya takılıyorum bizim ki fanatik gs bide yeniliyolar sinir küp oldu gulemiyorum da
Aynen ya çok sinir bozucu ya acaba kendi çocuklarının başına gelse öyle pişkin pişkin sorarlarmi millete bide o zman görmek istiyorum o surat ifadelerini sanki başını onlar tutuyoKalmışsa kalmış napalım bende deli oluyodum ahh kiziiiim doktora gittinmi diyenlere susuyordum en sonkini fena hasladim canimiz istemiyo korunuyoruz dedim al al kaldi allahım yani belki olmuyo üzülüyorum dimi size ne yahu benim seyimin keyfindenn
Hahahah ziyan olcak kizzzooff yapsanaaaaaa