- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
üni hastanesine başvurucam canım 3 düşk vr diyicem napıyım yalan söylemek zorundayım yoks ayapmıyorlarmış ücretsiz üni hastanelerinde yapılıyr canımGenetik test nerde yapiliyo ki dev has karşılıyor mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üni hastanesine başvurucam canım 3 düşk vr diyicem napıyım yalan söylemek zorundayım yoks ayapmıyorlarmış ücretsiz üni hastanelerinde yapılıyr canımGenetik test nerde yapiliyo ki dev has karşılıyor mu acaba
Hmmm o zman bana hiç yapmazlarüni hastanesine başvurucam canım 3 düşk vr diyicem napıyım yalan söylemek zorundayım yoks ayapmıyorlarmış ücretsiz üni hastanelerinde yapılıyr canım
yeni gördm canım yazını iyiiym canım genetik tetsleri yaptırıcam kısmetolursa gelecek ayda aşılama olacak inşallah olur canım yatweety23 Yazilarini okuyorum bence gebelik olusuyorsa asilamayi tekrar dene derim.asilama tutma olasiligi yuzde 20 olduguna gore ve sende hamile kaliyorsan olucaktir kan pihtilasmasi falan vaardir yada rahim duvarinda bi degisiklik olunca bebegin dusuyordur bunlar cozumu kolay seyler . olucak dene sen umudini yitirmeden
neden yapmasınlar 3 düşük yaptım dersen yapıyorlarHmmm o zman bana hiç yapmazlar
Canım yalanin ortaya çıkmasın onlar sistemden bakıyorlar hangi hastanede ne yaptığın çıkıyo diye biliyorumneden yapmasınlar 3 düşük yaptım dersen yapıyorlar
Bu ay umutsuzuuuuum vede birazcık mmutsuzummya nasip kıscem bakalım .. :)
Ben Varım kuzuum bebisin seninledir bence bekle azcık dahaKimsecikler yok
canım her düşük yapan hastaneye gitmiyorki bu yalanı malesef çoğu kişi söylemek zorunda kalıyor kk da çok var böyle yapan mecbur yoksa böyle bir yalanı asla söylmek istememCanım yalanin ortaya çıkmasın onlar sistemden bakıyorlar hangi hastanede ne yaptığın çıkıyo diye biliyorum
bende hep onu soruyorum esesim kendimeee herkez hamile ben hariçççbende olcam hissediyorummm
offf aysem anne olur muyuz ki
AYY AYYY NE OLACAK BÖYLE BİLMEMMMM ALLAHIM TEZ ZAMANDA GÜLDÜRSÜN YÜZÜMÜZÜBnde dedim oldum sonra baktim devami gelmedi 8 saat gecti dr aradim gittim hmn 2. Asilamada husraaannn offf
Inşallah canım ama benim umudum kalmadi kesim adet olcamBen Varım kuzuum bebisin seninledir bence bekle azcık daha
Doğru söylüyorsun canım Rabbim yüzümüze baksın bize koca gobeklerle dolasalimcanım her düşük yapan hastaneye gitmiyorki bu yalanı malesef çoğu kişi söylemek zorunda kalıyor kk da çok var böyle yapan mecbur yoksa böyle bir yalanı asla söylmek istemem
Olsuuunn olmazsa yine deneyecegizz pes etmek yok benim bu ay bak umudum bile yookkkInşallah canım ama benim umudum kalmadi kesim adet olcam
Bişey diyim de gül bi banaa benim özel gunler boş gecmesine rağmen evde test var yapsammi ki oldum nihahahaha umut fakirin ekmeği sonra da dedim boşver yasemin boşa harcama lazım olcakInşallah canım ama benim umudum kalmadi kesim adet olcam
Bişey diyim de gül bi banaa benim özel gunler boş gecmesine rağmen evde test var yapsammi ki oldum nihahahaha umut fakirin ekmeği sonra da dedim boşver yasemin boşa harcama lazım olcak
Hakkaden güldüm hahaha sen çok yaşa emin kız ben seni çok sevdim seninle muhabbet güzelBişey diyim de gül bi banaa benim özel gunler boş gecmesine rağmen evde test var yapsammi ki oldum nihahahaha umut fakirin ekmeği sonra da dedim boşver yasemin boşa harcama lazım olcak
Deniycezzzz can kuşum pes etmek yok yola devamOlsuuunn olmazsa yine deneyecegizz pes etmek yok benim bu ay bak umudum bile yookkk
Sen kaç kilosu canim
Kilo vercem dedinya ondan canım boy kaç 85 o kadar çok deil aslinda85 kiloyum canım neden sordun