kötüyüm canım gene adet oldum bat 4 ocak gittikçe ümidim kırılıyo buda beni herseyden uzaklaştırıyo
ben bu ay geç yumurtlasamda umutluyum
Esesimm bir sen bir ben umutsuzuz bu ay bat mat hikayee heyecansiz oldu bu ay yaww yumostan 2-3 gün önce görüştük ruh öküzümle dolayısıyla bu ay da hayal olduuuuuuuuuubende umut bile yookkk
olcak gibi hissediyorum
Esesimm bir sen bir ben umutsuzuz bu ay bat mat hikayee heyecansiz oldu bu ay yaww yumostan 2-3 gün önce görüştük ruh öküzümle dolayısıyla bu ay da hayal olduuuuuuuuuu
Yakiyo4um valla bi sigara şimdi efkarlandim yinee memisler hassaslasti geliyor gümbür gümbüroffffffffffffffffffff
Yakiyo4um valla bi sigara şimdi efkarlandim yinee memisler hassaslasti geliyor gümbür gümbür
Önümüzdeki maçlara bakiiciiiz baciiiiim allahin izniyle hayırlı olanı hayırlı vakitte nasio etsin bizlere.. amin.KUN FE YEKUN (ol der ve olur) hayırlısıyla
Amin bacimm hepimizi guldursun rabbim inşaallahalemsin haa
beni güldürdün Allahda seni güldürsün emi cnm
amin kıscem insallah , sen nerelisinÖnümüzdeki maçlara bakiiciiiz baciiiiim allahin izniyle hayırlı olanı hayırlı vakitte nasio etsin bizlere.. amin.
üzülme canım allah yardımcınolsun kendiliğinden olur inşalalhhhh çok üzüldüm gerçekten umutluydum senden bende tıbbi genetiğe gideyim diyordum ama eşim buaya 1 kez daha aşılama dneeyelim diyor çarşamba doktora gideceğim kanamnın 4.günü oluyor bir problem olurmu acaba yarına randevu alamadım da iğneye 1 gün geç başlanırsa sorun olurmu acaba sen kaçıncı gün başladın ilaca canımCok tuaf donuk haldeyim duygusuz gibi
Ben aslen istanbulluyum ama eş dolayısıyla Çerkes oldumamin kıscem insallah , sen nerelisin
Bende seni sevdim cnm benimmsevdim seni
Ben aslen istanbulluyum ama eş dolayısıyla Çerkes oldumbolu da yaşıyoruz.
Bende seni sevdim cnm benimmburada sizlerle o kdr rahat ve mutluyum ki rabbim t3z vakite hepimizin yüzünü güldürsün, amiin
bende gitmek istiyorum telde konuştum genetik bölmüne direk randevu yok önce kadındoğumcu onaylayacakmış eşimde 1 kez daha aşılama deneyelim diyor hakkımmızdan hayırlısı olmazsa aşılama tedavisine başlarım aynı zmanda hemotolojiye giderim kanda pıhtılaşma varmı en azından onu öğrenmişolurumbenim tüp bebekle ilgili bi poliklinikti ama doğru sen hematolojide yapıcaksın çünkü genetik testi yapılacaksa kanserden tutta kanla ilgi tüm testler orda yapılır. bana genetik testi yapıldığında pıhtılaşma sorunum olduğunu o testten sonra öğrendik bunun için iğne kullanıyorum hala ve hatta doğumdan sonrada kullanılacakmış