Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bende fransadayım sen neredesin hangi doktora gidiyosunValla bende anlamadım fransadayım hiç bi etkisi yok hamileliğe diyor kist olması yumurtalarınız Çalışıyor demek diyor bu arada sağdakinde kist yokmuş yumurtaymış bugün gittim kontrole pazartesi Günü'nden buyana büyümüş oldu için yumurtaymiş nasıl anlamadılar anlamdım
Bu ay en rahat benim hee ovulasyondan 2 gün önce görüştük de sonra gorusemedik ya bat mat takip etmiyorum regl bekliyorummOfff kızlar 3 gün kaldı içim umutlu ama hüsrana uğramakdan korkuyorum
Selam canım kocisi işe gönderdim yatsiyi kıldım televizyonda mayişip bu ay bat beklememenin keyfindeyimm sen napiyorsunnSelam kızlar kimse yokmu neler yapıyosunuz
Oyle demeyin kizlar umutsuz olmayin duayi eksik etmeyin yeter... Rabbim hepimize verir... O nun hazinesi tukenmez ki çok şükür... Hayat cok kisa cocuk olunca hepimiz keske daha gec yapsaydik diye hayiflanma sirasina giricez... biraz sabir...Yaa bn donuk bi haldeyim canim duygusuz bombos..
Offff ben bu ay hiç ilaç içmedim kendi kendime yaptım gün aşırıBu ay en rahat benim hee ovulasyondan 2 gün önce görüştük de sonra gorusemedik ya bat mat takip etmiyorum regl bekliyorumm
Napalım canım ben çok çok endişeli bir hal içinde yim bu ay hiç ilaç içmedim kendiliginden olcakmi diye ama umutluyum ama sonunda hüsran olmasından da korkuyorumSelam kızlar kimse yokmu neler yapıyosunuz
En iyisi cnm benim ben antibiyotik kullandım kulak iltihabim için. Bebis yoktur bu ay dusuncesindeyim inşaallah bebisin seninledir kuzucuumkuzucuumOffff ben bu ay hiç ilaç içmedim kendi kendime yaptım gün aşırı
Bend iyim cnm eşin gececimi? Bizimkide yeni yatağa yolladım hahaha yumurtlamam bitince diğer günler adamı takmıyormuş gıcık oluyorSelam canım kocisi işe gönderdim yatsiyi kıldım televizyonda mayişip bu ay bat beklememenin keyfindeyimm sen napiyorsunn
Hahahah aynen valla bende öyle yapıyorum. Eşim sağlık memuru bazı geceler bazı gunduzler işte acil serviste 2 gün daha akşam 9 sabah 9 caliscak. Iyidir iyidir kafa dinleyelim azcikk eee yumurtlama zamanı da onlar nazlaniyorBend iyim cnm eşin gececimi? Bizimkide yeni yatağa yolladım hahaha yumurtlamam bitince diğer günler adamı takmıyormuş gıcık oluyor
Inşallah canım benim ben bu aydan çok umutluyum acayip bi şekilde nedenseEn iyisi cnm benim ben antibiyotik kullandım kulak iltihabim için. Bebis yoktur bu ay dusuncesindeyim inşaallah bebisin seninledir kuzucuumkuzucuum
Hemen nereye kaciyon kizzzz zaten doru düzgün yazmıyon bizlere
çift çizgiyi gördünmü testte cnm..biz elimizden gelenı yapalımda gerısı allaha kalmış
Umut basarmanin yarısı canım benim bak benim bu ay hiç yok meselaa kurbanlık gibi regl bekliyorumInşallah canım benim ben bu aydan çok umutluyum acayip bi şekilde nedense
selam kızlarrrrrrrr
bugün benım doğumgünümmmmmm bu ay hamıle kalırsam doğumgünü bebişi olucak