Bnde cok oldum yumurta sayim fazlaydi cnm bn ona bagliyorum..bnmde tutmadi... puff patlicak gibiyim dr gittim dun aslinda bugun gitmem lazimdi.. 16 da cagirdi serephone verdi yineKizlar ben dun regl oldum yaa hemde hic plmadiim kadar cok geldi ignelerden dolayimi acaba bukar fazla geldi anlamadim.yarin kpntrollere yine basliyoruz bakalim nolcak ALlah sonumuzu hayir etsin.
Yaş 22 izmir canım pco luyum bende peki senbende iyim sukuryas kac cnm hangi sehirdesin sorunun nedir?
esescim gündüzleri niye gelmiyosun cnm özlettinaminn kuzum ..
Rabbim dualarımızı kabul etsin ..
6 tane embriyo göndermiştik 1 tanesi sağlıklı geldi onu koydular zaten canım testlerimde de hiçbi sorun yok doktorum bebeğin sağlıklı olmasına rağmen onunla ilgili başka bi problemin kaynaklandığını düşünüyo hakkımızda hayırlısı artık rabbim ol desin yeter kibir sorun çıkmadımı canım testlerd ekanpıhtılaşma testi falan yapıldımı
Cnm ilk asilamada igne kullnmadim serephone kullndim sabh aksm 5 gun 4 yum. Oldu... ikincidr serephn kullndim gunde 1 tane 5 gun asilamaya yakin gonal f 3 tane kullandim 1 er gun ara ile 6 yum vardi...cnm bu arada vigoroso ne demek
İnşallah bacıımmmmmmmmmmmmmmmiyi geceler , iyi haberlerle bulusuruz insallah
cnm ben laboquick aldım çokta memnun kaldım ama tabii bu ay ruh öküzümle küstük malumunn değerlendiremedimm bu ay kısmetse uygulayacammm :) teste başlamadan 2-3 saat önce sıvı alımını durdur. ben akşam 6 da yapıyorum testi mesela, saat 3 ten sonra sbişey yiyip içmiyorum. ve 18,gün test pozitiftibu ovilasyon testi hangi marka almak lazım birde nasıl kullanılıyor?
bu ovilasyon testi hangi marka almak lazım birde nasıl kullanılıyor?
esescim gündüzleri niye gelmiyosun cnm özlettin
kızz sabah ilk test olmaması lazımmmmm kullanımında yazıyor sabah ilk idrarla yapmayın yanıltıcı olur gün ortası en iyi sonuç diyee bu ay öle dene yavruuummmlaboquick kullanıyorum , sabahları uyanınca gebelik testi gibi aynı cnm
Hict
Hiç de öyle görünmüyor canım
kızz sabah ilk test olmaması lazımmmmm kullanımında yazıyor sabah ilk idrarla yapmayın yanıltıcı olur gün ortası en iyi sonuç diyee bu ay öle dene yavruuummm
Bat 4 ocak canim..