- 27 Haziran 2014
- 1.226
- 895
yavaş yavaş hallettim işlerimi şükür, kimseye muhtaç olmayı sevmiyorum ,evim azcık eve benzedi yaaBnde de aşırı derecede halsizlik ve yorgunluk var ha bide göğüslerimde hassasiyet halen devam ediyo özellikle uçları acayip ağrıyo dokunamiyrm bole çatlamis gbibnde mide bulantısı hiç olmadı diyebilirim elhamdulillah bas dönmelerimide ben yumurtlama dan sonra yaşamıştım hamileliğimi ogrendigimden beri hiç dönmesi diyebilirim elhamdulillah sen yinede çok yorma kendni bu zamanlar önemli çünkü ..
anladım cnm .. yani doktorum bende kist gördüğü zaman direk tahlil yapardı eger zararlıysa hic baslamycaz derdi tedaviye ama elh hic zararlı kistle karsılasmadık .. inş sende hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın ..[/QUOTEEvet canım kendilinden gelip giden kistmiş Zararlı olsalar yapmazlar tabi hergün gidiyorum hastaneye yarında Ayıptır söylemesi ilşkden sonra gidecemrahim ağzından bi salgı Alıncak sperm ler varmı nekadar ona bakacaklar
Hacet namazi kilip baskasinin bebişi icin dua etmekten bahsediyorum... hani Rabbim kulunun kuluna duasini sevimli bulur ya ondan...
ÖYLE TABİİİ CANIMM ne güzelll çok örnek var tabi böyle ama işte genede insan sabredemiyor bazen BENDE PKO varMoral bozmak yok kizlar... bnm bir arkadasim hicbir problemi yokken 4 sene tedavi gordukten sonra en son tup bebekle hamile kalmis... 120den fazla kortizon ignesi yemis... ama mutlu son ikizleri vaaar ilkokula gidiyorlar... Rabbim herseyin vaktini belirlemis. Sabir ve dua ile devam...
benim tüp bebekle ilgili bi poliklinikti ama doğru sen hematolojide yapıcaksın çünkü genetik testi yapılacaksa kanserden tutta kanla ilgi tüm testler orda yapılır. bana genetik testi yapıldığında pıhtılaşma sorunum olduğunu o testten sonra öğrendik bunun için iğne kullanıyorum hala ve hatta doğumdan sonrada kullanılacakmışcanım genetik test için hangi bölüme başvurdun acaba hemetolojide yapılmazmı bu test pıhtılaşma testi yani
Olsun gülüm... Rabbime zorluk yok... dualarimiz kabul olsun İNŞALLAHÖYLE TABİİİ CANIMM ne güzelll çok örnek var tabi böyle ama işte genede insan sabredemiyor bazen BENDE PKO var
Yaa bn donuk bi haldeyim canim duygusuz bombos..yaaa tutmadımı.inanamıyorum ya senden umutluydum.hayırlısı olsun artık canım yaaa senle aynıyız Allahım tüm isteyenlere nasip etsin bebişlerini bizlere de inşallah.şuanda seni çok iyi anlayabiliyorum aynısını geçen pazartesi bende yaşadım
AMİİİİN canım ALLAH kimsenin kucağını boş bırakmasın bizede o müthiş duyguyu yaşatsınnOlsun gülüm... Rabbime zorluk yok... dualarimiz kabul olsun İNŞALLAH
Benimkide aynen yorgunum diyip geçince ben kirilip aliniyorumBenim kocisim problem yapmiyo ama yorgunum diyo bazen 2 is te calisiyo ama bazen o günlerde olmayınca insan kırılıyor dediğin gibi ama ovulasyon testı baya ise yariycak
Cok tuaf donuk haldeyim duygusuz gibicanım reglmi oldun çok üzüldüm nezmana bitecek acaba bu çilemiz
Canım benim hiç üzülme biliyorum şok olmuş vaziyettesin ama ben inanıyorum gerek kalmayacak asilamaya da tüp bebeğe de. Allahim sabır versin geçecek bu günler bebisine sarilinca hepsini unutacaksin inşaallahYaa bn donuk bi haldeyim canim duygusuz bombos..
anlıyorum seni arkadasım ya bende böyle oldum bu ay bide o kadar umujtluydum ki gene hüsrannn olduuuCok tuaf donuk haldeyim duygusuz gibi
bnde hic sevmiyorum ya o yüzden hep kendim yapıyorumyavaş yavaş hallettim işlerimi şükür, kimseye muhtaç olmayı sevmiyorum ,evim azcık eve benzedi yaa..oh ne güzel maşallah canım ,şimden sonra olmazzaten artık sende bndede hafif geçer diye umutluyum bulantılar bakalım...bnm göğüslerim merdivenden inerken yada gece yanlış la yatağa fln değince ççoook sızlıyo çok hassas ve acıyor ama hamdolsun şikayetçi değilim hiçbirinden ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu
Canim bu bnm 2. Asilamamdi.. olmuyor yaCanım benim hiç üzülme biliyorum şok olmuş vaziyettesin ama ben inanıyorum gerek kalmayacak asilamaya da tüp bebeğe de. Allahim sabır versin geçecek bu günler bebisine sarilinca hepsini unutacaksin inşaallah
Bnde dedim oldum sonra baktim devami gelmedi 8 saat gecti dr aradim gittim hmn 2. Asilamada husraaannn offfanlıy
anlıyorum seni arkadasım ya bende böyle oldum bu ay bide o kadar umujtluydum ki gene hüsrannn olduuu
Olacak inancını kaybetme kuzum ne guzel sagliklisin cok şükür sadece allah sabrimizi siniyor bak dediydi dersin ennn geç 2 aya kdr doğal hamiiiis olcaksinn içimden öyle geçiyor cnnmCanim bu bnm 2. Asilamamdi.. olmuyor ya
iOlacak inancını kaybetme kuzum ne guzel sagliklisin cok şükür sadece allah sabrimizi siniyor bak dediydi dersin ennn geç 2 aya kdr doğal hamiiiis olcaksinn içimden öyle geçiyor cnnmumudunu kaybetme toparlan eşine de moral lazım. Temizlenince başla namazına bu ay olacak inşaallah de basla çalışmalara
Tmm cnm sen iyi ol da sorun değil haydi görüşürüzi
Sagol cnm amin inslh...cok uzun cvp veremiyorum sonra yine konusuruz..
Yaa bn donuk bi haldeyim canim duygusuz bombos..
Aynen canım benim napalım onları da anlamak lazım ama napalım kadınız işteBenimkide aynen yorgunum diyip geçince ben kirilip aliniyorum