Bazende hakediyolar bende küsüm 2 gündür inslh yum o günlere denk gelmemiş tirYok cnm kendini bilgisayara oyuna verdi bende pimi çekilmiş bomba gibiyim catacak yer ariyorum falan en son dun gece 5e kdr oyun oynamış bi uyandm pci başında oyun oynuyo bi basladm uyku sersemi cemkirmeye ahhahaha agzi açık kaldıbugün artık tamamen baristik ama ne faydaa yumurtlama gittii
EhuhueheBazende hakediyolar bende küsüm 2 gündür inslh yum o günlere denk gelmemiş tir
Allah razı olsun canım benimÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
amin canım Allah razı olsuncanımmm çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin yavruna..
inş. kuzum yaa artık banada suprız olsun ıstıyorumm.degerlerımız yukselır ınş.inşallah yüksleir değrin regl olmazsın benmkide 1.3 çıktı pazartesi test tekrarlanacak kanama olmazsa bakalım
çok şükür canm iyi geçti ağrıları var ama geçecek inş.nasıl geçti ameliyat iyi mi ?
Allah razı olsun canım benimCanm cok gecmis olsun acil sifalar
hadi bakalım hayırlı haberler ver bize hangi tüp bebek merkezine gidiyosun benim görümcem geçen sene üsküdarda euro fertilde yaptırmıştıkızlar bu gece istanbul yolcusuyum yarın tüp bebek için randevum var
Allah razı olsun canım benim Rabbim kızını kucağına almayı nasip etsin@papatyamm_3474 çok geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin canım oğluna
Canım ben adet bittikten 5 gun sonra normal azcık bi kanama oldu tuvalete gittim orda oldu sonra kesildi. Zaten ben anlamadım bu ay ki adetten 8 gün sürdü ama hep kahverengi kanama şeklinde bi iki gün normal kanamam oldu buda 3 ve 4 günüm böyle oldu sonra leke tarzinda OLDU Yıne 9. Günde anca temizlendim anlıycagin bu ayki adetten hiç bişey anlamadım bide söktürücü ile oldu kurtajdan sonra il adetim di gecikti söktürücü içtim sonra 5 gun sonra yum kanamasına denk gelmişsin dedi dk bende çalışmalara devam ettim ama pek güvenmiyorum dk dediğine ama bu ay benim hep Kasık ağrım vardı hep bi kabızlık sorunum vardı
Ehuhuehebu ay ne kdr güzel takip etmiştim oysaki. Canım sana bir tavsiyem olacak egerki yumurtlama gününü netten hesapliyosan çokta güvenme derim. Ben 3 aydir ona uydum sonuc olarak 18.gunumde ovulasyon testim bayrak gibi pozitifti. Kendi kendini kontrol et. Ben bu ay baya izledim kendimi. Kahverengi akıntı gordunmu yumurtlama yakın zamanda demekmis doktorumlada görüştüm. Insallah senin bebisin seninledir. Ben bu ay hepten umutsuzum cuma ya kdr güzel calismistik
izmirde misiniz? izmirde oldu deprem biz de hissettik çok fenaydı..Kızlarrr geceden beri sallanıyoruz deprem oluyo RABBİM sen koru bizi.... çok korktum sabah uykudan uyandım 3 4 dk sallama ya devam etti
Caniim ogluş nasıl ameliyat nasıl geçtiamin canım Allah razı olsun
geçmiş olsun bir sıkıntı yoktur umarımKızlarrr geceden beri sallanıyoruz deprem oluyo RABBİM sen koru bizi.... çok korktum sabah uykudan uyandım 3 4 dk sallama ya devam etti
Hmmmm o kabızlık bendede vardıCanım ben adet bittikten 5 gun sonra normal azcık bi kanama oldu tuvalete gittim orda oldu sonra kesildi. Zaten ben anlamadım bu ay ki adetten 8 gün sürdü ama hep kahverengi kanama şeklinde bi iki gün normal kanamam oldu buda 3 ve 4 günüm böyle oldu sonra leke tarzinda OLDU Yıne 9. Günde anca temizlendim anlıycagin bu ayki adetten hiç bişey anlamadım bide söktürücü ile oldu kurtajdan sonra il adetim di gecikti söktürücü içtim sonra 5 gun sonra yum kanamasına denk gelmişsin dedi dk bende çalışmalara devam ettim ama pek güvenmiyorum dk dediğine ama bu ay benim hep Kasık ağrım vardı hep bi kabızlık sorunum vardı
Kuzuum allaha emanet olun dikkat edin kendinizeeKızlarrr geceden beri sallanıyoruz deprem oluyo RABBİM sen koru bizi.... çok korktum sabah uykudan uyandım 3 4 dk sallama ya devam etti
Evet canım izmirdeyiz çok korktum 2 gündür oluyomus ama ben ilk defa bugün hissettim bide tekim kociste işte onu hissetmek çok. Kötü biseymis RABBİM korusunizmirde misiniz? izmirde oldu deprem biz de hissettik çok fenaydı..
Yok çok şükür canımgeçmiş olsun bir sıkıntı yoktur umarım