- 10 Eylül 2014
- 1.396
- 2.157
- 37
Hadi canim Allah islerinizi ras getirsin kolaylik versinkızlar bu gece istanbul yolcusuyum yarın tüp bebek için randevum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi canim Allah islerinizi ras getirsin kolaylik versinkızlar bu gece istanbul yolcusuyum yarın tüp bebek için randevum var
hadi kızlar dualarım sizlerle bi anda hamiş patlaması yapın şu topikte sizi seviyoruuummm canlarımm
Canimm Allah razi olsun hepimiz inslh saglikla alalim bebislerimizi..bende senii seviyorummmhadi kızlar dualarım sizlerle bi anda hamiş patlaması yapın şu topikte sizi seviyoruuummm canlarımm
Hayırlı yolculuklar canım dilediğin gibi olsun hersey
Hadi canim Allah islerinizi ras getirsin kolaylik versin
Bu arada kitabi gordum ve icim acildi kokusuda harika.. okuyan varmi ?Eki Görüntüle 1325656 Keyfimizi kendimiz yerine getirelim..gidon kendinize benim gibi hediyeler cicekler alin..cok pahalli seyler olmasi gerekmiyor biz kadinlar kucuk seylerle mutlu oluyoruz..sevdiginiz bir tatli yapin kendiniz icin.. bol bol tarcinli sahlep icin..ohh misss
Bu arada kitabi gordum ve icim acildi kokusuda harika.. okuyan varmi ?
Himm arka yazisi iyi geldi baklmbende menekşe kokulu hikayeler var ben onu beğenmedim ama bunu bilmiyorum
Bencede cnm ben namaza başladım allaha sigindim eminimki rabbim gonlumuzden geçenleri bizedenasip edecek. Burayı acip bakiyorum aynen bende ama biliyorum bizimde buradan ilanimiz olacak. Her bebek haberi veren çevremdeki arkadaşlarımı hep buruk bir sevinçle kucakliyorum ama bizimde olacak sadece zamanını bekliyoruz her ne kadar zor olsa dadoğru diyosun...artık düşünmeyim unutayım diyorum ama unutamıyorum hep aklımda..hele eve gelince hemen burayı açıyorum yeni bişeyler yazılmış mı diye:) bu ayda olmazsa soğan kürü deniycem.bikaç ay süre verdim kendime sonra özel doktora gidicem.devlette 1 seneden önce bakmıyolar çünkü
Hahahah ilahiiii gorussek de boşa keyfi olacak bugün 21.günümdeyim yumurtlama bitti regl hazirliginda vucut kısmet bi sonraki donemeeBen çok
Bana bugün gorusceksiniz gibi geldi
Amin canım benim mmmmKizlaarrr bugün hepimiz için çok duaettimm inşallah allah bize en kısa sürede sağlıklı eksiksiz miniklerimizi nasip etsin diye. Bire bir tanismiyoruz ama derdimiz sevincimiz ortak olduğu için çok rahatım sizlerle. Rabbim insallah en önce hasta arkadaşlarımıza en kısa sürede şifa versin sonra hepimize saglikli mutlu bebiscikler versin.
Ee bu süre zarfında seninki hiç yanaşmadimi seninkiHahahah ilahiiii gorussek de boşa keyfi olacak bugün 21.günümdeyim yumurtlama bitti regl hazirliginda vucut kısmet bi sonraki donemee
Yok cnm kendini bilgisayara oyuna verdi bende pimi çekilmiş bomba gibiyim catacak yer ariyorum falan en son dun gece 5e kdr oyun oynamış bi uyandm pci başında oyun oynuyo bi basladm uyku sersemi cemkirmeye ahhahaha agzi açık kaldı bugün artık tamamen baristik ama ne faydaa yumurtlama gittiiEe bu süre zarfında seninki hiç yanaşmadimi seninki
Aayy maslhh prensesini saglikla mutlulukla al canim kucagina.bugün cinsiyetimizi öğrendik nasipse kızımız olacak inş. :)
ay cok guzel bir duygu tebrikler allah bir sancida kurtarsin bende isteremmmmmmmm bir kizim olsun aayyyybugün cinsiyetimizi öğrendik nasipse kızımız olacak inş. :)