- 21 Ağustos 2010
- 442
- 221
2 gün önce olan 17 değerimm bugüm 56 çıktı kızlarr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayrlı olsn yavrum yaaa cok sevındm allahım kucağına almayıda nasıp etsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm naptınnn ınsallah gelmemıstır kırmızılarr..iyi hberlerını beklıyoruzzz
cnm benı gayet ıyı yumoşların hıc stres yapma..sende yumurtlama sorunu yokmuydu gayet ıyı olmuş doktorum hamıle kalabilmek ıcın en az 17 mm kalıtelı yumoşun olması yeterlı demısti..hem yrına kadarda buyur büyümezse bıle bende 17 ile aşılamamı olmuştum hıc merak etme yeterkı rabbım nasıp etsın..ama ben senden cok umutluyum ıcıme bu ay hamıle kalcaksın gıbı doguyor ılk tanıştığımızdan beri inşallahta öylee olurr cnm benımmm
insallah gecen ay son adet gorusun olur bidaha 9ay sonraya olsun cnm benim guzrl haberlerini bekliyoruz
çok çokkkk saol canımm...kk daki bekleyen tğm arkadaşlarım için 707 YA VARİS çekiyorumm bir amin deyin kızlar 10 dk sonraa hepinizzz
Kusuyor musun tatlim, bece kustugun zaman kız sadece kuru bulanti oldugu zaman erkek bebek oluyor gibime geliyor benim..yaa benim umudum neden yok; göğüs agrisi, bulantı, bas dönmesi, istah artisi hic bir belirti yok akıntı desen o hep oluyot sonrasinda adet oluyorumm hasta olacakmısim gibi agrilarim da oluyor beklemektrn baska bisey gelmiyor elimden :18:İlginctir ki yatamıyorum canım çok sık uyanıp yatıyorum mide bulantısı var birde
Umudunu hiç bir zaman yitirme hiç ummadığın anda cıkıp gelıyor çünkü
İlginctir ki yatamıyorum canım çok sık uyanıp yatıyorum mide bulantısı var birde
Umudunu hiç bir zaman yitirme hiç ummadığın anda cıkıp gelıyor çünkü
Aminnnnnnnn cnmm benmmmmAminnnnn insallah canimmmmmmm
aaaaaa hadi bakalım 5.hamisimiz hosgeldin cnmm hayirli olsun cnmm senjn rahatsizligin neydi hangi asamalardan gectin belirtin car mjydj, ne zamandandir istiyoodun cnm yazarsan ışık olursun bjzlere
ayy amiin cnm inşallah...27 aylık hasret sona ersiiiinnnn
canım tabiki yazarım..
bende az seviyede pko vardı.. ama adetlerim falan düzenliydi sadece yumurtlamam biraz yavaştı..
8 aydur istiyorum bebek..
bu ay klomen+inofolic+duphaston kullandım..kür olarakta havuç suyu içtim canım..
ilk klomen tedavisinde tutu benim miniğim canımmm
canım tabiki yazarım..
bende az seviyede pko vardı.. ama adetlerim falan düzenliydi sadece yumurtlamam biraz yavaştı..
bu ay klomen+inofolic+duphaston kullandım..kür olarakta havuç suyu içtim canım..
canım tabiki yazarım..
canım tabiki yazarım..
gebelik belirtin var miydi tatlim bende hic bir belirti yok adet olcam gibi
Bende ayni durumdayim canim ya:-(
Gunaydin kizlar gunaydin, gune enerjik baslayalim dedim nasilsini son durumlar ne?? 4.hamisimiz kim acaba???