- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende pcoluyum hemde en babasından 42 yumurtam vardı arkadaslar ama su an hamileyim hemde dogal yollaaaaaaaumudunuzu yitirmeyin ama tedaviyi de ihmal etmeyinnnn
bizde hemen olcak sandık
Esescim bisi itiraf edecem bak evliligimin 2 . Ayi esim korunuyodu adetim gecikti dudaklarimda yaralar falan cikti o kadar hazirliksizdim ki neyse bi kac gun sonra adet olmustum derin bi ohhh cekmistim simdi kafama vurup essegim ben diorum
baska bir topige yazmıstım kopyaladım canım işte bunları yaşadımmmmmmmbizede fikirr verrrrrrrrrrrrrrr
neler yaptınnn bebegini sagsalim all cnmmmmmmm
hangi tedavileri oldun?kac sene sonra olduuu ayyy
darısı basımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
baska bir topige yazmıstım kopyaladım canım işte bunları yaşadımmmmmmm
kızlar selam 7 yıl sonra geldi bebişim ilk 2 yıl oluruna bırakmıştım baktım olmuyor klomenle tedavi oda olmadı rahim filmi bir sürü tahlil ve asılama. özele dökülün onlarca milyar..... 3 asılama sonrası cepte bosaldı umutlarda boşta kaldı. bu sefer tüpe geciş süreci tabi bu arada yenilen ignelerin yaşanan streslerin vücuda etkileri etraftyan gelen hadi bebek yokmu artık yapun soruları sanki bizim elimizdeymiş gibi. ve sonucunda tüp bebege hazırlanırken geldi bebegim. sürpriz yaptı bize. 40 gün geciken adetimi bile belirtiden saymayıp test yapmadan beklemiştim. artık bulantılar artıknca bi test yapayım dedim ve gebeyim. gittim bebegimi gördüm 3 hafta önce 2.5 aylıktı cok şekerdiii. bu kadar meşakkatli ve zorlu aşamanın sonucunda bebegim benimli. inş allah kucagıma almayı nasip eder. bulantılarım cıok keyfim kacık ama umrumda diil hepsi onun icin ve ben bu halimle bile dünyanın en mutlu insanıyım. yaşadıklarınızı biliyorum cünkü aynılarını yaşadım. size tavsiyem cok erken evli olanlar asla ama asla kafasına takmasın 4 5 yıldan sonra takmamak zaten elde olmuyor. cabuk tüketirseniz kendinizi sonraları dayanmak cok güc oluyor. allah inş ozamana kadar bekletmez ama bu onun bilecegi bir iş. gelecegi düsünerek cok takılmamanızı tavsiye ediorum. allah hepinize sabır ve güc versin. dualarım sizinle
coookk sabırsızım
hemen olsunnnnnnnnnnnnnn
sabaha dogsun istiyorummmmmm
aynen canım güldüm okuyunca :)) bende walla hamile kalacan da 9 ay geçecek teee ooohooooooo hemen olsa sevsek ağlasa avutsak (((
Düzeltiyorum agzimi acmamam lazim olcakti
bende pcoluyum hemde en babasından 42 yumurtam vardı arkadaslar ama su an hamileyim hemde dogal yollaaaaaaaumudunuzu yitirmeyin ama tedaviyi de ihmal etmeyinnnn
hayır hiç bir belirtim yok.sıfır yani resmen.adet belirtimde yok.böyle hamilelik olmaz galiba,sanırım biraz gecikip gelecek benim kırmızı kart...
arkadaslarım kaderdaslarım merabalar ne yaparsınız ? ben yumosları buyumedigi için klomen kullanan (ılk ayımdayım 5 gun 1 adet kullandım) 9 aylık evli 23 yasında bır bayanım bugun yumurta takıbı ıcın ıkıncı kez gıttım doktra 13. gunumde ıkı yumos bırı sagda10 x 10 mm biri solda 17x13 mm olmus yarın bu ayın son izlemine gidicem doktorum 17 mmlik yumos ıyı dedı yarınkı sonuca gore catlatma ıgnesı verecekmı ona karar verecekmıs . doktorum ıyı ddı 17 mm için ama benım nette okudugum kadarıyla gebelik için 18 mm 20 mm aralarında olması gerekıyormus yarına kadar buyur muuuuuuuuuuuu acabaaaaaaaaaaaaa bilen biri bişşiyler desn kızlarrrrrrrrrr bu ay için sansim varmı sizceeeeeeeee???
cnm naptınnn ınsallah gelmemıstır kırmızılarr..iyi hberlerını beklıyoruzzz
cnm benı gayet ıyı yumoşların hıc stres yapma..sende yumurtlama sorunu yokmuydu gayet ıyı olmuş doktorum hamıle kalabilmek ıcın en az 17 mm kalıtelı yumoşun olması yeterlı demısti..hem yrına kadarda buyur büyümezse bıle bende 17 ile aşılamamı olmuştum hıc merak etme yeterkı rabbım nasıp etsın..ama ben senden cok umutluyum ıcıme bu ay hamıle kalcaksın gıbı doguyor ılk tanıştığımızdan beri inşallahta öylee olurr cnm benımmm
Cooook sagol canımmm benim,evet öyle dıyordum bırazda sizi toplamak adına kendım güclü gibi görünmeye calısıyordum.
eşimle ikimiz sarıldık aglayabıldık sadece,sonrasında şoka girdik desem yerıdır tepkısızdık ınanamadık cunku.
ben doktora gıttıgım halde suanda bıle şaşkınım inanamıyorum
yaaaa birseeeennn yerim senin ağzını bennnn inşallahhhh inşallahhhhh canımmm bizle birlikte tüm dileyenlere tüm bekleyenlere rabbim serinlik versin ferahlik sakinlik versin inşallahh. takmıyorum allahın izniyle arkadaşım sadece merak işte bide vakt geçiyo kız burda yazarken ederken hahaha evdede oturunca neyle uğrasagını sasırıyo ınsan vakit geçiremiyo sırf bunun için internete abone oldum gittimde akşamlar eşimin telden giriyordum onceden yetinemedim
Gulum su kistten kurtulayimda sogan suyu icicem belki bitince yapabilirim nasil yapiliyor o canim
Bende oyleyim canim levotiron iciyorum ama dereotunun faydasini cok gordum
anladım kuzum ben en son baktırdıgımda 2.7 idi suan nasıl bilmiyorum.insallah benimde gecercanım benim sagol.banada öyle demişti ara ara gittim kan verdim iç,iç dedi
en son gecen ay bıraktırdı cnm düzelmişşşşşşşşşşşşşş
tatlım sende bi ölctür belki düzelmistir,ama benim cok düsük degildi