infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Cierrr cnm ben 12 yillik evliyim hala bekliyorum bir umut diyorum rabbim nasip edecek ama iste biz sabirsisiz hemen olsun hamile kalalim istiyoruz sanki aksam hamile kalıp sabah doguracagiz sanki ama iste özlem hasret yavas yavas bitiriyo bizi umudumuz kalmiyo iste bizide bitiriyo :KK50:

Hanife bende 15 yilima gircem bende bekliyorum vcanim sen ne tedaviler gördün

kocamannnnn amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn kuzumm benımmm :KK54::KK54:
burayaa gel cnm sohbet muhabbet ıyı gıdıyorr ama yumoşunu takma kuzumm benım..daha çatlatma iğnesinden sonra 14 gun bekleme süreci varr heyy gidii heyyy :KK1:

evet daha coook var aceleye mahal yok gelsinde emelekcıkler muhim degıl beklemek huzurla beklerız allahın ıznıyle. hastanelere gidip beklemek cok zor bırsencım :KK43: allahın ıznıyle stres yapmıyorum ben ama uzuluyorum yaa oradakı kadınlara anlattıkca dınledıkce aglayasım gelıyo valla :KK43: benim doktorumda acayıııp sıra oluyooo millet şehrin diğer ucundan geliyo benim doktor için

evet daha coook var aceleye mahal yok gelsinde emelekcıkler muhim degıl beklemek huzurla beklerız allahın ıznıyle. hastanelere gidip beklemek cok zor bırsencım :KK43: allahın ıznıyle stres yapmıyorum ben ama uzuluyorum yaa oradakı kadınlara anlattıkca dınledıkce aglayasım gelıyo valla :KK43: benim doktorumda acayıııp sıra oluyooo millet şehrin diğer ucundan geliyo benim doktor için

ewt tatlım hayırlı zamnda hayırlı sağlıklı sıhatlı bı evlat nasıp etsın allah ınsallaaahhh..demekkı doktorun ıyıkı baya hastası geliyor cnm oyle hastahanelerde ne hayatlar var rabbım herkesee şiafaa versın..

Cierrr cnm ben 12 yillik evliyim hala bekliyorum bir umut diyorum rabbim nasip edecek ama iste biz sabirsisiz hemen olsun hamile kalalim istiyoruz sanki aksam hamile kalıp sabah doguracagiz sanki ama iste özlem hasret yavas yavas bitiriyo bizi umudumuz kalmiyo iste bizide bitiriyo :KK50:

Canim arkadasim umudunu kaybetmek yok mümin umutsuz olmaz gercekten sizler varken benim cocugum yol demem tuhaf oluyo kendimi kiniyorum suan. Annemin yakin akrabasi 18 yillik evli bebegi olmadi asilama tüp olmadi bi turlu gecen duydum hamileymis uzulme ins rabbim hayirlisindan nasip eder

sağol tatlım allah razı olsun..bizim içinde bol bol dua et..

cnm hıc belırtın varmıydı buzamana kadar yasadıgın belırtıler dışında merak ettım açıkçası..

Dualarımdasınız allahın izniyle.

Canım 3 yıldır her ay belırtı aramaktan artık her ay hamıleyım dıye gezıyordum.

gecen ay tedavım olumlu olmayınca cok uzulmustum bu ay pek umudumda yoktu acıkcası.

Üzerinde de durmadım dıye bilirim ama elbette sabırsızlanıyordum..

Benim acaba dediğim ilk belirtim akıntım oldu,normalde yumurtlama dönemi sonrası biterdi adete yakın bile gelmez bende.

bu ay yumurtlama dönemi dahil adet günüme kadar akıntım hıc kesılmedi su gibii diyebilirim iç çamasırım sürekli ıslanıodu.

Birdefa da süt renginde beyaz bi akıntı geldi o an demiştim işte acaba hamılemıyım dıye.

inan canım inan artik gobisinde bebisin var oleeeeyyyyy:KK9: :KK9: :KK9: Ama bundan sonra cok dikkat etmen lazım ANNECİKKKKK :KK9: INSALLAH bebisin sıkı sıkı tutunur sana tam 9ay sonra birakir seni kucagjna alirsjn canimmmm :21: :21:

Aminnnn inşallahhhh Canım benim allah razı olsun..

Rabbim sizlerede nasıp etsin insallah.

Gunaydin kizlar gunaydin, gune enerjik baslayalim dedim :21: :21: :21: nasilsini son durumlar ne?? 4.hamisimiz kim acaba??? :nazar: :nazar: :KK9: :KK9:

Saol canııııımmmmmm insallahhhh ama benim bu aydan hic umudum yook :KK14: Ama sana kizdim bu saatte sen neden uyaniksin yat dinlen tadini cikar cnmmmmm :KK9: :KK9:

İlginctir ki yatamıyorum canım çok sık uyanıp yatıyorum mide bulantısı var birde:KK25:

Umudunu hiç bir zaman yitirme hiç ummadığın anda cıkıp gelıyor çünkü:KK19:

canım kistlerede iyi gelir bence.adetinin 7.günü baslıyosun sabah aksam yada öglen aksam içiyosun.15 gün içiyosun bir soganı dörde bölüp kaynamıs suda 5 kaynatıyosun sonra ılık sıcakken içiyosun canım.ibrahim saracoglunun sitesinden ulasabilirsin canım orda daha ayrıntılı anlatmıs:)):KK19:

canım bende yiyeyim ozaman:):KK16:

anladım kuzum ben en son baktırdıgımda 2.7 idi suan nasıl bilmiyorum.insallah benimde gecercanım benim sagol.:KK19::KK19::KK19:
Bugun son ilacimi iciicem bakalim nolucak hala hastalik belirtiai yok bir olsam sogana basliycam amaa

2 gün önce olan 17 değerimm bugüm 56 çıktı kızlarr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK62::KK62::KK62:

X