Cierrr cnm ben 12 yillik evliyim hala bekliyorum bir umut diyorum rabbim nasip edecek ama iste biz sabirsisiz hemen olsun hamile kalalim istiyoruz sanki aksam hamile kalıp sabah doguracagiz sanki ama iste özlem hasret yavas yavas bitiriyo bizi umudumuz kalmiyo iste bizide bitiriyo
İnşallah canim benim. Hepimiz o mutlulugu tadariz inşallah ALLAHIN IZNIYLE..
ben daha adet bekliyorum canım,gelmedi
kocamannnnn amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn kuzumm benımmm
burayaa gel cnm sohbet muhabbet ıyı gıdıyorr ama yumoşunu takma kuzumm benım..daha çatlatma iğnesinden sonra 14 gun bekleme süreci varr heyy gidii heyyy
alın size cocuk demek istiorum ..
bi de gelsin onun totişini dövcem öldürcem onu sevmekden ...
neden bu kadar beklettin sıpammm dicem ısırıcammmmmm
evet daha coook var aceleye mahal yok gelsinde emelekcıkler muhim degıl beklemek huzurla beklerız allahın ıznıyle. hastanelere gidip beklemek cok zor bırsencımallahın ıznıyle stres yapmıyorum ben ama uzuluyorum yaa oradakı kadınlara anlattıkca dınledıkce aglayasım gelıyo valla benim doktorumda acayıııp sıra oluyooo millet şehrin diğer ucundan geliyo benim doktor için
Cierrr cnm ben 12 yillik evliyim hala bekliyorum bir umut diyorum rabbim nasip edecek ama iste biz sabirsisiz hemen olsun hamile kalalim istiyoruz sanki aksam hamile kalıp sabah doguracagiz sanki ama iste özlem hasret yavas yavas bitiriyo bizi umudumuz kalmiyo iste bizide bitiriyo
sağol tatlım allah razı olsun..bizim içinde bol bol dua et..
cnm hıc belırtın varmıydı buzamana kadar yasadıgın belırtıler dışında merak ettım açıkçası..
inan canım inan artik gobisinde bebisin var oleeeeyyyyyAma bundan sonra cok dikkat etmen lazım ANNECİKKKKK INSALLAH bebisin sıkı sıkı tutunur sana tam 9ay sonra birakir seni kucagjna alirsjn canimmmm
yaaaa maasallah allah tamamına erdirsin canım inşallah . kaç yıllık evlisin ne kadar tedavi görmüştün ?
Aminnnn inşallahhhh Canım benim allah razı olsun..
Rabbim sizlerede nasıp etsin insallah.
Saol canııııımmmmmm insallahhhh ama benim bu aydan hic umudum yookAma sana kizdim bu saatte sen neden uyaniksin yat dinlen tadini cikar cnmmmmm
Bugun son ilacimi iciicem bakalim nolucak hala hastalik belirtiai yok bir olsam sogana basliycam amaacanım kistlerede iyi gelir bence.adetinin 7.günü baslıyosun sabah aksam yada öglen aksam içiyosun.15 gün içiyosun bir soganı dörde bölüp kaynamıs suda 5 kaynatıyosun sonra ılık sıcakken içiyosun canım.ibrahim saracoglunun sitesinden ulasabilirsin canım orda daha ayrıntılı anlatmıs:))
canım bende yiyeyim ozaman:)
anladım kuzum ben en son baktırdıgımda 2.7 idi suan nasıl bilmiyorum.insallah benimde gecercanım benim sagol.
Bugun son ilacimi iciicem bakalim nolucak hala hastalik belirtiai yok bir olsam sogana basliycam amaa
İlginctir ki yatamıyorum canım çok sık uyanıp yatıyorum mide bulantısı var birde
Umudunu hiç bir zaman yitirme hiç ummadığın anda cıkıp gelıyor çünkü
2 gün önce olan 17 değerimm bugüm 56 çıktı kızlarr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Oyyyyyy Cok sevindim datlimmmmmmm gozun aydin ya Allah bagislasin.darisi bizlere insallahhhhhh
2 gün önce olan 17 değerimm bugüm 56 çıktı kızlarr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm