infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

gelmedi tatlım

İlginctir ki yatamıyorum canım çok sık uyanıp yatıyorum mide bulantısı var birde

Umudunu hiç bir zaman yitirme hiç ummadığın anda cıkıp gelıyor çünkü
Kusuyor musun tatlim, bece kustugun zaman kız sadece kuru bulanti oldugu zaman erkek bebek oluyor gibime geliyor benim..yaa benim umudum neden yok; göğüs agrisi, bulantı, bas dönmesi, istah artisi hic bir belirti yok akıntı desen o hep oluyot sonrasinda adet oluyorumm hasta olacakmısim gibi agrilarim da oluyor beklemektrn baska bisey gelmiyor elimden :18:

2 gün önce olan 17 değerimm bugüm 56 çıktı kızlarr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aaaaaa hadi bakalım 5.hamisimiz hosgeldin cnmm hayirli olsun cnmm senjn rahatsizligin neydi hangi asamalardan gectin belirtin car mjydj, ne zamandandir istiyoodun cnm yazarsan ışık olursun bjzlere

aaaaaa hadi bakalım 5.hamisimiz hosgeldin cnmm hayirli olsun cnmm senjn rahatsizligin neydi hangi asamalardan gectin belirtin car mjydj, ne zamandandir istiyoodun cnm yazarsan ışık olursun bjzlere

canım tabiki yazarım..
bende az seviyede pko vardı.. ama adetlerim falan düzenliydi sadece yumurtlamam biraz yavaştı..
8 aydur istiyorum bebek..
bu ay klomen+inofolic+duphaston kullandım..kür olarakta havuç suyu içtim canım..
ilk klomen tedavisinde tutu benim miniğim canımmm

tebrik ederim.Allah kucağınıza almayı da nasip etsin

cokk sevindim cnmm gozun aydin sagsalim al kucagina ....

isyaaaaaaannnnnnnn hayırlı uğurlu olsun o güzel haberi hepimize nasip etsin rabbim.sende sonuna kadar gidersn inşallah

gebelik belirtin var miydi tatlim bende hic bir belirti yok adet olcam gibi

gebelik belirtin var miydi tatlim bende hic bir belirti yok adet olcam gibi

canım yumurtlama bittiğinden beri göğüs ucu acısı var..
adetime 5 gün kaladan beri adet ağrım var..
başkada bir belirtim yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…