infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

insallah bbegim haydi hayırlısııııııııı
ben saldım cayıra mevlam kayıraaa

Hayırlısı canım..İyi yapmışsın dinlen biraz,bir bakmışsın meleğin sürpriz yapar bu ay annesii

Vermedi onu ya aslında onu bnde merak ediyorum doktoru aradim bakmiyoruz dedi yumurtanın catladigina :s şöyle söyleyeyim yyumurta 19mm iken catlatma iğnesi yapildi inş catlamistir.Amin canim hepimize nasip olur inşallah

Canım benim sonucumda bir hafta sonra çıkmıştı,aynı gün gebelik testi de vermiştim..İkisinin sonucunu da aynı anda öğrendim..Gebelik olmadığına üzülsemde yumurtlama olduğuna sevindim...Yumurtanın boyutu iyi canım,inşaallah tutmuştur hayırlısı ile...Sen kaç yıllık evlisin,sende de mi pko var...

Aminnnn insallahhhhj :)

inşallahhhhhhhhhhhh

.

Canim ben 1.5yillik evliyim 7aydir ugrasiyoruz iste bebek için.evet canim ya bnde pkoluyum.sen peki canim?

.

Canim ben 1.5yillik evliyim 7aydir ugrasiyoruz iste bebek için.evet canim ya bnde pkoluyum.sen peki canim?

Benimde 3.5 yılı geçti,bende de pko var canım...Çok aşılamayacak bir sorun değil,Mevlam Ol desin,hayırlı olan o vakit gelsin,inşaallah bizde kavuşuruz meleklerimize...

Arkadaslar bu kürlerin gercekten faydasi oluyomu acaba cok sukur bende bi sorun yok ama bole anlatildikca sabah aksam bu denilenleri icesim yiyesim geliyo

.

Benimde 3.5 yılı geçti,bende de pko var canım...Çok aşılamayacak bir sorun değil,Mevlam Ol desin,hayırlı olan o vakit gelsin,inşaallah bizde kavuşuruz meleklerimize...

kesinlikle pko herkeste var ..
öle olsa kimsenin olmazdı cocugu ..
bahane bunlar,nasipp kısmettttttt

hosgeldin tatlısımmmm ooo daha sende yenisin dur bakalımm

Hosbuldumm haklisinz daha cok bekleyenlerin yaninda agzimi acmam lazim ama bu bebis nasil biseyse istedin o ay olmadi ya hemen hayal kirikligi sanki yillardir olmuyormus gibi Bi hal oluyo nedendir bilmem

Hosbuldumm haklisinz daha cok bekleyenlerin yaninda agzimi acmam lazim ama bu bebis nasil biseyse istedin o ay olmadi ya hemen hayal kirikligi sanki yillardir olmuyormus gibi Bi hal oluyo nedendir bilmem

bizde hemen olcak sandık

Düzeltiyorum agzimi acmamam lazim olcakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…