- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
Benimki ovula markali olandi canim.evet bu testlerle hamile kaldim canim.bi doktor vardi 4 yildir olmuyodu dedi yani korunmuyolarmis ve adetine bi gun kala yumurtluyomus o gunlerde iliski olmadigi icin tabi.megersem ondan gebe kalamiyomus.bizzat kendisinden duydum.gebeydi.Saskinim ilk kez yapıyorum bu testleri, laboquick miydi senin testte kuzumm bu testlerlemi hamile kaldın bi de
Hmmm evet bu ihtimalde var pek tabii o zaman teste ara vermek yok devam he kuzuuumBenimki ovula markali olandi canim.evet bu testlerle hamile kaldim canim.bi doktor vardi 4 yildir olmuyodu dedi yani korunmuyolarmis ve adetine bi gun kala yumurtluyomus o gunlerde iliski olmadigi icin tabi.megersem ondan gebe kalamiyomus.bizzat kendisinden duydum.gebeydi.
Inşaallah kuzum allah kolay geçirir bize de nasip olsun inşaallahhijyene aşırı derecede dikkat ederim am nasıl olduysa artik bilemiyorum
kızlar kendımden bahsedım bu ayda negatıf hasta oldum 2 gun önce...bos durmım dedım ve tıbbı genetık bölümunden randevu aldım durumu anllatım doktorda cok ıyıydı ailede hasta cocuk veye bebek kaybı olup olmadıgını kalp kırızı olup olmadıgını sordu esımle bana testlerımız yazzdı ama laborotuar daha acılmamış haftaya acılacakmıs arayıp bılgı almamı ona gore gelmemı ve bugune kadar yapılan butun testlerımız getırmemızı ona gore gereken yapılmamş gereklı butun testlerı yaptıracagını soyledı allaha sukur boyle bı doktora gıttıgım ıcın cok mutluyum cok ıyı ılgılıydı....
Inşaallah kuzum allah kolay geçirir bize de nasip olsun inşaallahhijyene aşırı derecede dikkat ederim am nasıl olduysa artik bilemiyorum
off ya anlayamıyoruz kii
Insallah kuzumm aminnInsaallah canim rabbim isteyen herkese sanada nasip etsin insaallah
slm canım pazartesi gitcem doktora ne bilim busefer umutluyum gibi ama bakalım sol kasığımda ara ara batma gibi ağrı oluyor..eses07 .!.:sonuc noldu kuzum ?
umarım hamisindir ..
slm canım pazartesi gitcem doktora ne bilim busefer umutluyum gibi ama bakalım sol kasığımda ara ara batma gibi ağrı oluyor..
inşallah canım yaa bakalım.kısmet artık.aynen ya bende anlamıyorum şu ovülasyon testlerini bir türlü adam akıllı çıkmıyor anlamadım hiç.insallahh cnm güzel haberlerle gel :)
inşallah canım yaa bakalım.kısmet artık.aynen ya bende anlamıyorum şu ovülasyon testlerini bir türlü adam akıllı çıkmıyor anlamadım hiç.
Umutla bekleme desek artık gün saymak istemiyorum bıktım bekle beklekuzum
yeni bat ne zmn 25 aralıkmı ?
bende aynı durumdayım ..Umutla bekleme desek artık gün saymak istemiyorum bıktım bekle bekle
Bat 26, ama pkoluyum net degil o yuzdentabiki eklerim cnm bat ne zmn :)
Iyi diyor dr um, rezervide cok iyi dedi ama nie olmuyor yahu.. catlama gunumu yakalayamiyorum galiba,catlamiyor mu neyumurtaların kaliteliyse başarı şansı yüzde 50 tüp bebekte.aksi takdirde şans düşüyor herşey Allaha kalmış.biz elimizden geleni yapalım gerisini Allaha bırakalım
kızlaaaarrr çift çizgiyiiiiiii gördüüüüüümmm çoookkkk şükür sonunda çift çizgi inanamıyoruuuuuummmm halaaaaanaptın kuzum ?