- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Iyiyim esesim m m kuzumm hamileliğin tadını çıkarıyorum sen nasılsın
sükür kıscem bende bolbol misafir cagııorm geziorm
insallah güzeller güzeli bi kızın olacak gibi hissediorm hafizem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim esesim m m kuzumm hamileliğin tadını çıkarıyorum sen nasılsın
7 aydır bekliyoruz bizde..29 yaşındayım.çok geç kalmadan sağlıkla bebek sahibi olmak istiyorum..
EZGİ CNM,BNCE TAM HANIMEFENDİ,tarz sahibi bi kadın anne olmasından da etkilenmiş olabilrm , SENİN :) TUĞÇENN TARZINI DA BEĞENİYORDM GTTİ
İyiyim kuzum ayni.sen napyon cok girmiyosun artik...kizlardan doguranlar olmustur.girmiyo kimse eskisi gibi:-(nasılsın annisim :)
Selam caniiim nerelerdesin testler ne alemde başladın mı benimoileri yükledim tuhaflar yımırtlamadım daha sanırım
İyiyim kuzum ayni.sen napyon cok girmiyosun artik...kizlardan doguranlar olmustur.girmiyo kimse eskisi gibi:-(
Selam caniiim nerelerdesin testler ne alemde başladın mı benimoileri yükledim tuhaflar yımırtlamadım daha sanırım
Anladim gulum dikkat et kendini cok yorma.iyi gidiyo canim bir aydir doktora gitmiyorum haftaya gitcem insallah ne durumda gorecegim.evet cnm cok yogunum desem inanmazsın ..
anlatmayla bitiremem .. evet girmiyo kimseler :)
senin nasıl gidiyo hamişlik
Hahaha ben 12.gunumdeyim bi tek 8.gunumde biraz belirgindi hep silik bugünkide hepten yok gibiydi yumurtladim da bittimi aceepp Eki Görüntüle 1315687
Anladim gulum dikkat et kendini cok yorma.iyi gidiyo canim bir aydir doktora gitmiyorum haftaya gitcem insallah ne durumda gorecegim.
Aynen anlamadim bi 8gun biraz net ger7si hayalet bugunku zaten hic sıfır nyanibenimde kıpkırmızı cıkmadı hic gecen ay silik cıkıo ikinci ruh gibi
slm kızlar pazartesi doktora gitcem 2.aşılamamın sonucu için.bugün sol kasığımda ara ara batma oldu oluyo,sizce bebiş varmıdır deneyimli olanlar yardım etsin lütfennn bu msjıma karşılık verin..
Aynen anlamadim bi 8gun biraz net ger7si hayalet bugunku zaten hic sıfır nyani
Daha olmamis yumurtlama canim ben adetimin 26.gunu yumrtlamistim teste pozitifi gormusdum.devam et canimHahaha ben 12.gunumdeyim bi tek 8.gunumde biraz belirgindi hep silik bugünkide hepten yok gibiydi yumurtladim da bittimi aceepp Eki Görüntüle 1315687
napim cnm sabırla bekliyorum her an adet olcak gibiyim ama hala yok, test yapasım da yok tek çizgiden korkuyorum daha 5 gn gecikti çokta değil biraz daha bekliycem
Saskinim ilk kez yapıyorum bu testleri, laboquick miydi senin testte kuzumm bu testlerlemi hamile kaldın bi deDaha olmamis yumurtlama canim ben adetimin 26.gunu yumrtlamistim teste pozitifi gormusdum.devam et canim
Amin insallah cumlemize bacim...haavalarda sogudu , kar yagmus tepelere ..
oyy miniğini kucağına sağsalim al bitanem inşallahhhhh
Amin insallah cumlemize bacim...