- 27 Haziran 2014
- 1.226
- 895
haDİ BAKALIM NİHALCİMGittim Canım yumurtlama kanaması na denk gelmişim 2 gün sıkı çalışın dediçok sevindim şimdi çıktım hastaneden dua edin bana ne olurrrrrr inslh tutar da mucizem bana gelir
Allah razı olsun canım benim sağolallah sifalar versin oglunu sana bagislasin gecmis olsun
amin canım Allah razı olsunçok geçmiş olsun canımm ALLAH acil şifalar versin
bnde iyiyym hamdolsun kuzum ,sabırla adet bekl,iyorumn, yaa soğan kürü yaptım ya bn bu ay acaba o gecikme yaparmı
Çok geçmiş olsun canım nasıl oldu oğlunamin canım Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun canım nasıl oldu oğlun[/QUOTE
Allah razı olsun canım ameliyat için bekliyoruz hala
Iyiyim esesim m m kuzumm hamileliğin tadını çıkarıyorumsen nasılsın
çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsunesescim ben adet oldum artık beni umutla beklemede yazabilirsin şimdi bunları düşüncek durumda değilim oğlum iş kazası geçirdi inşaattan düştü iki bacağı ve kolu kırık ameliyat olcak bekliyoruz dualrınıza ihtiyacım var
walla cnm benim belirtilerim yumurtlamadan 1 hafta sonra basladı adet günüme kadar devam etti ama gittikce azaldı tabi ilk zamanlar asırıydı kasık batmasndan duramıyodum gögüslerim cok hassastı dokunamıyodum ama adet olmaya yakın hepsi kayboldu ne bi adet belirtisi ne bi hamilelik belirtisi vardı :) kişiden kişiye degişir mesela ben halen mide bulantısı yasamıyorum cok sükür :)Allah hamileliğinizi sağlık sıhhatli geçirmenizi nasip etsin hafize hanım , inşallah bebeğiniz hayırlısıyla doğar, hayırlı bir evlat olur. :) benim şimdi merak ettiğim, hamileliğinizde tabiki belirtiler yaşıyorsunuzdur, hamilelik belirtilerini yaşamadığınız gün oldu mu, mesela karın ağrısı ve göğüs sancısı çekmediğiniz, kendinizi normal hissettiğiniz an gibi. benimde hamilelik belirtileri vardı bir haftadır ancak bugün çok rahatım, sancı ağrıma gaz, gerilme vss hiçbirisi yok, bende çok ümitliyim, inşallah c.tesi kan testi yaptıracağım adetime üç gün kala inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç gelir. gelmezse de neden olmuyor onu soracağım doktora :)
ha buarada saol cnm darısı sana ve tüm isteyenlere inşAllah hamileliğinizi sağlık sıhhatli geçirmenizi nasip etsin hafize hanım , inşallah bebeğiniz hayırlısıyla doğar, hayırlı bir evlat olur. :) benim şimdi merak ettiğim, hamileliğinizde tabiki belirtiler yaşıyorsunuzdur, hamilelik belirtilerini yaşamadığınız gün oldu mu, mesela karın ağrısı ve göğüs sancısı çekmediğiniz, kendinizi normal hissettiğiniz an gibi. benimde hamilelik belirtileri vardı bir haftadır ancak bugün çok rahatım, sancı ağrıma gaz, gerilme vss hiçbirisi yok, bende çok ümitliyim, inşallah c.tesi kan testi yaptıracağım adetime üç gün kala inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç gelir. gelmezse de neden olmuyor onu soracağım doktora :)
olsun herseyin hayirlisi cnm daha yenisin 1 bucuk yilldir mi istiyosun ?Ben regl oldum maalesef 16.ay da boş. Umutlar 17.aya artık.
hayirlisi olsun nasil hamile kaldiniz yani neler yaptiniz asilamami?ha buarada saol cnm darısı sana ve tüm isteyenlere inş
Evet kasım 16.ayımızdı.her ay yıkım yaşıyorum. Bu ay üzülneyecrğim diye söz veriyorum kendime ama yapamıyorum. Hiçbir sorun gözükmüyor ne yapacağımı da bilmiyorumolsun herseyin hayirlisi cnm daha yenisin 1 bucuk yilldir mi istiyosun ?
cnm herseyin hayirlisi hersey allahtandir diyip gec bak ben 5 yila girdim olmuyo napalim bir tek biz degiliz sabir tevekkul et cnm stres yapinca olmuyor rahat ol uzulsende uzulmesende gununde gelecek yazilmisin ilerisine gecemeyizEvet kasım 16.ayımızdı.her ay yıkım yaşıyorum. Bu ay üzülneyecrğim diye söz veriyorum kendime ama yapamıyorum. Hiçbir sorun gözükmüyor ne yapacağımı da bilmiyorum
Zaten dua da etmesem içimi hiç rahatlatamam. Evet kadere inanan insanlarız ve eğer bir bebeğimiz olacaksa doğacağı tarih belli. Biz ne kadar çabalasak da onun vakti var. Bugün reglin ilk günü olunca daha bir duygusal oluyorum. İnşallah rabbim bize de o güzel duyguyu yaşatır.cnm herseyin hayirlisi hersey allahtandir diyip gec bak ben 5 yila girdim olmuyo napalim bir tek biz degiliz sabir tevekkul et cnm stres yapinca olmuyor rahat ol uzulsende uzulmesende gununde gelecek yazilmisin ilerisine gecemeyiz
Napiyorsun sende bebiscilerdensin sanirimm kacinci deneme turlarindasin ben 4.cu aya girdimever canım biliyorum :) bende sema memnun oldum .)