- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 40
çok geçmiş olsun canımm ALLAH acil şifalar versinAllah razı olsun canım amin inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun canımm ALLAH acil şifalar versinAllah razı olsun canım amin inş.
sendeeeee inşallah allahın izniyle kalıcaksın kuzumm bu ay bi acayip akıntım başlad 10.gündeyim hayırdır diyorum bugünkü ovulasyonda hayalet çizgili 8.günde yaptığım gayet net.. ben erken yumurtluyom sanırımsen hemen hamile kalcaksın,içimden bi ses böyle söyledi
Hayir canim ozelde yaptirdim ben 1. Ve bugunde 2. Yi islem 400 tl ilaclar 150 civari 57 muayne ucreti ..vukuatli nufs kayt ornegimizi aldik esimle aile cuzdani fotkpisi ile hast gittik rapor hazirlandi onun icin bu fiyatlar yoksa daha maliyetliDevlet hastanesinde mi yaptın canım detaylari anlatirmisin
Amin canim inslh..Allah inşallah hayırlısıyla evlat nasip eder bize, Rabbim ümidimizi kaybettirmesin. :) Allah büyüktür, ne kadar çok ümitsizliğe düşsekte imkansız değil Rabbim katında, inşallah hepimize vesileler kılar, nasip eder.
Dr um bu konuda gayet iyi bir dr ona guveniyorum cnm Allahin izniyle muayne bulgularina gore hareket ediyor uygun gormese yapmazdiTabi doktorun daha ii bilirde Ama üst üste yaptrman doğru mu ki?
allah sifalar versin oglunu sana bagislasin gecmis olsunesescim ben adet oldum artık beni umutla beklemede yazabilirsin şimdi bunları düşüncek durumda değilim oğlum iş kazası geçirdi inşaattan düştü iki bacağı ve kolu kırık ameliyat olcak bekliyoruz dualrınıza ihtiyacım var
insallah tutar cnm hakkinda hayirlisi olsun9 bucuk gibi eve geldik.. 2. Hayirli olsun inslh Rabbimin izni ile benim her duamda sizlerde varsiniz inslh bende sizin dualarinizda yer alirim.. Bu sefer daha umutluyuz esimde bende persembe gunu kontrolum var yarin ve cars aksm iliski
Hayir canim ozelde yaptirdim ben 1. Ve bugunde 2. Yi islem 400 tl ilaclar 150 civari 57 muayne ucreti ..vukuatli nufs kayt ornegimizi aldik esimle aile cuzdani fotkpisi ile hast gittik rapor hazirlandi onun icin bu fiyatlar yoksa daha maliyetli
doktoruna güveniyosan sorun yok tatlım ben vücudunun zarar görmsinden korktmda biraz ondan uyardım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun diyelim ozaman güzel haberlerini bekliyoruz inşDr um bu konuda gayet iyi bir dr ona guveniyorum cnm Allahin izniyle muayne bulgularina gore hareket ediyor uygun gormese yapmazdi
İns. Canim ister istemez umudum kesiliyor acaba diyorum acaba anne olamayacakmiyim diyorum. Benden aylar sonra evlenenler hamile sinirim bozuluyor onlari ornek olarak gosterdiklerinde. Hamilelerin duasi kabul olur. Bizler icin dua et lutfennnn ismim Yasemin
Rahim filminide ozelde 350 tl cekildim canimCanim ben ozel hastaneye muayeneye gitmistim. Asilama hersey dahil 500 demisti. O zaman sadece hastane 500 aliyor. Bide ilaclara falandami odeyecez. Bide asilama oncesi muayene ucreti o zaman baya tutuyor galiba bu asilama. Ben daha rahim filmide cektirmedim.
Tahlillerimi fln yapti kontrolumu oldum canim bir sakinca gormedi zaten bnde okuyorum asilama sayfalarinda fln genlde ara vermeden olanlar daha cok.doktoruna güveniyosan sorun yok tatlım ben vücudunun zarar görmsinden korktmda biraz ondan uyardım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun diyelim ozaman güzel haberlerini bekliyoruz inş
ever canım biliyorum :) bende sema memnun oldum .)aaa bizim şirket beypazarlıların zateeenn :) yasemin ben bu arada kuzumm
Eh ozaman bu ay tutunur inş bebisin sana kuzummTahlillerimi fln yapti kontrolumu oldum canim bir sakinca gormedi zaten bnde okuyorum asilama sayfalarinda fln genlde ara vermeden olanlar daha cok.
Aminnn Hayrlisi ile inslh canimEh ozaman bu ay tutunur inş bebisin sana kuzumm
bnde iyiyym hamdolsun kuzum ,sabırla adet bekl,iyorumn, yaa soğan kürü yaptım ya bn bu ay acaba o gecikme yaparmıHamd olsun iyiyim canim sen nasılsın ?
aynen cnm ,bizim her kırıldığımıza ,her içimize atıp sabrettiğğimize Rabbim mükafaatlandıracaktır ,anlayışsız insanlardan Rabbimize sığınalım..ayakkabı giyerken ki çektiğimiz sıkıntının bile karşılığını alacağımızı söylüyor uğur koşar kitabında ....Ben onlari kirarim diye birsey diyemiyorum terslemiyorum. onlar nasil beni kiriyor anlamiyorum. Hersey allah tan diyip susuyorum.