- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
amin Allah razı olsun canım.Rabbim herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hayırlısı herseyinRabbim sağlıklı bişekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin canm.kız çocuğu daha hayırlıdır:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin Allah razı olsun canım.Rabbim herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hayırlısı herseyinRabbim sağlıklı bişekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin canm.kız çocuğu daha hayırlıdır:)
Ozuuuur kuzum yaa canini sikiom dua et cnm bnde her duamda hepimiz icin ediyorumhızlı hareketli sayısı sperm banyosundan sonra % 15 :/
amin inşallah.benim korkum tüpler tekrar tıkanırsa diye.tıkanma ihtimali de oluyormuş doktor dedi.eski halini alır kimi tüpler dedi.Rabbim seninde hepimizinde yardimcisi olsun inslh
yok canım sorun değil..acaba seviye düşükmü sperm banyosundan sonra % 15Ozuuuur kuzum yaa canini sikiom dua et cnm bnde her duamda hepimiz icin ediyorum
Canim 2. Asilamada tutma orani daha yuksek inslhevet canım 2.aşılamaya
Canim 1 tane bize lazim olan demisti bi arkadas hizli harektli sayisindan bahsediyorsun dimiyok canım sorun değil..acaba seviye düşükmü sperm banyosundan sonra % 15
inş.en yakın zamanda tekrar kalıcaksın cnm dua edelim hepimiz için ben pendikdeyimmaşallah yumurtan gayet ıı buyumus cnm..insallah oyle olur 3 sene üstü hamile kaldım artık beklemeye tahammulumm yok cnm..evt istanbuldaıyım
Rabbimin izinyle tutar inş. canımEger asilamam tutmazsa kesinlikle Rabbin boyle istedigi icindir..4 yumurtam vardi 19 civrlarinda 1 gun sonra catltma ignemi oldum..esimin harektlilik dusktu onuda hqrektli % 80 olark yerlestirildi dr um cok iyi ve cok tecrubeli bir dr 35 dk bas asagi yattim eve geldim dinlendim evi bile supurmuyorum.. bakalimmm hepimiz icin hakkimizda hayirlisi
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin gözünaydın canımkızlar nasılsınız Hepiniz için dua ettim cinsiyetimiz belli oldu kızmışRabbim en yakın zamanda tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün hamişlerinde saglıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim.amin...
hızlı hareketli sayısı %15 canım evet.acaba bu seviye nasıl çok mu azCanim 1 tane bize lazim olan demisti bi arkadas hizli harektli sayisindan bahsediyorsun dimi
Amin canim inslh ..Rabbimin izinyle tutar inş. canım
ben varım.:)bugün kimsecikler yok
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...inş senin yüzün güler tüm bekleyenlerin.ben yine tedaviye devamAmin canim inslh ..
Bu konuda bir bilgi sahibi degilim ama yumurtayi dollick olan sadece 1 tane Rabbim isterse olur..hızlı hareketli sayısı %15 canım evet.acaba bu seviye nasıl çok mu az
inşallah bakalım canım.Bu konuda bir bilgi sahibi degilim ama yumurtayi dollick olan sadece 1 tane Rabbim isterse olur..
Aynen Rabbim hepimizin yuzunu guldursun ama icimde pek yuzum gulckmis hissi yokhayırlı haberlerini bekliyoruz canım...inş senin yüzün güler tüm bekleyenlerin.ben yine tedaviye devam
valla 3 gündür ağrım var karnım ağrıyor adet dönemlerimde olur zaten bu ağrı.şimdi de civanperçemli çay içiyorum.bakalım ne olcak..acaba soğan kürü yapsammıki.akıntım falan var şimdi beyaz.Aynen Rabbim hepimizin yuzunu guldursun ama icimde pek yuzum gulckmis hissi yok