- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
korkma cnm allahın ıznı ıle bısey olmaz..yaptırttınmı kan testı kaç olmuş deerlerin
aminn esescimm nerelerdesin sohbetlere pek katılmaz oldun ıyımısın kuzum
ÖlMedik sürünüyoruz cnm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkma cnm allahın ıznı ıle bısey olmaz..yaptırttınmı kan testı kaç olmuş deerlerin
bebegım yne olmadı adet oldum 30 kasım yazarmısın
canımmm nerlerdesinnnn merak ediyorummm
iyisin inşallahhh evet herkesin orucu kabul olsunnn
eses malesef yine olmadııı yeni bat 29 kasım... yorulduuuummm
Bugün yaptircak tikta fırsat olmadı cnm ya perşembe doktora gidecez inş belki yaptrmayiz bi daha test ama ben çok merak ediyorumkorkma cnm allahın ıznı ıle bısey olmaz..yaptırttınmı kan testı kaç olmuş deerlerin
ben regl olunca avutulmayi hic sevmiyorum...seni burdaki herkes gibi cok iyi anliyorum..bnmde negatif olursa biliyorum cok canim sikilicak dr bana adt olursan 2. Gunu olmazsan 17 de gel dedi canim.. reglmi 11-12 bekliyorum bakalim
ben daha adet olmadım doktor bugün kandan baktı negatif.aşılamanın 11 günü.bugün adet olcak gibi 2-3 gündür ağrım var.doktor adetin başladığında gel dedi.ben regl olunca avutulmayi hic sevmiyorum...seni burdaki herkes gibi cok iyi anliyorum..bnmde negatif olursa biliyorum cok canim sikilicak dr bana adt olursan 2. Gunu olmazsan 17 de gel dedi canim.. reglmi 11-12 bekliyorum bakalim
Amiiiin canim..ne guzel saglikli sihatli inslh hayirli evlat olsun cnm hamile bi arkdsmz olarak duan icin Allah razi olsun gecn hafta bugundu asilamamkızlar nasılsınız Hepiniz için dua ettim cinsiyetimiz belli oldu kızmışRabbim en yakın zamanda tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün hamişlerinde saglıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim.amin...
Anladim canim 2.asilamaya mi baslicak dersin ???ben daha adet olmadım doktor bugün kandan baktı negatif.aşılamanın 11 günü.bugün adet olcak gibi 2-3 gündür ağrım var.doktor adetin başladığında gel dedi.
amin Allah razı olsun .canım hayırlı olsun insallah bebişin seninledir ve asılaman tutar insallah.güzel haberlerle gel insallahAmiiiin canim..ne guzel saglikli sihatli inslh hayirli evlat olsun cnm hamile bi arkdsmz olarak duan icin Allah razi olsun gecn hafta bugundu asilamam
evet canım 2.aşılamayaAnladim canim 2.asilamaya mi baslicak dersin ???
Ya canim birde kusura bakma sormustum muhtemeln ama kafa kalmadi sperm banyosundann sonra hizli harektli sayiniz birde sende varmiydi bi sorun...kusuruma bakma nolurrben daha adet olmadım doktor bugün kandan baktı negatif.aşılamanın 11 günü.bugün adet olcak gibi 2-3 gündür ağrım var.doktor adetin başladığında gel dedi.
insallah sen ve tüm isteyenler bu heyecanları yasarsınız canım Allah büyükbiz ne zaman heyecanlanacaz ki bebeğin cinsiyeti ne diye o günleri görcezmi moralim çok kötü.
Rabbim sağlıklı bişekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin canm.kız çocuğu daha hayırlıdır:)amin Allah razı olsun .canım hayırlı olsun insallah bebişin seninledir ve asılaman tutar insallah.güzel haberlerle gel insallah
Rabbimizin izni ile gorucez inslhhh en yakin zamanda canmbiz ne zaman heyecanlanacaz ki bebeğin cinsiyeti ne diye o günleri görcezmi moralim çok kötü.
benim 2 tüpümde kapalıydı laparoskopi oldum 5 ay önce.eşimde de seviye düşüklüğü vardı.Ya canim birde kusura bakma sormustum muhtemeln ama kafa kalmadi sperm banyosundann sonra hizli harektli sayiniz birde sende varmiydi bi sorun...kusuruma bakma nolurr
Amin kuzucum inslhamin Allah razı olsun .canım hayırlı olsun insallah bebişin seninledir ve asılaman tutar insallah.güzel haberlerle gel insallah
hızlı hareketli sayısı sperm banyosundan sonra % 15 :/Ya canim birde kusura bakma sormustum muhtemeln ama kafa kalmadi sperm banyosundann sonra hizli harektli sayiniz birde sende varmiydi bi sorun...kusuruma bakma nolurr
Rabbim seninde hepimizinde yardimcisi olsun inslhbenim 2 tüpümde kapalıydı laparoskopi oldum 5 ay önce.eşimde de seviye düşüklüğü vardı.