adanadayım canımhangi şehirdeydin sen ben istanbul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adanadayım canımhangi şehirdeydin sen ben istanbul
aleykum selam cnm hoşgeldinmerhaba kızlar bugün aşure gunu ve 10 kişiye slm vermek çok ıyımışş..
selamun aleykümmmm kızlarrrrrrrrr
adanada kk dan tanıştığım iki arkadaşım daha var birinin bebeği oldu biride hamileydi ama bebeği karnında ölmüşadanadayım canım
iyyim cnm sğl sen nasılsın yarın çatlatma iğnesi olcam yinehoşbuldum cnm nasılsın
adanada kk dan tanıştığım iki arkadaşım daha var birinin bebeği oldu biride hamileydi ama bebeği karnında ölmüş
iyyim cnm sğl sen nasılsın yarın çatlatma iğnesi olcam yine
evet cnm çok kötü hemde ilk bebeğiydi suyu bitmiş tamammenya neden ölmüş ki çok kötü
düşüğün peşi çabuk gelir der büyüklerimiz inş. seninde öyle olur yumurtam 18,5 mm di bugün yarın öğlen vurul dedi işte sen de istanbuldamıydınhadi hayırlısı olsun inşallah tatlım..bende çarşmba doktora gıdıcem..rahmın durumuna bakıcak düşük sonrası herhangı bı zarar varmı dıe..senın yumurtan kaç mm cnm
umarım en kısa zamnda tekar bebişi olur.evet cnm çok kötü hemde ilk bebeğiydi suyu bitmiş tamammen
amin cnm inş.umarım en kısa zamnda tekar bebişi olur.
düşüğün peşi çabuk gelir der büyüklerimiz inş. seninde öyle olur yumurtam 18,5 mm di bugün yarın öğlen vurul dedi işte sen de istanbuldamıydın
canımmm nerlerdesinnnn merak ediyorummmmerhaba kızlar , aşure ayındayız ..
Rabbim inşallah oruçlarımızı ve dualarımıı kabul eder ..
hepinizi çookk öpüyorum ..
Mrb cnm reglm beklicem 11 -12 kasim test yapmktan cok korkuyorummmmmerhaba canım sende haftaya mı test yaptırcan
canım senin sonuçlar ne zaman.umarım bebeişini alırsın inş.benim olmadı moralim bozuk.Eger asilamam tutmazsa kesinlikle Rabbin boyle istedigi icindir..4 yumurtam vardi 19 civrlarinda 1 gun sonra catltma ignemi oldum..esimin harektlilik dusktu onuda hqrektli % 80 olark yerlestirildi dr um cok iyi ve cok tecrubeli bir dr 35 dk bas asagi yattim eve geldim dinlendim evi bile supurmuyorum.. bakalimmm hepimiz icin hakkimizda hayirlisi
ben regl olunca avutulmayi hic sevmiyorum...seni burdaki herkes gibi cok iyi anliyorum..bnmde negatif olursa biliyorum cok canim sikilicak dr bana adt olursan 2. Gunu olmazsan 17 de gel dedi canim.. reglmi 11-12 bekliyorum bakalimcanım senin sonuçlar ne zaman.umarım bebeişini alırsın inş.benim olmadı moralim bozuk.
bebegım yne olmadı adet oldum 30 kasım yazarmısınGünaydın kısçeler ..:)
Kahvaltı&çay keyff..
♡♥♡♥♡♥♡♥