- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
iiyim cnm ne olsun işe geldim kahvaltı yapıyorum
afiyet olsun kıscem ..
en güzeli calısmak ama uygun bir iş bulmadım ben ..
bekarken calısıyordum,hem vakit güzel geciyordu,hem maddi anlamda iyiydi ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iiyim cnm ne olsun işe geldim kahvaltı yapıyorum
oy kurban olurum ne kadar tatlı nerden buldun bunları
HERŞEY TAMAM ADETİMİ BEKLİYORUM ADETLE TEDAVİYE BAŞLICAZ İNŞALLAH BENİM EŞİMDE İZİNDEYDİ 2 HAFTADIR BOL BOL GEZDİK BİZDEevet kuzum eşim yıllık izindeydi :)
sen neler yapıyosun kuuzummm :)
HAYIRLISI OLSUN CANIM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINAKizlaaaarrr hamileyimmmmmmmmmm bgn kan tahlilide verdim 60.85
Ay ne bileyim Papatyam ya bnde öyle ağladım ki yine negatif die şükürler olsun ki o gozyaslarim mutluluk gözyaşlarına çevrildigözünaydın canım benim ben sana demedim mi 5 gün kala baya yüksek çıkmış diye
Allah razı olsun cnm danışınız tüm isteyenlerin başına inşHAYIRLISI OLSUN CANIM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA
Adetim biter bitmez başladım canım pamuğa bi kaç damla o yağdan damlatiyosun sonra orana koyuyosun bi gece bekletysn bu şekilde 3 gece yapyosun tatlım inş faydasını görürsünadaçayı yağını nasıl kullandın cnm
geçmiş olsun canım
ben bi kere denedim de bana kaşıntı ve yanma yaptıAdetim biter bitmez başladım canım pamuğa bi kaç damla o yağdan damlatiyosun sonra orana koyuyosun bi gece bekletysn bu şekilde 3 gece yapyosun tatlım inş faydasını görürsün
darısı basımıza kuzumm ..
hafizim hamişşşşşşşşşş ..
tebrikler canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah
Tabiki biliyo tatlım 1 hafta da bekleyelim olmazsan adet gel dedi 1 ay doldu korunmayi birakayimmi dedim bırak dedi peki bi sorun olurmu dedim adet görmeden olmaz dedi başlayabilirsin dede kendi hazır hissettigin zamanYa öylede doktor kurtaj dan sonra adet olmadiginida biliyo mu ?
Neyden bahsediyorsunuz kıscelerrrben bi kere denedim de bana kaşıntı ve yanma yaptı
canım adaçayı yağından bahsediyoruzNeyden bahsediyorsunuz kıscelerrr
Ne işe yariyokicanım adaçayı yağından bahsediyoruz
hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş galibaNe işe yariyoki