- 7 Mart 2014
- 459
- 72
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm ilk defa duydum deneyen varmiymishamile kalmayı kolaylaştırıyomuş galiba
Selam canım hosgeldin hamile misin yoksa ?slm arkadaşlar bende bekleyenler listesindeydim ama bayaga uzun zamandır iş yoğunluğundan girememiştim nasılsınız bakalım özledim sizleri
Selam canım hosgeldin hamile misin yoksa ?
Çok sevindim canim allah kucağına almayi nasip etsin inşallah darısı tüm istyerlerin başına ..aminhoşbulduk cnm evet hamileyim 11 haftamız bitiyor çok şükür. rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahh
Çok sevindim canim allah kucağına almayi nasip etsin inşallah darısı tüm istyerlerin başına ..amin
Yanma yapcak tabiki kuzum ama kaşıntı yapar mı kiben bi kere denedim de bana kaşıntı ve yanma yaptı
Insaallah canim kendiligindenmi oldu yoksa bir tedavi görüyormuydunamin cnm inşallah aminn .. hiçç umudunuzu yitirmeyin rabbim ol derse oluyo emin olun. ben inanıyorum ki rabbim gönülden isteneni boş çevirmiyor. dualarım hepimize inşallah
Insaallah canim kendiligindenmi oldu yoksa bir tedavi görüyormuydun
Ne güzel rabbim bekletmemis saglikli bir gebelik gecirip hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin inşallah darısı bizlere..tüp bebek cnm . ilk denememizde tuttu çok şükür .
bende yanma yapınca korktun yarım bıraktım :) bugün adetimin son günü başlıyım bariYanma yapcak tabiki kuzum ama kaşıntı yapar mı ki
gözünaydın canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsintüp bebek cnm . ilk denememizde tuttu çok şükür .
Tatlım ALLAH kucağında almayı nasip etsin inşallah hikayesi anlatirmisintüp bebek cnm . ilk denememizde tuttu çok şükür .
canım benim yeni gördüm hayırlı olsun allah kucağına almayıda nsip etsin çok sevindimmAy ne bileyim Papatyam ya bnde öyle ağladım ki yine negatif die şükürler olsun ki o gozyaslarim mutluluk gözyaşlarına çevrildi
canım doktorlar normalde yatmana gerek yok diyorlar ama beni dinlersen yat ben 1 hafta yattım sonra yatmadım hamilelik oluştu herşey yolundaydı alışverişe gittim arefe günü merdiven çıkarken sancılandım lekem geldi sonuç düşük başladı bence yat dinlen %70 doktorlar yatın demiyor ama %30 yat diyor hatta aşılamadan 1 hafta sonra falan ayakta gezince kasık ağrım oldu yavrum tam tutunamamış benm yüzümdenHayrlisi bakalim hepimiz icin hakkimizda hayrlisi dua edrkn hepimiz icin ediyorum..Rabbim yardim etsin bizlere
esesim 2 gün geçmiş bat kesin hamilesin sen hamailelik belirtileride aynen adet belirtilerindn farksız oluyor test yapsanaadet belirtilerim var ama bakalım ..
her ay yasadıgımız şu sıkıntılardan kurtarsın rabbim hepimizi ..
allah kucağınıza almayıda nsip etsin inşallah canım tüp öncesi aşılaama dnedinzmi yoksa direk tüp mü yaptrdnz birde sorununz neydi acabatüp bebek cnm . ilk denememizde tuttu çok şükür .
esesim 2 gün geçmiş bat kesin hamilesin sen hamailelik belirtileride aynen adet belirtilerindn farksız oluyor test yapsana
hoşbulduk cnm evet hamileyim 11 haftamız bitiyor çok şükür. rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahh