- 10 Eylül 2014
- 1.396
- 2.157
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim için daha ii birsenim kan tahlili vermekten bi acayip oldum zaten sen naptın ? Bittimi adetin ?
Hepinizi kacirdim canim cok sikkin ne zamn bebis icin onemli bir adim atick olsak muhakkak bi gerilioz aramiz bozuluo saat 5 drn beri konusmuoz yrn asilama var bilmem nolck..hyrlisi iste herseyde vardr bir hayr
Cok haklisin cnm yrn mucizevi bir sekilde konusmaya baslyp ii olmamz gerekio gerci is gtck 12 de dr da olcz hangi ara nolck yaptrckmiyiz sacma sapn daha mi gerlczne oldu cnm sıkma canını düzelir herşey..bugunlerde moralını yuksek tutman lazım sıkma canını
Cok haklisin cnm yrn mucizevi bir sekilde konusmaya baslyp ii olmamz gerekio gerci is gtck 12 de dr da olcz hangi ara nolck yaptrckmiyiz sacma sapn daha mi gerlcz
Uyudu bile adamlar gamsz raht yadaa bnmki ole yattimda elimde tel sariliym edim icimden hic gelmio ah bu inadimizz karsilikligit şimdi yanına sarıl yat canım..
Neyse kuzucugum baya gec oldu yarin hyrlisi olsun artik cok optm ii geclr saolasin kibUyudu bile adamlar gamsz raht yadaa bnmki ole yattimda elimde tel sariliym edim icimden hic gelmio ah bu inadimizz karsilikli
hayırlısı ile aşılaman tutar insallah cnm :)Herseyn hyrlisi cnm sikiliyor bole guzl onmli bir gun oncesi..
gunaydn kizla adetimin 17. gunu sabh tuvaleye gttim kanama var adet oldum mu noldum ben kasiklarimda daa agri var yardm napayim noluyo banaa bilen bidey desin adetlerimm duzenli normalde (
insallah kuzum ama hic sanmiyorum adetli gbi kasiklarim agriyo uf yumurtlma gunleri yenibitti yerlesme kanamasi icn erkn degl mi olsa bilekuzum bi test yap ..
adet gibi kanama oluyormus yerlesme de de ..
ayyy insallah bebisindir kuzum ..
Gunaydin cnm hic konusmadik sabhta.. evrklari hazrlicktim sabhtn hic icimden gelmiohayırlısı ile aşılaman tutar insallah cnm :)
bilemedim ki ..insallah kuzum ama hic sanmiyorum adetli gbi kasiklarim agriyo uf yumurtlma gunleri yenibitti yerlesme kanamasi icn erkn degl mi olsa bile
Gunaydin cnm hic konusmadik sabhta.. evrklari hazrlicktim sabhtn hic icimden gelmio
Inslhhhhhhh gelmesin ..bikerede gelmesin artik yaaaa :)umarım kırmızılar gelmez ya ..
oruca niyet etmiştim..
olcak gibiyim sankii ..
adet gbi yogun kirmizi degil biraz bilasik gbi ama yumurlama gunm geceli 4-5 gun oluyo hemn yerlesme kanamasi olur mu ki Allahim sen hepimze yardm etbilemedim ki ..
emin olmak için bi test yap yada yaptırsaanaa ..
bulasık bulasık mı geliyor kanaman ?