- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Inslhhhhhhh gelmesin ..bikerede gelmesin artik yaaaa :)
insallah kuzum dualarını esirgeme :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inslhhhhhhh gelmesin ..bikerede gelmesin artik yaaaa :)
Cnmm sizde 1 kere denemistiniz diye hatrliyorum asilama yanima almam gerekn bisey varmi ne kdr bekleriz bilgn varmiumarım kırmızılar gelmez ya ..
oruca niyet etmiştim..
olcak gibiyim sankii ..
adet gbi yogun kirmizi degil biraz bilasik gbi ama yumurlama gunm geceli 4-5 gun oluyo hemn yerlesme kanamasi olur mu ki Allahim sen hepimze yardm et
Cnmm sizde 1 kere denemistiniz diye hatrliyorum asilama yanima almam gerekn bisey varmi ne kdr bekleriz bilgn varmi
Hayrlisi bakalim hepimiz icin hakkimizda hayrlisi dua edrkn hepimiz icin ediyorum..Rabbim yardim etsin bizlerecnm yanına birsey almana gerek yok ..
15 dk yat dedi doktorum sonra evime gittim,günlük hayatıma devam ..
aşılamanın normal cinsel ilişkiden farksız olduğunu söylemişti dr. mm ..
dilerim seninki tutar bebeğim .. :)
günaydın cnm ben 20 kasım bat yazmıştımgkc35 ********** :) ******** 1 ekim beklemede
rose3507 ********* :)******** 2 ekim beklemede
hsnks ********* :)********** 12 ekim beklemede
mrtly ********* :) ********* 20 ekim beklemede
asiasi55********* :) ********* 21 ekim beklemede
hayall35 ******** :) ********* 21 ekim beklemede
papatyamm_3474***** :)****** 22 ekim beklemede
dryice23 ********:)*********** 23 ekim beklemede
kısçeler naptınız batlar geçtiii
günaydın cnm ben 20 kasım bat yazmıştım
Hayrlisi bakalim hepimiz icin hakkimizda hayrlisi dua edrkn hepimiz icin ediyorum..Rabbim yardim etsin bizlere
geçmiş olsun canımTam lavabodan cikiyordum ki gözüm karardi ve auagim kaydı bende kapiya tutundum dusmeyeyim diye ben kapiya kapi duvara carpti agirligimi bilegime vermisim ilk bilegime baktigimda kaniyor sandim boraz morardi ama cok şükür ucuz atlattim insallah hamilesindir canim
Kizlaaaarrr hamileyimmmmmmmmmm bgn kan tahlilide verdim 60.85
gözünaydın canım benim ben sana demedim mi 5 gün kala baya yüksek çıkmış diye
adaçayı yağını nasıl kullandın cnmBuarada arkadaşlar tedavi olmadım ben bu ay doktorumu değiştirdik geçen ay birsürü tahlil istedi onları yaptrdm götürecek tim ama gerek kalmadı adacayi yağı kullandım bide ovu testi kullandım ama onu pek beceremedim akintiyi gördüğüm gece ve 2 3 gün daha ilişki oldu ve bu sefer tutturduk elh ha 41 gün Meryem süresi vardı onu okuyodum halen de devam ediyorum inş hz Meryem gbi iffetli kızım olur
günaydın cnm seninde günün geçmiş hadi bi güzel haberde sen verumarım kırmızılar gelmez ya ..
oruca niyet etmiştim..
olcak gibiyim sankii ..
günaydın cnm seninde günün geçmiş hadi bi güzel haberde sen ver
iiyim cnm ne olsun işe geldim kahvaltı yapıyorumtamam kuzum kaçırmısım ..
nasılsın hosgeldin ..