infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

arkadasım,kardesimm kahwaltımızı ettikkk :KK52:
türkkkkkk kahwee keyfimizzz simdiii :KK16: :KK16:
sen nelerr yapıyosunnnn tatlımmmm :KK19: :KK19:

Ben de arkadastayim pasta börek cay falan oturuyoz oylr tatlim gunleri geçiriyorum evde kalmamak daha iyi sanki :18:

Son düzenleme:
valla cnm bende alıyım mı diyorum ama adet sancım var ya olcam sankı bacaklarıma vuruyor karnım şişiyor bi de sen yaparsan haber ver..

Benimde dünden beri sağ kalçam batıyor sanki yürürken
konuyu az önce bir ebe yazmış idrar 10.gün geçmeden
çıkması zor diye aklımda karıştı ama pazartesi salıyı beklesem mi
bilmiyorum normalde günlerim de tutarsız son 3 aydır hep 3 ile 5 gün
öne geliyordu aslına bakarsan geciktim şu an ama :KK36::KK36::KK36:
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ... durumunda değişiklik olursa haber ver olurmu
ben yarın yapar isem yazacağım..... hakkımızda hayırlı rabbim
inşallah hepimize en kısa sürede :KK49: olmayı nasip eder

selam kızlar umarım herkes iyidir.ben bugün dayanamadım ve test yaptım ve herzamanki gibi negatif :KK43:((((( yapmayacağım test diyorum ama dayanamıyorum.Olmuyorrrr işte olmuyorrrrr herşeyden vazgeçmek istiyorum bazen herşeyden :KK43:((((

Kızlar Merhaba. .1gun geçmeyle idrarda bazi insanlarin ki hariç genelde cikmaz..ben ebeyim bana sorarsaniz kanda baktirin emin olun derim günü gününe cikar kanda..idrarda anca 1hafta gecince cikiyo..hic moralinizi bozmayinn..kanda baktirin rahatlayin:)

selam kızlar umarım herkes iyidir.ben bugün dayanamadım ve test yaptım ve herzamanki gibi negatif :KK43:((((( yapmayacağım test diyorum ama dayanamıyorum.Olmuyorrrr işte olmuyorrrrr herşeyden vazgeçmek istiyorum bazen herşeyden :KK43:((((

canımbenim idrar testi mi yaptın öyle ise ebe88 yazdığına bir bak derim
ama kan testi ise bir şey diyemem bende test yapmak için içim içimi yiyor ama
ebe88 nin dediğine göre daha beklemem gerekli .... rabbimden ümit kesilmez
inşallah bir gün anne olacağız hepimiz :KK16:

Kaç gün geçti canım idrarda hemen çıkmaz bak kan yaptır eğer geçtiyse

canımbenim idrar testi mi yaptın öyle ise ebe88 yazdığına bir bak derim
ama kan testi ise bir şey diyemem bende test yapmak için içim içimi yiyor ama
ebe88 nin dediğine göre daha beklemem gerekli .... rabbimden ümit kesilmez
inşallah bir gün anne olacağız hepimiz :KK16:

sağol canım ama bütün ümitlerim gitti benim bu ay umutlanmıştım incir kürü falan derken ama olmadı işte.cahilliğime ver nedir ebe88 dediğin

Kaç gün geçti canım idrarda hemen çıkmaz bak kan yaptır eğer geçtiyse

yok canım daha geçmedi ama ben biliyorum her ay yumurtlamadan 10 gün sonra yapmayacağım desemde dayanamayıp yapıyorum testi ve hep doğru cıktı şimdiye kadar .silikte olsa çıkardı diyorlar :KK43::KK43:

cnm üzülme yaa çatlatma iğnesi olmuştun dıymı boşver adetın gelmeden daha üzülme o testlere güven olmuyor

sağol canım ama bütün ümitlerim gitti benim bu ay umutlanmıştım incir kürü falan derken ama olmadı işte.cahilliğime ver nedir ebe88 dediğin

Cnmm uzulme ebe 88derken bir uye ebeymis ilk günler idrarda cikmaz kanda baktirin diyor bencede tatlim unitsiz olma bj ayda olmazsa bidahaki ay bal tarcin corekotuni denersin.hepimiz senkn gibjyiz tatljm insan artik dayanamjyor bikjyor ama napalim mecburuz elimizden bişey gelmiyor hep bidahaki aylara birakiyoruz baska caremiz yok malesef canm :KK14: :18:

Benimde dünden beri sağ kalçam batıyor sanki yürürken
konuyu az önce bir ebe yazmış idrar 10.gün geçmeden
çıkması zor diye aklımda karıştı ama pazartesi salıyı beklesem mi
bilmiyorum normalde günlerim de tutarsız son 3 aydır hep 3 ile 5 gün
öne geliyordu aslına bakarsan geciktim şu an ama :KK36::KK36::KK36:
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ... durumunda değişiklik olursa haber ver olurmu
ben yarın yapar isem yazacağım..... hakkımızda hayırlı rabbim
inşallah hepimize en kısa sürede :KK49: olmayı nasip eder

çatlatma iğnesi falan olmuşmuydun cnm sen ??bizz yapmayalım bekleyelım yaa bu ne ağlayıp durcaz mı ben bılıyorum negatıf çıkarsa ben ağlarım gene kesın ığne oldum zaten hamıle değılsem gecıkmes heralde dımı gelır zaten yarın..:KK5:

canım benim daha adet olmamışsın ne olur bırakma hemen kendini
ebe88 adlı kullanıcı ( ebe imiş kendisi ) idrar testi için yazdıklarını paylaştım
10 gün geçmeden kesin sonuç çıkmaz diyor ondan dedim sana ümidini kayıp etme
rabbim herşeyin hayırlısını versin bizlere

Cnmm uzulme ebe 88derken bir uye ebeymis ilk günler idrarda cikmaz kanda baktirin diyor bencede tatlim unitsiz olma bj ayda olmazsa bidahaki ay bal tarcin corekotuni denersin.hepimiz senkn gibjyiz tatljm insan artik dayanamjyor bikjyor ama napalim mecburuz elimizden bişey gelmiyor hep bidahaki aylara birakiyoruz baska caremiz yok malesef canm :KK14: :18:

sağol canım benim desteğin için .bir daha ki ay kısmet hayırlısı inşallh ne diyeyim kafam okadar dalgın ki artık hayat bile tatsız tutusuz geliyor.hepimiz için hayırlısı inşallah

çatlatma iğnesi falan olmuşmuydun cnm sen ??bizz yapmayalım bekleyelım yaa bu ne ağlayıp durcaz mı ben bılıyorum negatıf çıkarsa ben ağlarım gene kesın ığne oldum zaten hamıle değılsem gecıkmes heralde dımı gelır zaten yarın..:KK5:

:18: bu tedirgin bekleyiş ......... ben ay klomen kullandım ilk defa
yumurta takibi yaptık ayın 17.sinde çatlatma iğnemi oldum. geçen ay adetim ayın 1.de başladı
bide benim hep öne gelir bu şubatta denk geldik :2: 3 günde kayıp var ben gün olayından koptum ama
pazartesi .salı ya kadar bekleyeceğim sanki dayanabilirsem :18:

canım benim daha adet olmamışsın ne olur bırakma hemen kendini
ebe88 adlı kullanıcı ( ebe imiş kendisi ) idrar testi için yazdıklarını paylaştım
10 gün geçmeden kesin sonuç çıkmaz diyor ondan dedim sana ümidini kayıp etme
rabbim herşeyin hayırlısını versin bizlere

amin canım amin .çok teşekkür desteğin için .hayırlsıı artık.her ay aynı şeyleri yaşamaktan insan psikolojik olarak yıpranıp duruyor işte.Allah hakkımmızda hayırlsıını versin hepimizin inşallah.

amin canım amin .çok teşekkür desteğin için .hayırlsıı artık.her ay aynı şeyleri yaşamaktan insan psikolojik olarak yıpranıp duruyor işte.Allah hakkımmızda hayırlsıını versin hepimizin inşallah.

amin canım ama per etmek yok lütfen birbirimize burada hep destek olacağız
takiiii hepimiz hamişşşşş olana kadarrr ümidini kayıp etme ne olur ben 29/04/2013 kayıp ettim ilk bebeğimi
kesem 8 haftalık tı bebeğim 6+4 gün kaldı .... sebebi yok gelişmedi ..... kısmet ben gene geçen sene
hamile kaldığım aydayım...... :KK43: çok duygusalım bildiğin gibi değil....

kıslar çatlatma ığnesı olunca doktor arkadaşıma asla gecıkme olmas olursa kesın hamılesın demış doğru mu acaba kı gecıkme olmuyor mu kı?

X