- 17 Mart 2013
- 678
- 77
negatif mi cnm?
ne gün ne ? anlamadım?
maalesef negatif canım( kistten geç olduğum için ennnn geçççç 6 da olmam lazım ama dayanamadım baktım ve yine negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
negatif mi cnm?
ne gün ne ? anlamadım?
progestan sadece gebelige yardımcıdır ... adetle alakası yoktur
tatlım catlatma ignesinden sonra 14.gün
maalesef negatif canım( kistten geç olduğum için ennnn geçççç 6 da olmam lazım ama dayanamadım baktım ve yine negatif
Bir şey sormak istiyorum ben 17.sinde akşam 20:00 de oldum o günü sayacak mıyız peki nasıl 14.gün hesaplıyoruz
benimde ilk iğnem :18: sabırsızlık içinde bekliyorum
yok canım bugün yapmıycam adet günüm yarın zaten gecıkırse evde ıdrar testıyle ugrasmam direkt kana giderim.
Doktorunun dediği dogru canım,banada aynı seyı dedı doktorum iğneden 15 gün sonra det olmazsan günün gecerse mutlak suretle hamılesin.
bu benim 3.iğnem ve hep gününde oldum asla gecikmedi.
arkadaşlar mrb.2yıldır bebek istiyoruz her sey normal.rahım filmi de çekıldım.4 kez hap kullandım ve catlatma ıgnesı oldum.adetım hep 29.gun gelırdı.bu ay dr dıger aylardan farklı olarak progestan da verdı 15 gun ıctım bugun hap bıttı.dun 29.gündu ama hastalanmadım.umutlanmak ıstemıorum progestan adet gecıkmesı yapar mı?lutfen kullandıysanız cvp yazın bana
canım benim ben bir şey daha sorabilir miyim benim 2 gündür midem bulanıyor
bu normal mi sence ... ilk gebeliğimde tiksindiğim kokuların aynısından tiksiniyorum gene
yoksa psikolojik mi yapıyorum.... anlamadım gitti aslında ben test aldırım eşime yarın sabah yapacaktım
ama salı günü 15.gün oluyor zaten 2 gün daha bekleyeceğim..... nasıl bekleyeceğim bilmiyorum ama
Canım az öncede yazdım senin adet tarihin pazartesiye denk gelıyor,sen iğne yaptıgın günü hesaplamadıgın için salı diyorsun.
Yinede hakkında hayırlısı olsun ama şimdiden test yapıp morel bozma ..
Mide bulantıların psikolojıkte olabilir diycem ama ilk hamılelıgındekı bulantıya benzetıyorsun.
İnsallah vardır bıseyler
inşallah canım iyi dileklerin için saol aynı dileklerim ile .......
ben 12.gündeyim o zaman pazar ve pazartesi kaldı 2 günüm :18::18::18::18::18::18:
teşekkür ederim eses ben test falan yapmayacağım direk salı gününü bekleyeceğim o zaman
beni de listeye alır mısın
anladım cnm üzülmeee bebegim hayırlısı insallah eklerim tabiiii
bat neydii cnmmmmmmmmmm :13::13:
bu normal mi sence ... ilk gebeliğimde tiksindiğim kokuların aynısından tiksiniyorum gene
yoksa psikolojik mi yapıyorum.... anlamadım gitti aslında ben test aldırım eşime yarın sabah yapacaktım
ama salı günü 15.gün oluyor zaten 2 gün daha bekleyeceğim..... nasıl bekleyeceğim bilmiyorum ama
cvplarınız için çok teşekkur ederım.benım bugun ıgneden sonrakı 18.gunum ben haptandır dıe dusunmustum.moralım yıne bozulacak dıe test yapmaya da korkuyorum
sağol canım hepimiz için hayırlısı inşallah
anladım cnm üzülmeee bebegim hayırlısı insallah eklerim tabiiii
bat neydii cnmmmmmmmmmm :13::13:
:13::13::13::13::13::13:
cvplarınız için çok teşekkur ederım.benım bugun ıgneden sonrakı 18.gunum ben haptandır dıe dusunmustum.moralım yıne bozulacak dıe test yapmaya da korkuyorum
libran ve cecile inşallahhhhh hamilesinizdir kızlar.darısı da hepimize olur inşallah :)
inşallahhhh canım benim..........rabbim dualarımızı kabul eder bizede
anne olmayı nasip eder inşallah....................