infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hanife cnm 8 mart mıydııı ? Karıstırdım da sormadan yazmayayım dedımm :KK9:

Insallah cnm benim ikiz annesi guzel olsa gerek rabbim nasip ederse ne guzel olur ikiz bebislerimizin olmasi oyyy kurban olurum ben onlara:13::13:

Ewt tatlım ya ama sen de çok geç girmişsin :18: canim bugün test mi yapacaksın eğer oyle ise inşallah bidahaki girdiğimde mujdeli haberlerini okurum :KK1: :21: bak heyecanlandim şimdi :KK15: :110: :21:

Kizlar bugun siftah benden hepiciginiz mışıl mış8l uyuyonuz ohhh tadini çıkarın. .:21: :21::KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

günaydınnnnn kızlarrrr :KK52:
bi yandan burdayım,bi yandan kahwaltıya arkadas gelcek.
Temizlik,camasır,kahwaltı hazırlıcamm :KK16: :KK19: :KK19:
sizlerrrr neler yappıosunuzz bakalımm :KK52: :KK52: :KK52:

günaydınnnn

bende işteyim canımmm 1 de çıkacağımm cumartesi çalışmayı hiç sevmiyorum aslında çalışmayıda sevmiyorum bazennn

Son 1 günüm kaldı adetıme kızlar test alıp almamakta gelgitler yaşıyorum adete kendimle kavga ediyorum hatta ılk defa çatlatma iğnesi oldum ama karnımda ağrıyor yaa offf ya nagatf çıkarsa off çıldırcamm..:KK36:

Son 1 günüm kaldı adetıme kızlar test alıp almamakta gelgitler yaşıyorum adete kendimle kavga ediyorum hatta ılk defa çatlatma iğnesi oldum ama karnımda ağrıyor yaa offf ya nagatf çıkarsa off çıldırcamm..:KK36:

bence bekle birgün dahaaa :KK16:

günaydınnnn

bende işteyim canımmm 1 de çıkacağımm cumartesi çalışmayı hiç sevmiyorum aslında çalışmayıda sevmiyorum bazennn

hayırlı isler,kolay gelsinn kuzummmmm :KK16:

Günaydın canımmmmm
İş başı bugunde çalışıyorum maaaleseff ben :KK14::KK14:

kolayy gelsinn bebemmmmm :KK19:

zorkun merhabe bende aynı durumdayım şimdi eşim ile konuştum al dedim en kötü yarın sabah yaparız diye ama karnım da ağrıyor
anlamadım gitti ben de ilk defa çatlatma iğnesi oldum 17.sinde olmuştum sen ne zaman oldu belirtilerin falan var mı? nasıl hissediyorsun kendini

işteyim çalışıyorum eses maalesefe
bi taraftan da evdeki işlerimi düşünüyorum :26::26::26:

X