infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

h
aynı soruuuyu bende sürekli soruyorum sonra diyorum Allahtan umudunu kesmeeeee tam anlatamıyorum ama canım bi çift peygamberlerimizden birinin yanına gelmiş bizim coçuğumuz olmuyor diye rabbim peygamberimize demişki onların çocuğu olmayacak çift duyunca cok üzülmüş aradan biraz vakit gecmiş peygamberimiz o çift ile karşılaşmııış ve cocukları var mııış Rabbim nasıl olur demiş onlar umudunu ALLAHTAN hiç kasmemişler Rabbim de nasip etmiiiş :KK16::KK16::KK16:

aynen tatlım Allahtan ümit kesilmez yeterki allahım istesin olmayacak şey yok yani...biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz tek çaremiz var dua etmek başka elimizden gelen bir şey yok artık böyle düşünüyorum....

ben yaza tüp bebek düşünüyorum.belki olur o zamana kadar.16 aylık süreçte ilaçla 4 sefer tek yumurtam oldu çatladı ama tutmadı.iğneli ilk ayımda 5 yumurtam oldu aşılama tutumadı.yani biraz da nasip diyorum.toplamda 5 ay başarılı bir ay geçti.o yüzden eşim de tüp için erken diyor.ben de yaza diyorum bakalım hayırlısı o zamana.

hayırlısı olsuuun canım bende yaza 3.tüp bebeği deneyecem inşalllah son oluuur

aynen tatlım Allahtan ümit kesilmez yeterki allahım istesin olmayacak şey yok yani...biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz tek çaremiz var dua etmek başka elimizden gelen bir şey yok artık böyle düşünüyorum....

kesinliklee biz elimizden geeleni yapıyrouz,rabbim künfeyekün der se olurrrrrrrrrrrrrr :KK16::KK16:

insallah gerek kalmadan hamis kalırızzzz :KK5::KK5:
ben cook yıprandım cocuk mevzusundan :KK14::KK14:
benim saclar bembeyaz olduuuu 1 yıldaa :KK43::KK43:

aynen ya çok yıpratıcı bi süreç insanı psikolojik olarak ciddi anlamda sıkıntı yaşıyor. en iyisi çok fazla takılmayıp bir kaç ay gebelik istediğimizi unutmak galiba

aynen ya çok yıpratıcı bi süreç insanı psikolojik olarak ciddi anlamda sıkıntı yaşıyor. en iyisi çok fazla takılmayıp bir kaç ay gebelik istediğimizi unutmak galiba

oofffffffff ooff elde degilki stres yapmamak,üzülmemekkk :KK43::KK43::KK43:

eşime dedim hiç olmaya bilir artııık bunu da düşüüün ALLLAH vermezse elden ne gelirrr öbür dünyada olurr ama demi çoçuğumuzzz :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

preeseed i deneyen varmı kızlar aranızda?:44::44:
ben onu da düşünmeye basladım ama 150 tl falanmıs?:KK52:
faydası olurmu ki? ooff çare aramak bizimkiiiiiiiiiiiiiiii :KK5:

preeseed i deneyen varmı kızlar aranızda?:44::44:
ben onu da düşünmeye basladım ama 150 tl falanmıs?:KK52:
faydası olurmu ki? ooff çare aramak bizimkiiiiiiiiiiiiiiii :KK5:

preseed jel faydası olurmu ki? :KK31::KK31::KK31:

canım ne ki o ben bilmiyoruuum:44::44::44::44:

tatlım sperm dostu,gebeliğe yardımcı + kayganlastırıcı yazıyor arastırdım da :KK52:
burda kızın biri hamile kaldım preseed sayesinde yazmıstı kac ay evvellllll :26:
preseedd jelll :KK37::KK37:

X