ayyy haydi hayırlısıyla ins.seninki tutar cnm.
Yumurtalık takibi yapıyodu bana,klomen&catlatma iğnesi en son 36 saat sonra asılama oldum.
Malesefff tutmadııı,insallahh seninkiii tutarrr da bizlere ümittt olursunn cnmmmmm
senin eşinin değerler normal mi cnmmm ? Haydi tedavin hayırlııı ugurlu olsunnnnnnnn
kızlarrr siz sohbetee devam edin,ben düğüne gitcem arkadasımınnn
inşallah cnm coook saol.rabbim ins.kısmet eder bizleredeee
İnşallahh Allah tüm azaları tam sağlıklı hayırlı evlatlar versin aminn
ayy inşallah bacım yaa emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah bizim yerimizede eğlen bakalım iyi oyna
İnşallahh Allah tüm azaları tam sağlıklı hayırlı evlatlar versin aminn
inşallahhh kızlarrr,amiiinnnnn gönüldennnntamam canomm hobaaa öpüyorum sizleriii kızlarrrr size ii sohbetlerrrr muccxxxx
ayyy haydi hayırlısıyla ins.seninki tutar cnm.
Yumurtalık takibi yapıyodu bana,klomen&catlatma iğnesi en son 36 saat sonra asılama oldum.
Malesefff tutmadııı,insallahh seninkiii tutarrr da bizlere ümittt olursunn cnmmmmm
senin eşinin değerler normal mi cnmmm ? Haydi tedavin hayırlııı ugurlu olsunnnnnnnn
canımcım dun bırıyle tanıstım o da asılamayla evlat sahıbı olmus hemde 1 deıl 2 deıl tam 3. denemesınde tutmus doktor bıle beklemıormus olmas dıye dusunuyorlarmıs olmus cnm hersey allahtann sen daha 1 .ya du bakalım hemen tutacak dıye bvırsey yookkk kiii
canımcım dun bırıyle tanıstım o da asılamayla evlat sahıbı olmus hemde 1 deıl 2 deıl tam 3. denemesınde tutmus doktor bıle beklemıormus olmas dıye dusunuyorlarmıs olmus cnm hersey allahtann sen daha 1 .ya du bakalım hemen tutacak dıye bvırsey yookkk kiii
aynen öyle canım benimde çok yakın arkadaşımın sekiz yıl çocuğu olmadı sonrasında aşılama yaptırdı ve onunda ilk aşılamasında tuttu herşey rabbimin elinde o verdikten sonra herşekilde gelir o bebişler inşallah rabbim çok fazla bekletmesin inşallahh hayırlısından evlat sahibi olalım bizlerde inşallah...
delinefsim napıyorsun canım sende yokmu hiç güzel haberler
ınsalah hayrlısıyla bızlerınde olur canım
aynen öyle canım benimde çok yakın arkadaşımın sekiz yıl çocuğu olmadı sonrasında aşılama yaptırdı ve onunda ilk aşılamasında tuttu herşey Rabbimin elinde o verdikten sonra herşekilde gelir o bebişler inşallah Rabbim çok fazla bekletmesin inşallahh hayırlısından evlat sahibi olalım bizlerde inşallah...
ahhh nerdeee hala bekliyoruz hala bekliyoruzzz...10 gün sonra test yapacak eşim...ona göre bir hal çaresine bakacaz artıkk ...
RABBİM ÇIRPINIŞLRIMIZI BOŞAçıkarmasın.nişallah...
sende ne var n yok canm ...
inşallah kızlar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah peş peşe inşallahh hamile kalacağız inanıyorum olacak
herkese günaydın yeni haftadan güzel haberler almak dileğiyle...
günaydın kıslaaar güzel bir gün olsun,güzel haberler alalım inşallah...
günaydınnn kızlarrrrr
güneşli sıcacık antalyadan herkeslere selammmm
inşlhhhh hergün o haberi alsak keşke:26:hayırlı bir hafta olsun ins. Hamis haberleri alalımm emiii kızlarrr
inşlhhhh hergün o haberi alsak keşke:26: