infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Neden cnm problemmi var netinde

canim insalah netin duzelir ,benimkide oyleydi.cok ozledim seni ya:KK16::KK9:

iyi akşamlar kızlarrr

normalde yarın ya da öbür gün BAT.düne kadar adet ağrısına benzetemediğim ağrılarım oldu.bugün hiç birşey yok.bu ay tedavisiz geçmişti o yüzden regle odakladım kendimi:KK1:zaten evi dip bucak temizledim hiç dikkat etmeden.hayırlısı olsun

iyi yapdin canim,bizde yokluqunu fark etdik.bendede 1,2 gun net yokdu giremiyodum.:KK16:

Ayyyy bende çook özledim sizler fatura mi talan ettim ama sizlere değer:KK52: iyiki varsınız kızlar canlarim:KK16::KK16:

merhaba canım senin kaçıncı iğnendi bugün ya bende üçüncü iğnemi yaptım benimde karnımın içinde çok değişik bir ağrı var ve çok fazla mide bulantısı var yan etkilerine baktım en yaygın yan etkisi baş ağrısı karın ağrısı ve mide bulantısı yapar yazıyor senin iğnelerinin isimi ne benimkiler gonal-f ve ovıtrelle seninkilerin ismi ne canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız canım ya Allah emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah....

merhaba canım benimki pregon ve ovitrelle... yan etkilerin hepsini fazlasıyla yaşıyorum yorgunluk, uyku , karın ve baş ağrısı özellikle de mide bulantısı... inşallah hayırlı olur canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...

merhaba canım benimki pregon ve ovitrelle... yan etkilerin hepsini fazlasıyla yaşıyorum yorgunluk, uyku , karın ve baş ağrısı özellikle de mide bulantısı... inşallah hayırlı olur canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...

Bana da aynı yan etkileri yapıyordu:KK52:

umudunu kayb etme.rabim yokdan var edendir insallah olur.:KK16::KK16::119:

Ayy canım benim yaaaa inşallahhhhhhhh hayırlısı ile bızlerınde olur canım benim:KK16::KK16:Dua eder dua beklerim Seva m:KK52:

kızlaar merhaba.. dün doktora gittim yumurtalarım 13 mm olmuş iğneyi 75ten 50ye düşürelim dedi cumartesi yine gidecem. bu arada aşılama yapmayacakmış bize gerek yok dedi... hayırlısı bakalım... sizler neler yaptınız nasılsınız...

kızlaar merhaba.. dün doktora gittim yumurtalarım 13 mm olmuş iğneyi 75ten 50ye düşürelim dedi cumartesi yine gidecem. bu arada aşılama yapmayacakmış bize gerek yok dedi... hayırlısı bakalım... sizler neler yaptınız nasılsınız...

rabimhayrlisini nasib etsin.insallah hamis kalirsin bizede umut olursun canim.:KK16:

tatlım nasılsın bakalım....

dualarim seninle canim.tum cocuk isteyen kadinlara rabim hayrli evlat nasib etsin insallah.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

İyiyim çok şükür sizleri sormalı :KK16:
Grip İle Mücadele ediyorum:KK52:
Kızlar net inş yarın görüşürüz:KK54:

Kizlar bendede duzensiz yumurtlama vardi ama iki aydir yunurtaliklarim kendiliginden ilacsiz buyuyor ve catliyor fakat ben hamilr kalamadim hala benim gibi olan var mi?

:KK31::KK31:

o belirtiler bizi delirtti ya zaten,

midemiz bulanır akıntımız olur ateşimiz yukselir belimiz agrır memelerimiz şişer.

sonuc negatif.. gelde umutlanma gelde sonunda yıkılma:KK31:

Bana da aynı yan etkileri yapıyordu:KK52:

Nasilsin cnm son durum nasil ;-)

İyiyim çok şükür sizleri sormalı :KK16:
Grip İle Mücadele ediyorum:KK52:
Kızlar net inş yarın görüşürüz:KK54:
cnm sen grip mi oldun oyy geçmiş olsun umarı kısa sürede atlatırsın bol bol vitamin al ve dinlen elinden geldiğince beni 10 yatırmıştı bu grip aman dikkat et:KK54:

X