infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ah zehracım burda birbirimizi okadar iyi anlıyoruz ki her ay yanı şeyleri yaşamak her ay ümit etmek ve en sonunda hüsrann ama ne diyelim elbette bizim göremediğimi bi hayır vardır diyorum ben şuan bile okadar içim pır pır ki anlatamam rabbim inş. En kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere...

evet canım ya rabbim sevdiği kulları imtihan edermiş.yeterki isyan etmeyelim biz

İnsallah bu son iğnemiz olur yaa:26:

canım nasılsın. Ben pek girmemeye çalışıyorum sayfaya cok hevesleniyorum girdikçe ama kalbım sızınle inan. Ben bu ay ara vermıstım. pco olduğum ıcın gecen ay bat tarıhı 26sıydı bu ay kendılıgımden adet olursam eger bugun olmalıyım. Eğer olmazsam ya bebeiş var yada adet olamıyorumdur. Böyle bir duyguyu yasamak cok berbat yaaaaaaa... Sen ne yaptın anlat bakalım:KK16:

ewet zehracim 12 yildir hic olmadi 2 defa asikama oldum onlarda tutmadi bende biraktim asilamayi 1 hakkim daha var ama kortizon ignesi oldugum icin kilo yaptigi icin 3.hakkimi kullanmak istemiyorum baska dr gicedem bakalim hayirlisiyla rabbim nasip edecek hic ama hic umudumu kaybetmedim zehracim sende kaybetme sakin rabbimin vardir bi bildigi

peki sorun ne.evet umutsuzluk şeytandan gelir.bizimde bi tanıdık vardı abla 15 yıldan sonra hamileymiş.evlatlık bile edinmişti :KK16:

peki sorun ne.evet umutsuzluk şeytandan gelir.bizimde bi tanıdık vardı abla 15 yıldan sonra hamileymiş.evlatlık bile edinmişti :KK16:

Sorun yumurtalar buyumuyo catlamiyo evet seytan bizi bastiriyo rabbim nasip ettimi ediyo ama rabbim bizede nasip edecek inaniyorum rabbim evlatlik aldigi icin rabbim onun yuzu suyu hurmetine nasip etmis ne mutlu onlara zehracim

Zehracim ben simdi cikiyorum namaz kilicam sonra parazar gidecem aksama msajlarina cvp veririm yazarsan allaha emanet ol sakin umutsuzluga kapilmaa rabbim nasip edecek inşallah

mrb lar arkadaşlar bnmde bir yıldır çocuğum olmuyor pko teşhisi konuldu bna.prolaktinim yani süt hormonum yuksek çktı şuan onunla ılgili bi ilaç kullanıyorm düşmesini bekliyorum.

canım nasılsın. Ben pek girmemeye çalışıyorum sayfaya cok hevesleniyorum girdikçe ama kalbım sızınle inan. Ben bu ay ara vermıstım. pco olduğum ıcın gecen ay bat tarıhı 26sıydı bu ay kendılıgımden adet olursam eger bugun olmalıyım. Eğer olmazsam ya bebeiş var yada adet olamıyorumdur. Böyle bir duyguyu yasamak cok berbat yaaaaaaa... Sen ne yaptın anlat bakalım:KK16:

iyi olmaya calısıyorum canım bende girmiyim diyorum ama olmuyor yine giriyorum işte:KK1:

ben bu ayda tedavıdeyım ıste gecen ayın aynısı ıgnelerle yumurtlama+catlatma iğnesi.

Pko belası bendede var maalesef ben tedavı olmazsam adette olmuyorum yumurtlama olmuyor bide.

buayda olmazsa bende ara verıcem bakalım hayırlısı yıne umudum yok benım ama

hele bu ayyy ne kadar umutlanmıştımmm ya midemde bulanma olunca kesin diyordummm :KK43:

:KK31::KK31:

o belirtiler bizi delirtti ya zaten,

midemiz bulanır akıntımız olur ateşimiz yukselir belimiz agrır memelerimiz şişer.

sonuc negatif.. gelde umutlanma gelde sonunda yıkılma:KK31:

Sorun yumurtalar buyumuyo catlamiyo evet seytan bizi bastiriyo rabbim nasip ettimi ediyo ama rabbim bizede nasip edecek inaniyorum rabbim evlatlik aldigi icin rabbim onun yuzu suyu hurmetine nasip etmis ne mutlu onlara zehracim

Zehracim ben simdi cikiyorum namaz kilicam sonra parazar gidecem aksama msajlarina cvp veririm yazarsan allaha emanet ol sakin umutsuzluga kapilmaa rabbim nasip edecek inşallah

amin abla inşallah.görüşürüzzz :))Allah kabul etsin

:KK31::KK31:

o belirtiler bizi delirtti ya zaten,

midemiz bulanır akıntımız olur ateşimiz yukselir belimiz agrır memelerimiz şişer.

sonuc negatif.. gelde umutlanma gelde sonunda yıkılma:KK31:

aynen yaa:)) mide bulantısı ilk defa olmuştu.psikolojikolsada pekolmazdı.amaaan neyse artık bu ay olacak inşallah kızlarr merak etmeyin :)))

mrb lar arkadaşlar bnmde bir yıldır çocuğum olmuyor pko teşhisi konuldu bna.prolaktinim yani süt hormonum yuksek çktı şuan onunla ılgili bi ilaç kullanıyorm düşmesini bekliyorum.

canım onun bi ilacı var dr yazar zaten.Allahın izniylede düşer inşallah

rabbim sabır versin inşallah tekrar yerini doldursun canım ya.inşallah sana şefatçi olur meleğin :KK43:

inşallah canm onlar benm kokusunu içime alamadıgım yuzunu bile göremedm kucagma dahi alamadıgım meleklerim yavrularım sütüm gelipde emziremedm kuzularım öbür dünyada rabbım bırlıkte olmayı nasip etsin

inşallah canm onlar benm kokusunu içime alamadıgım yuzunu bile göremedm kucagma dahi alamadıgım meleklerim yavrularım sütüm gelipde emziremedm kuzularım öbür dünyada rabbım bırlıkte olmayı nasip etsin

amin canım benim inşallah.rabbimkimseyi evladıyla sınamasın.çok zordur ama eminim rabbimkat kat sanaöbür dünyada çokmutluolmayı nasib edecek.yavrunla beraber cennet köşkünde çokmutlu olursun inşallah.

X