infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

mrb arkadaşlar benimde 2 düşük 1,5- 2 ay arasındaydı 2 kürtaj kalp atışı oluşmadğı için sonrasında hamile kalamadım rahim yapışması olmuş ameliyat oldum 8 ay oldu ama hala bişey yok benim gibi olan varmı aranızda neler yapmalım biri bana yardımcı olsun artık psikolojim alt üst oldu :KK37::KK37::KK37:

amin canım benim inşallah.rabbimkimseyi evladıyla sınamasın.çok zordur ama eminim rabbimkat kat sanaöbür dünyada çokmutluolmayı nasib edecek.yavrunla beraber cennet köşkünde çokmutlu olursun inşallah.

inşallah canm ikizdi biliyomusun iki oglandı ama malesef sadece nefes alışlarını göbişlerinin şişip şişp indini gördm ben dogmhaneden .çıktım arkamdan eşim geldi ikiside aynı şekılde ölmüşler:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

inşallah canm ikizdi biliyomusun iki oglandı ama malesef sadece nefes alışlarını göbişlerinin şişip şişp indini gördm ben dogmhaneden .çıktım arkamdan eşim geldi ikiside aynı şekılde ölmüşler:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Off kıyamam allah sabır versin insallah birdaha böyle sey yaşamazsın canım çok üzüldüm..

Allahim hepimize hayorli saglikli evlatlar versin herseyin bi vakti var Allah sabirla beklememizi nasip etsinnn ins Herkez annelik duygusunu yasar

Kizlar bendede duzensiz yumurtlama vardi ama iki aydir yunurtaliklarim kendiliginden ilacsiz buyuyor ve catliyor fakat ben hamilr kalamadim hala benim gibi olan var mi?

iyi akşamlar kızlarrr

normalde yarın ya da öbür gün BAT.düne kadar adet ağrısına benzetemediğim ağrılarım oldu.bugün hiç birşey yok.bu ay tedavisiz geçmişti o yüzden regle odakladım kendimi:KK1:zaten evi dip bucak temizledim hiç dikkat etmeden.hayırlısı olsun

X