Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anladığım kadarıyla sadece tahmin ediyorum buarada ama sanırım Endometrium kalınlıgınız 5mm digerleri ise sağ ve sol yumurtaliklarınızdaki folikül büyüklüklerini anlatıyor.
Anladığım kadarıyla sadece tahmin ediyorum buarada ama sanırım Endometrium kalınlıgınız 5mm digerleri ise sağ ve sol yumurtaliklarınızdaki folikül büyüklüklerini anlatıyor.
Yoo nasil yani doktor normal kontrol etmis degerlerinizi yazmiş sadece bence normal gibi ama tabi ben doktor degilim Kontrol eden doktora danısabilirsiniz.
Yoo nasil yani doktor normal kontrol etmis degerlerinizi yazmiş sadece bence normal gibi ama tabi ben doktor degilim Kontrol eden doktora danısabilirsiniz.
Sabah saatleri gözüm çok zor açılırken birden ultroson denildi inanın uykum tink diye o an açıldı o telaşla hiçbir şekilde mantıklı davranıp soru soramadım kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim