aslanlarım benim inşallah geçmişsinizdir mülakata kalırısınız işte aslıl mesle o kendinizden emin olun kesin cevap verin ve çok çalışın olur mu? keşke bende hazırlansaymışım zabıt katipliğine oysaki zamanda vardı nedense içemden gelmedi ben ilçede kalıyorum merkeze bir saat uzaklıkta ve 1.5 yasında oğlum çok perişan oluyor sözlü mülakatta sabah girdim akşam çıktım çocuk sefil olmuştu onu düşünmekten sinirlerim bozumuştu o nedenle düşünmedim birde ikm olacak gözüyle bakıyordum çok emindim ama olmadısizin olur inş rabbim gönlünüze göre versin
evet öyle..zaten şu sonuçlar açıklansın uzun bir süre klavye filan göresim yok
canım benim tebrik ederim çok sevindimkağıtta yazılar nasılsa o doğrudur devrik cümle bile olsa yazılandan şaşmayın dediler bize,bence sözlü mülakata kalma ihtimalimiz yüksek tabi ondan sonrası Allah kerim sınavlardan bıktım artık klavyeden bende tiksindim ou görünce düşmanımı görmüş gibi oluyorum
yarın sonuçlar bulunduğumuz illerdeki adliyelerin resmi sitelerinde yayınlanacakmış takipte olun dediler off birde sözlü mülakat var keyfim kaçmasın diye aklıma getirmemeye çalışıyorum :95:
ahhaaha öle vala=))ay sözlü mülakata kalıymda orda elensemde bu kadar üzülmem yani ama şimdi 103 yazıpta elenirsem çok koyucak...
bence geçersin sonuçta kağıttaki metne sadık kalmak zorundayız yanlış olarak değerlendiremezler tasalanma bence geçeceksinben sözlü mülakatı eğer geçersem olacakları düşünemiyorum çok paniğim hakim yaz kızım dediğine amca yazamıyorum korkuyorum yada yavaş konuş hakim amca yetişemiyorum dersemm barındırmazlar beni
of ya bu sonuçlar ne zaman açıklanıcak hala daha açıklanmadıheycnla bekliorummm
off hayatım ya bizimde açıklanmadı :84:
sen yine iyisin kaç yazdığını ve geçtiğini biliyorsun..ben bilmiyorum işte bu beni deli ediyorr! böyle beklemekten nefret ediyorum yaa
bu arada hala açıklanmadı :84:
burda bilgisayar programlı yazdıkya biter bitmez hemen çıktı verip bize imzalttılar,üzerinde kaç vuruş yaptığımız yazıyordu ama yinede inceleyeceklermiş doğru olduğu halde yanlış işaretleme olabilir diye belkide satır atlamış olabilirim bir ara klavyeye daldım yazdığım yeri kaybettim, satır atlama olursa sıfırlanıyormuşuz :18:
bizdede bilgisayar programlıydı ben 103 yazdığımı biliyordum imzaladım ama yanlışlarımı sayamamıştım o yüzden net olarak bilmiyordum..ama kalmışım..neyse hayırlısı artık ne diyelim[/QUOTE
çok üzüldüm canımbenim hala sonuçlanmadı sanırım bugün açıklanmayacak eğer aranan nitelikler olaran astsubaylığa uyuyorsan dene kaybedecek bişeyimiz yok üstelik ben askeriyeyi çok seviyorum boyum kısa olguğu için tercih yapamıyorum offffffff aklıma geldikçe moralim bozuluyor :85: