bizdede bilgisayar programlıydı ben 103 yazdığımı biliyordum imzaladım ama yanlışlarımı sayamamıştım o yüzden net olarak bilmiyordum..ama kalmışım..neyse hayırlısı artık ne diyelim[/QUOTE
çok üzüldüm canımbenim hala sonuçlanmadı sanırım bugün açıklanmayacak eğer aranan nitelikler olaran astsubaylığa uyuyorsan dene kaybedecek bişeyimiz yok üstelik ben askeriyeyi çok seviyorum boyum kısa olguğu için tercih yapamıyorum offffffff aklıma geldikçe moralim bozuluyor :85:
astsbylığada boyum filan uygun olmasına uygunda istenilen bölümlerde bölümüm yok her bi bölüm var bir benm bölümüm yok şaka gibi ya amaaannn her neyse babamda istememişti zaten bide tee 2012de belli olcakmış onun sonuçları o zamana kadar kim ölee kim kala
masal dün konuşan arkadaşlara kulak misafiri olmuştum katiplik için mayıs ve temmuz aylarında tekrar alım olacağını söylüyorlardı umarım söyledikleri doğru çıkar :18:
kızlar zabit katipliği sınavına giren varsa bir sorum olacak sadece kağıttan mı yazmanızı istiyorlar yoksa ekrandada yazıyor mu aynı metin istediğimiz yere bakıp yazabilirmiyiz lütfen yardımcı olurmusunuz
astsbylığada boyum filan uygun olmasına uygunda istenilen bölümlerde bölümüm yok her bi bölüm var bir benm bölümüm yok şaka gibi ya amaaannn her neyse babamda istememişti zaten bide tee 2012de belli olcakmış onun sonuçları o zamana kadar kim ölee kim kala
genel kurmaya benim bölümdende alım yapın diye yaz belki ilgilenirler,türk patent kurumuda alım yapıyordu bölümleri listede olmayan arkadaşlar itiraz etmişler onlarda ilanı düzelttiler
ben kadroludan kalmışım sözlüden geçmişim dün akşam yayınlandıpazar günü mülakat var sicil kaydı falan istiyorlar bunca emeğe almazlarsa krize girerim
masal arkadasım çok üzüldüm ama şöyle bir tesellimiz var ki bu bir ön sınavdı daha iyi hazırlanalım bak bende girecegim birdahaki alıma oda agrıda alım olursa hem ikmye hem katipliğe klavyemi ilerletmem lazım bu ara aöf e çalışıyorum ama bunlarıda ihmal etmeyecegim tabiki günde bir metini bir kaç kez yazsam yaza kadar iyi olurum die düşünüyorum tabi birde mülakat sorularına calışmalıyım kiloda vermem lazım ay bende kendimden bahsediyorum yaaa burda seni teslli edecegim yerde
neyse canım benim inş diger alımlarda olur hayırlısı bakalım daha çok çalışıp deneyelim olar mı?
öpyo yuuuuummm
bu rada bölüm ne tatlım kaç puan aldın birde bölümünle alakalı bi alım olursa heber veririm sana
diksiyonum hiç iyi değil,pasif bir insanım yolda yürürken hiç yokmuş gibiyim sanki heran birisi ezip geçip pardon görmedim diyecek gibi halim var üstelik 1aydır gribim sesim gripten dolayı kısık kulaklarım tıkalı offfffffşu kötü düşünceleri bir defetsem rahatlayacağım, balkona çıkıp böyle ( :95: ) yapasım var
masalcım evet bu topik böyle kalsın ben f klavye öğrenmiştim bir ara eşim netten bana on parmak yazımı ile ilgili bişi indirmişti ekranda kelimeler yazıyor sen ona göre yazıyorsun sana dakikada veriyor yanlış yazdığında ikaz ediyor ama bu bir metin deil kelime mesela masa masal masalı masalla gibi ben bir ara iyi ilerlettim ve bakmadan yazabiliyordum ama oğlum çok küçüktü o zaman onu ihmal etmemek için bıraktım birde o odadayken neti kapatmak zorunda klaıyordum sonrada f klavyemi oğlişim oynerken gecenlerde kırdı ama yeniden baslamalıyım
ayrıca bende işletme fakültesine devam ediyorum zaten bölümümde işletme idi ki iki sen gec kaldım biraz unutmuşum bazı şeyleri ben şimdilik türk vergi sistemi ve finansalı bitirdim ama sadece test çözüyorum çıkmış soruları birde eskilerden hatırladığım için pek zor olmuyor tabi yine oğlum uyurken yapyorum çalışmamı günde 2 saat yeter inş sen daha sanslısın tabi istediğin vaikt çözersin çalışırsın yalnız konularadabak derim kitaplar güzel anlatmış
üzülme artık bence bundan sonrakini kesin basracağız
asucuk canım tebrikler tek umudumuz sensin sende abcd123 gibi yüzümü güldür göğsümüzü kabart emi sana kalan şimdi cevapları kesin net cevaplamak ve dik durmak kendinden emin olmak bak burada kazanaları görsen o kadar pasif tipler ki ben çıldırdım ama demekki kendilerine güvenleri vardı benden bir artıları vardıki onlar alındı
çabucak iyileş ballı limonlu ılık su iç günde bir bardak birde burnuna yarım çay kaşığı tuz yarım çay kaşığı karbonat ve bir çay bardağı suyu cek sonra sümkür bunları mikropları öldürür ok ben oğluma bile yapyorum 3 güne kesiliyor dertleri ki sen daha olgunsun ona göre ve daha cabuk atlatırsın birde corba tarifim var ama şimdi vermeyim burası yemek bloğuna döndü
ahhaha uygarcm alemsn valao açıköğretim için bi topik var oraya bir baksam iyi olucakk..f klavyeye bnde başlamıştm ama sınavdan 3hafta önceydi..ve öğrendim ama hızlandıramadım 3dakkada en fazla 50 kelime yazabiliyordum ama ben bunu 1 haftada yaptım..sonra sınava az bir süre kalınca panik oldum ve Qklavyeye geri döndüm onu hızlandırmaya çalıştım..her neyse yani şimdi nasılsa uzun bir zamanımız var çalışmak ve onparmak öğrenmek için..neden değerlendirmeyelim?
masalcım evet bu topik böyle kalsın ben f klavye öğrenmiştim bir ara eşim netten bana on parmak yazımı ile ilgili bişi indirmişti ekranda kelimeler yazıyor sen ona göre yazıyorsun sana dakikada veriyor yanlış yazdığında ikaz ediyor ama bu bir metin deil kelime mesela masa masal masalı masalla gibi ben bir ara iyi ilerlettim ve bakmadan yazabiliyordum ama oğlum çok küçüktü o zaman onu ihmal etmemek için bıraktım birde o odadayken neti kapatmak zorunda klaıyordum sonrada f klavyemi oğlişim oynerken gecenlerde kırdı ama yeniden baslamalıyım
ayrıca bende işletme fakültesine devam ediyorum zaten bölümümde işletme idi ki iki sen gec kaldım biraz unutmuşum bazı şeyleri ben şimdilik türk vergi sistemi ve finansalı bitirdim ama sadece test çözüyorum çıkmış soruları birde eskilerden hatırladığım için pek zor olmuyor tabi yine oğlum uyurken yapyorum çalışmamı günde 2 saat yeter inş sen daha sanslısın tabi istediğin vaikt çözersin çalışırsın yalnız konularadabak derim kitaplar güzel anlatmış
üzülme artık bence bundan sonrakini kesin basracağız
asucuk canım tebrikler tek umudumuz sensin sende abcd123 gibi yüzümü güldür göğsümüzü kabart emi sana kalan şimdi cevapları kesin net cevaplamak ve dik durmak kendinden emin olmak bak burada kazanaları görsen o kadar pasif tipler ki ben çıldırdım ama demekki kendilerine güvenleri vardı benden bir artıları vardıki onlar alındı
çabucak iyileş ballı limonlu ılık su iç günde bir bardak birde burnuna yarım çay kaşığı tuz yarım çay kaşığı karbonat ve bir çay bardağı suyu cek sonra sümkür bunları mikropları öldürür ok ben oğluma bile yapyorum 3 güne kesiliyor dertleri ki sen daha olgunsun ona göre ve daha cabuk atlatırsın birde corba tarifim var ama şimdi vermeyim burası yemek bloğuna döndü
canım öyle söyleme kendini geliştirmek senin elinde baksana binlerce insanın yapamadığı şeyi(buna bende dahilim heyecanıma yenik düştm)yapıp klavye sınavını alnının akıyla geçtin bence bunu düşünmen bile özgüvenini tazelemen için yeterli bir neden..kötü düşüncelere odaklanma her zaman olumlu şeyler düşün ki bence yazdıklarından pasif bir insan gibi durmuyorsun emin ol.. renkli bir kişiliğe sahip gibisin yapman gerekn tek şey kendini geliştirmek ve sözlü mülakata girdiğinde mülakattaki kişileri çıplak hayal et heyecanını yatıştırıcaktır..eminim başarıcaksın
alemsin hiç güleceğim yoktusümkürme olayına koptum söylediklerini yapsam iyi olur çünkü pazar günü mülakatım var
arkadaşlar bir dahaki alımlar ne zamna bilen varmı birde bulunduğumuz ilin alıp almayacağını nerden bileceğiz?
masalcım ne yaptın bugünlük çalışmaların oldu mu ben türk vergi sistemi ile boğuştum biraz ama anlaşışamayacakk konu deil ama klavye çalışamadım bugün