infaz koruma memuru ve katiplik için ilan verildi arkadaslar

masal asucuk üzlmeyin birde yazın var sınav hiç yoktan bu tecrube oldu hepimize bende klavyemi ilerletmeye çalışıyorum bakalım yaza veya diğer alıma kadar hem bu çıkmış sorulara çalışacagım hem metin çalışması yapacagım
asucuk ben sunu anladım hep sormaz dediğin yerlerden soruyorlar bende de 2 soru öyle geldi o nedenle su gibi ezber olacaksın herseyi bunu yapanlar basarıyor tabi heyecan çok etkili insan adını bile unutuyor nasip bakalım pes etmek yok üzülmeyin olur mu

arkadaslar Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Bayan Astsubay Alım İlanı var memurlar nette ben bunda basvurmayı düşünüyorum kilo problemim var asabilirsem ama kaç kişi olduğunu hala görmedim bir bakın sizde olur mu hadi bakalım hayırlısı

ah canım aynen benim durumdasın bende yarın gireceğim ama pek ümitli değilim inşallah başarırsın

bizdede döner sandalye vardı
bizde metinleri kağıttada verdiler ama ekrandada vardı sizde neden öyle yapmışlar ki ben metini daha önce okumamış olmama ve heyecanıma yenik düştüm sanki ne varsa heycanlancak şimdi öyle kızıyorum ki kendime ama kararlıyım yarın böyle yapmıcam tecrübe oldu işte ..ben şuan harıl harıl çalışıyorum tekrardan:) bakmadığım metinlere bakıyorum yazıyorum onları diğerlerinide yazıcam tekrar..bence sende çalış canım yarına daha çok var umudunu yitirme! 85 yazmışsın bak ihtiyacın olan yalnızca 5 kelime bunuda başarırsın çalış sen

neye başvurucağımızı şaşırdık ayol

neye başvurucağımızı şaşırdık ayol

ne yapacaksın masal okuduk bari bir baltaya sap olalım diyoruz iş birazda inada bindi ne bileyim ya eger bi işimiz olsun diyorsak her yol asfalt diyecegiz inş daha iyileri karşımıza çıkarda onalara basvururuz ama bunlar bir tecrube oluyor işte hadi hayırlısı yarın daha iyi yapacaksınız ben sanada asucuk29da güveniyorum

çok saol cnm doğru söylüyorsunda bu jandarma işinde çok tayin olayları var yani yapabilicekmisin ben asker çocuğu olduğum için biliyorum çok zor onlar bide kpss puanıylamı alıyomuş ki ben öss puanıyla diye biliyorum ama:44:

ben geldiğimden beri sürekli yatıyorum,sanki üstümden silindir geçmiş gibi bizim burda çok torpil döndüğünü söylüyorlar bize hiç kağıt alan vermediler yazının o kadar küçük olacağını bilseydim mercekle gelirdim küstüm artık çalışmıyorum yarın öylesine gireceğim bir dahaki sefere ümitlenirim
jandarma ilanına baktım çok güzel askeriyeyi çok seviyorum ama malesef ne boyum tutuyor nede okulum amannnnnnnnnn uğursuzluk var üzerimde kurşun döktüreceğim

birde ben metin fotokopilerini arkadaşımdan aldım hiç eksik olduğunu söylemedi söyleseydi biryerlerden temin ederdim aslında suç bende herkese güvenmemem gerektiğini hala öğrenemedim

masal bu kpss puanıyla alınıyor sözleşmeli yani ama benimde yasım tutmuyor hemde eşim olmaz dedi pomem ol olacaksan diyor bakalım yerleşene kadar deneyecegiz sözleşmelide olsa yeter 2012de daha iyi çalışır kadrolu bişeylere bakarız nasip biz çabalayalımda gerisini allah verir

asucuk kızdrma beni bence çalış öylesine deme ne kadar erken baslarsan iş hayatına okadar iyi olur bak ben acıkcası ikm için pasif kaldım okadar sormazlar felan dedim gider girer alırım boy tamam dedim tip tamam dedim puanımda iyi dedim ama herhalde benden pek haz etmediler sadece bir iki soruya cevap veremediğim için çok düşük puan almamışımdır herhalde hadi toparlan canım bir kez daha azimle dene olur inş isteksiz olupta nasip deilmiş demek yerine çabaladım ama olmadı dersen vicdanen daha rahat edersin bnce

uyygar haklısın :26: düşününce elimden geleni yapmadığımdan için böyle çok etkilendiğimi anladım yarın elimden geleni yaacağım öbür uygulama sınavında bomba gibi olmayı planlıyorum umarım yine bir aksilik çıkmaz

jandarma ilanı nedir canımm,,,bende mübaşirliği kazanamadımmm,sağlıkolsunnn napalımm

he şöyle yaa ohh umudumuzu kaybetmek yok
yarın şöyylee bir güzel haberlerle gelelim inşallah biz elimizden geleni yapalımda olmazsa da nasip değil deriz artık=)
bugün bence o kadarda kötü sayılmazdık sen 85 yazmışsın ben 86 ve ben öyle heycanlıydım ki..o 3 dakikaya dair hiçbir şey hatırlamıyorum o kadar..buna rağmen iyi olduğumu düşünüyorum..snde öyle ol ki pozitif olalım bugününü bir deneyim olarak kabul et denemeydi de geçsin:)) yarın yeni bir gün bizi bekliyor..inş başarılı olucaz

evet cnm özellikle evliler için çok zor olur

dün tüm gün yattım sakin kafayla sınava girdim vee güzel geçti eğer satır atlamadıysam sözlü mülakata kaldım demektir.Bugün dünden daha kalabalıktık aceleyle saydım 95-98 aralığındayım ondan sonraki mülakattan geçmek ayrı bir dert yarış atına döndük içimiz dışımız sınav oldu

güzeller destekleriniz için teşekkür ederim dün moralim çok bozuktu sınav girmeyi düşünmüyordum bile, Allah gönlünüze göre versin

asucuk senin adına çok sevindim..bende 103 yazdım ama yanlışlarımı sayamadım ya çok kötü oldum moralim çok bozuldu yanlışlarım çoksa kaldım demektir
sonuçlarda açıklanmadı bu gece nasl uyucam ben yaa off:18:

kızlar bide program şöyle kelimlerin altını otomotik olarak çiziyor mesela 'kelimede' derken de'yi ayrı yazmasaam çiziyor ama komisyon onu okurken yanlış saymıyormuş sanırım onada çok kafam takıldı bilgisi olan varmı?

aslanlarım benim inşallah geçmişsinizdir mülakata kalırısınız işte aslıl mesle o kendinizden emin olun kesin cevap verin ve çok çalışın olur mu? keşke bende hazırlansaymışım zabıt katipliğine oysaki zamanda vardı nedense içemden gelmedi ben ilçede kalıyorum merkeze bir saat uzaklıkta ve 1.5 yasında oğlum çok perişan oluyor sözlü mülakatta sabah girdim akşam çıktım çocuk sefil olmuştu onu düşünmekten sinirlerim bozumuştu o nedenle düşünmedim birde ikm olacak gözüyle bakıyordum çok emindim ama olmadı sizin olur inş rabbim gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…