infaz koruma memuru ve katiplik için ilan verildi arkadaslar

aslanlarım benim inşallah geçmişsinizdir mülakata kalırısınız işte aslıl mesle o kendinizden emin olun kesin cevap verin ve çok çalışın olur mu? keşke bende hazırlansaymışım zabıt katipliğine oysaki zamanda vardı nedense içemden gelmedi ben ilçede kalıyorum merkeze bir saat uzaklıkta ve 1.5 yasında oğlum çok perişan oluyor sözlü mülakatta sabah girdim akşam çıktım çocuk sefil olmuştu onu düşünmekten sinirlerim bozumuştu o nedenle düşünmedim birde ikm olacak gözüyle bakıyordum çok emindim ama olmadı :KK43: sizin olur inş rabbim gönlünüze göre versin :KK54:

çok sağol uygarcm ama ben emin olamıyorum malesef 103 yazdım ama yanlış sayım 14se kalırım orda işte:KK43:
bu arada allah oğluşunla sana uzun ömürler versin sana bağışlasın inş snde istediğin yere girersn her şeyde bir hayır vardır:KK61:

saol canım evet herseyde bir hayır vardır bakalım nasibim nerde hangi kapıdan ekemeğim çıkacak bakalım göreceğiz inş çok yanlışın çıkmaz rabbim gönlüne göre versin bakalım senin içinde haırlısı olsun yat uyu sakın uyumamazlık etme kesin rüyada görürsün ona görde yorum yaparız ok

evet öyle..zaten şu sonuçlar açıklansın uzun bir süre klavye filan göresim yok:KK53:

evet öyle..zaten şu sonuçlar açıklansın uzun bir süre klavye filan göresim yok:KK53:

canım benim tebrik ederim çok sevindim :KK19: kağıtta yazılar nasılsa o doğrudur devrik cümle bile olsa yazılandan şaşmayın dediler bize,bence sözlü mülakata kalma ihtimalimiz yüksek tabi ondan sonrası Allah kerim :KK52: sınavlardan bıktım artık :KK14: klavyeden bende tiksindim ou görünce düşmanımı görmüş gibi oluyorum :KK14:

uyyggar Allah bebişinle sana ve tüm sevdiklerine uzun ömür versin :KK19: sendeki bu enerji bana yansıdı coştum da coştum :KK9: bence ilerde iyi bir yerlere geleceksin :KK70:

yarın sonuçlar bulunduğumuz illerdeki adliyelerin resmi sitelerinde yayınlanacakmış takipte olun dediler off birde sözlü mülakat var keyfim kaçmasın diye aklıma getirmemeye çalışıyorum :95:

canım benim tebrik ederim çok sevindim :KK19: kağıtta yazılar nasılsa o doğrudur devrik cümle bile olsa yazılandan şaşmayın dediler bize,bence sözlü mülakata kalma ihtimalimiz yüksek tabi ondan sonrası Allah kerim :KK52: sınavlardan bıktım artık :KK14: klavyeden bende tiksindim ou görünce düşmanımı görmüş gibi oluyorum :KK14:

ahhaaha öle vala=))ay sözlü mülakata kalıymda orda elensemde bu kadar üzülmem yani ama şimdi 103 yazıpta elenirsem çok koyucak...

yarın sonuçlar bulunduğumuz illerdeki adliyelerin resmi sitelerinde yayınlanacakmış takipte olun dediler off birde sözlü mülakat var keyfim kaçmasın diye aklıma getirmemeye çalışıyorum :95:

senin yine sözlü mülakata kalıcağın kesin bende kesin bişiyde yok yarına kadar nasıl beklicem ya:KK43:(
ben bu akşam filan açıklanır diye düşünmüştüm oysa kiii...

ahhaaha öle vala=))ay sözlü mülakata kalıymda orda elensemde bu kadar üzülmem yani ama şimdi 103 yazıpta elenirsem çok koyucak...

bence geçersin sonuçta kağıttaki metne sadık kalmak zorundayız yanlış olarak değerlendiremezler tasalanma bence geçeceksin :KK19: ben sözlü mülakatı eğer geçersem olacakları düşünemiyorum çok paniğim hakim yaz kızım dediğine amca yazamıyorum korkuyorum yada yavaş konuş hakim amca yetişemiyorum dersemm barındırmazlar beni :KK14:

bence geçersin sonuçta kağıttaki metne sadık kalmak zorundayız yanlış olarak değerlendiremezler tasalanma bence geçeceksin :KK19: ben sözlü mülakatı eğer geçersem olacakları düşünemiyorum çok paniğim hakim yaz kızım dediğine amca yazamıyorum korkuyorum yada yavaş konuş hakim amca yetişemiyorum dersemm barındırmazlar beni :KK14:

:KK52: yok cnm ben senin o kadar panik olduğunu düşünmüyorum panik biri olsaydın 95 kelime yazamazdın anca zar zor 50lerde kalırdın:KK37:
bide ben metne sadık kaldım ama kelimeleri hızlı yazıyım derken tabi azıcıkda heyecandan yanlış yazdım araya başka harfler kaçmış :KK1:

of ya bu sonuçlar ne zaman açıklanıcak hala daha açıklanmadı:KK43: heycnla bekliorummm

sen yine iyisin kaç yazdığını ve geçtiğini biliyorsun..ben bilmiyorum işte bu beni deli ediyorr! böyle beklemekten nefret ediyorum yaa:KK19:

burda bilgisayar programlı yazdıkya biter bitmez hemen çıktı verip bize imzalttılar,üzerinde kaç vuruş yaptığımız yazıyordu ama yinede inceleyeceklermiş doğru olduğu halde yanlış işaretleme olabilir diye belkide satır atlamış olabilirim bir ara klavyeye daldım yazdığım yeri kaybettim, satır atlama olursa sıfırlanıyormuşuz :18: :KK53:

burda bilgisayar programlı yazdıkya biter bitmez hemen çıktı verip bize imzalttılar,üzerinde kaç vuruş yaptığımız yazıyordu ama yinede inceleyeceklermiş doğru olduğu halde yanlış işaretleme olabilir diye belkide satır atlamış olabilirim bir ara klavyeye daldım yazdığım yeri kaybettim, satır atlama olursa sıfırlanıyormuşuz :18: :KK53:

bizdede bilgisayar programlıydı ben 103 yazdığımı biliyordum imzaladım ama yanlışlarımı sayamamıştım o yüzden net olarak bilmiyordum..ama kalmışım..neyse hayırlısı artık ne diyelim

uygarın bahsettiği sözleşmeli astsubaylığı düşünmeye başladım..babama danışmalıyım.
yoksa diğer alımları beklemelimiyim bilmiyorum tekrar ne zaman alım olucak bilgisi olan varmı?kafam çok karışık çok ağlıyasım var off:KK43:

bizdede bilgisayar programlıydı ben 103 yazdığımı biliyordum imzaladım ama yanlışlarımı sayamamıştım o yüzden net olarak bilmiyordum..ama kalmışım..neyse hayırlısı artık ne diyelim[/QUOTE
çok üzüldüm canım :KK59: benim hala sonuçlanmadı sanırım bugün açıklanmayacak eğer aranan nitelikler olaran astsubaylığa uyuyorsan dene kaybedecek bişeyimiz yok üstelik ben askeriyeyi çok seviyorum boyum kısa olguğu için tercih yapamıyorum offffffff aklıma geldikçe moralim bozuluyor :85:

X